Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935

Danas je još bolji nego kada sam ga gledao po prvi put.
"Vanity is definitely my favorite sin!"
Odličan je osim završne scene koja je potpuno nepotrebna i deluje nakalemljeno, i ja sam ga skoro reprizirao.![]()
Danas je još bolji nego kada sam ga gledao po prvi put.
"Vanity is definitely my favorite sin!"
Nisam fan teških boleština i uglavnom ih zaobilazim a pomenute preporuke su zaista klasici i remek dela. Meni je i drugi deo Shininga odličan iako totalno drugačiji film.
+1 taj rad, pomeren baš kako treba.![]()
Lud film skroz, na neke scene sam se baš iskrivio od smeha
7/10
Scena na tavanu kad mora da "ide"Najjače scene kada dodju ona tri balvana na gajbu 😅
7.5/10![]()
▶️ Milenijum trilogija: Kula od karata - The Girl Who Kicked the Hornet's Nest
Watch Trailer | 1:19m.imdb.com
Sva tri dela vrlo dobra.
I Jedna mala. trivija iz poslednjeg nastavka, zapade mi detalj za oko
Nisam mislio da su bili "bum" u smislu nečega novog, već su oba iskočila kao jako dobri i upečatljivi filmovi (mada je US verzija copy- past, ali nema veze), kao nešto novo. Bler veštica je svakako kult i nije začetnik podžanra u tom smislu, ali je otvorio vrata za mnoga druga ostvarenja, dobra i manje dobra. Što se ff podžanra tiče, overio sam većinu filmova što ovih mejnstrim, što onih ispod tezge.Ma da, kako ne...Taj fazon je poceo, ako se dobro secam, sa Kanibal Holokaustom, a proslavila ga je Vestica i od nje to i krece malo masovnije - Maj Litl Aj, Last Horor Muvi, Noroi, Rec, Klovefild, Paranormal Aktiviti....
Isti utisak. Prosto je nemoguce ne namirisati sta ce se desiti.Po preporuci ovde pao je Relay danas i početak je stvarno obećavao ali sam posle 30tak minuta pretpostavio kako će se završiti što je veliki minus. 5/10
Mene cepio isti fleš kao kad sam gledao Invisible Guest odmah na startu. Evo me na 16 minutu.Po preporuci ovde pao je Relay danas i početak je stvarno obećavao ali sam posle 30tak minuta pretpostavio kako će se završiti što je veliki minus. 5/10
Od pola filma “sve vrišti“ na to. Gledao sam film do malopre, nisam hteo da otvaram spoiler.Mene cepio isti fleš kao kad sam gledao Invisible Guest odmah na startu. Evo me na 16 minutu.
Gledam do kraja pa onda čitam odgovor 😊Dobio poruku od one ribe i deluje mi da ga navlače ovi prethodni što ih je sa Hofmanom sredio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari