Šta je novo?

TWS slušalice

Stigle space travel 2 iz pre ordera plaćeno oko 16 eura, carina castila pdv, iskreno onaj online DSP izuva kako radi za podešavanja, druga dimenzija slušalica. Mnogo bolje od keca po meni.

Jedina mana je i dalje punjenje od dole.

Prilozi

• IMG_3603.jpeg
    IMG_3603.jpeg
    206.8 KB · Pregleda: 48
Tiše su, ali zvuk je ipak kvalitetniji. Sad kako ko voli.

So if we use the WF-1000XM5 certification date in China to announcement as a guide (173 days), a potential announcement date for the WF-1000XM6 would be early March 2026.
If we use the WH-1000XM6 China data from cert to announcement (132 days), then we would see a late January 2026 announcement.

Kad bi šeik al habr drdamdr znao koja je sreća uglaviti u uši endžin4 od 40 i sitan dolar, pa ubosti EQ po svom ukusu.

Sad je samo pitanje iz kojih kineskih komponenti koje se nalaze u našim raznim slušalicama spomenutim ovde su složili taj B&O.

Stigle Earfun air pro 4 ali nakon par dana imam problem sa desnom slušalicom. Čuje se neki zvuk najsličniji šuštanju vetra, ne znam kako drugačije da ga opišem dok iz leve nema nepoznatih zvukova. Da li je imao neko sličan problem?
Probao sam sa resetovanjem ali ništa se ne dešava.

Pa primetio sam da se to javlja kada je u Noise Cancelling modu. Sada testiram na Ambient Sound.
Inače to šuštanje/pucketanje nije konstantno.

Uzeh Buds 3 Pro, prijatno sam iznenađen, pofino bolji zvuk u odnosu na AirPods 3 koje sam prethodno imao.

Evo čitam sad na reddit-u da ima povremeno problema sa desnom slušalicom. Navodno stvara se neka interferencija kada se koristi aptx i 2.4 ghz wifi. Testiraću sad razne situacije ali ako se problem nastavi reklamiraću ih pošto imam garanciju.

Update situacije: ovo krčanje ili šuštanje mi se dešavalo u kancelariji dok ga napolju ili u prevozu nije bilo tako da definitivno dolazi do interferencije i da pravi smetnje u desnoj slušalici.

Nazad
Vrh Dno