TinkyWinky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2004
- Poena
- 665
ne, kada putuju zajedno piše računa se taj broj dana koliko su bili a ako idu posebno piše da se dani sabiraju.....ali kako to mogu znati....Zar nije da za članove porodice važi samo kad putuju zajedno sa nosiocem osiguranja?
Ja pročitao i polisu, i druga dva dokumenta ali odgove ne nalazim za ono što me interesujeNije. Je l iko uopšte pročitao šta piše u polisi![]()
Da li si dobio obavestenje ili si video u app?Inače, juče leglo 1000 RSD cashback-a, lepo sam se opario baš
U mom slucaju slucajno vidjeno u app, nikad nisu stigla obavestenja ni za jedan cashback.Da li si dobio obavestenje ili si video u app?
Ja sam pročitao ali mi nije jasno. Recimo, žena, mlađa ćerka i ja smo zajedno putovali 12 dana. Sledećeg meseca, starija ćerka je bila sama negde 5 dana. Zatim je mlađa otišla na mesec dana (za nju je kupljeno osiguranje za svih tih mesec dana kod drugog osiguravača).
Važi za svaku odvojeno, dobio samn cashback na obe.Da li ima neko ko je dobio mail za keš-bek akciju, a da ima i kreditnu karticu?
I ako ima, da li ste možda ispunili uslov i debitnom i kreditnom za eventualni dupli keš-bek?
Pošto je majka ispunila uslov i kreditnom i debitnom, ali joj je bar za sad isplaćeno samo za kreditnu (sa tom je prvo i ispunila uslov).
A rečeno mi je onda na četu kako akcija važi za svaku karticu odvojeno.
Nadam se samo da neću morati da se natežem sa njima i da im dokazujem šta su mi zvanično odgovorili.
Ja se ne sećam da li sam dobio mejl, ali mi je cashback legao juče.Da li je cashback legao i ljudima koji nisu dobili mejl za promociju?
Ne poštuju to svakako, tako da ne verujem da je to razlog, mada je sve moguće. Društvu i meni redovno šalju svašta, a isključen nam je mejl kanal.I danas skontam da sam iskljucio apsolutno sve osim push notifikacija 🤦♀️
Nisam ni mislio na Yetel već upravo na Rajf gde imam i-račun kao rezervnu varijantu i čiju karticu koristim samo za internet plaćanje. Rajf u okviru i-računa nudi klasičnu i digitalnu Visa karticu (a isto tako i Dinu) pa me je zanimalo kakva je i ima li uopšte razlike u korišćenju.Mislim da si ti nešto ovde pobrkao. Yettel Bank nema "digitalnu" karticu u smislu u kojoj je ima Raiffeisen. Dakle imaš fizičku karticu koju možeš da staviš u digitalni novčanik (Apple/Google Pay) koja postaje "digitalizovana" kroz digitalni novčanik. Nemaš još jednu digitalnu/virtuelnu karticu kao kod Raiffeisen, koju odvojeno možeš da staviš u digitalni novčanik.
Nisam ni mislio na Yetel već upravo na Rajf gde imam i-račun kao rezervnu varijantu i čiju karticu koristim samo za internet plaćanje. Rajf u okviru i-računa nudi klasičnu i digitalnu Visa karticu (a isto tako i Dinu) pa me je zanimalo kakva je i ima li uopšte razlike u korišćenju.
Ide odrzavanje u subotu od 01:00 do 12:00
![]()
Obaveštenje o planiranim radovima | Banka u pokretu i tvoj partner u digitalnom bankarstvu.
Yettel Bank je prva prava mobilna i digitalna banka u regionu, koja je u potpunosti dizajnirana za vas, i zato uvek nastojimo da vam pružimo jedinstvene ponude na tržištu i omogućimo održivi razvoj.www.yettelbank.rs
Ako imaš android telefon, tačnije, Samsung, jedini način je da instaliraš samsungovu aplikaciju NotiStar koja memoriše sva (kompletna) obaveštenja onih aplikacija čijim obaveštenjimaa dozvoliš pristup.Kako vidite notifikacije od yettel app ?
pojavi mi se da imam obaveštenje od aplikacije, mogu da pročitam red ko i u svimk notifikacijama ali kada kliknem na nju ide na app gde nakon logovanja nema ništa.
Jel ima negde na app da se vide notifikacije tj obaveštenja koja mi app šalje.Vidim da ima primljene poruke ali tu nema ove koju tražim
Juče stigla notifikacija o toj promociji sa povraćajem ali nemam gde da je pročitam celu....odnosno ne znam ni da li je za master karticu samu ili google wallet ....
Zadrži prst na notifikaciji da je prikaže celu. Glupo je to da ne može da se vidi istorija notifikacija (ili ni ja ne umem da nađem)Kako vidite notifikacije od yettel app ?
pojavi mi se da imam obaveštenje od aplikacije, mogu da pročitam red ko i u svimk notifikacijama ali kada kliknem na nju ide na app gde nakon logovanja nema ništa.
Jel ima negde na app da se vide notifikacije tj obaveštenja koja mi app šalje.Vidim da ima primljene poruke ali tu nema ove koju tražim
Juče stigla notifikacija o toj promociji sa povraćajem ali nemam gde da je pročitam celu....odnosno ne znam ni da li je za master karticu samu ili google wallet ....
Koliko vidim u Play store Notistar služi samo za Whatsapp i nije Samsungova aplikacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari