Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024 / 2025)

Pa pravila su manje-više jasna ali tebe interesuje kako oni u praksi kontrolišu tvoje boravke. To i nije nešto što se nas (klijenata) tiče.
Pretpostavljam i ja da u praksi ne mogu znati koliko imaš dece i da li su oni već putovali bez tebe pa ti potrošili limit, ali sigurno ti to neće niko reći a i ja se lično ne bih zezao i uplatio bih osiguranje ako sam ispucao limit od 30 dana na taj način

Da, i kod mene isto, nikakvo obaveštenje, samo se vidi u izvodu u transakcijama za tekući račun

Takođe je fascinantno da i dalje ne umeju lepo da prikažu iznos transakcija, svi povraćaji sredstava mi se prikazuju kao da sam ja trošio novac a ne da mi je to uplaćeno na račun. Bar je stanje tačno a samo prikaz nije tačan.

Da li ima neko ko je dobio mail za keš-bek akciju, a da ima i kreditnu karticu?
I ako ima, da li ste možda ispunili uslov i debitnom i kreditnom za eventualni dupli keš-bek?

Pošto je majka ispunila uslov i kreditnom i debitnom, ali joj je bar za sad isplaćeno samo za kreditnu (sa tom je prvo i ispunila uslov).

A rečeno mi je onda na četu kako akcija važi za svaku karticu odvojeno.
Nadam se samo da neću morati da se natežem sa njima i da im dokazujem šta su mi zvanično odgovorili.

Nije. Je l iko uopšte pročitao šta piše u polisi :p

Pogledajte prilog 505403
Ja sam pročitao ali mi nije jasno. Recimo, žena, mlađa ćerka i ja smo zajedno putovali 12 dana. Sledećeg meseca, starija ćerka je bila sama negde 5 dana. Zatim je mlađa otišla na mesec dana (za nju je kupljeno osiguranje za svih tih mesec dana kod drugog osiguravača).
Koliko ko od nas ima preostalog osiguranja preko Yettel kartice?

Da li ima neko ko je dobio mail za keš-bek akciju, a da ima i kreditnu karticu?
I ako ima, da li ste možda ispunili uslov i debitnom i kreditnom za eventualni dupli keš-bek?

Pošto je majka ispunila uslov i kreditnom i debitnom, ali joj je bar za sad isplaćeno samo za kreditnu (sa tom je prvo i ispunila uslov).

A rečeno mi je onda na četu kako akcija važi za svaku karticu odvojeno.
Nadam se samo da neću morati da se natežem sa njima i da im dokazujem šta su mi zvanično odgovorili.
Važi za svaku odvojeno, dobio samn cashback na obe.

Ja sam potpuno smetnuo s uma da akcija važi za obe kartice ponaosob, ja ispunio uslove samo na debitnoj... ništa, idemo onda još jedan krug sa kreditnom, što da ne, taman ima sasvim dovoljno vremena do kraja septembra.

Malopre sam po prvi put platio skeniranjem koda (IPS) novac je skinut ali nisam dobio push notifikaciju na telefonu (da li to tako treba)?
Kada nesto placam uvek dobijem push notifikaciju da je skinut novac.

Cudim se kako nisam dobio nijedan mejl za promociju.. I danas skontam da sam iskljucio apsolutno sve osim push notifikacija 🤦‍♀️

Mislim da si ti nešto ovde pobrkao. Yettel Bank nema "digitalnu" karticu u smislu u kojoj je ima Raiffeisen. Dakle imaš fizičku karticu koju možeš da staviš u digitalni novčanik (Apple/Google Pay) koja postaje "digitalizovana" kroz digitalni novčanik. Nemaš još jednu digitalnu/virtuelnu karticu kao kod Raiffeisen, koju odvojeno možeš da staviš u digitalni novčanik.
Nisam ni mislio na Yetel već upravo na Rajf gde imam i-račun kao rezervnu varijantu i čiju karticu koristim samo za internet plaćanje. Rajf u okviru i-računa nudi klasičnu i digitalnu Visa karticu (a isto tako i Dinu) pa me je zanimalo kakva je i ima li uopšte razlike u korišćenju.

Mislio sam da pitaš u kontekstu opštih uslova (gde su najavili da će se buduće kartice izdavati samo kao digitalne, dok će fizičke biti poslate isključivo na lični zahtev), ali to još uvek nisu implementirali. Tako nešto praktikuje UniCredit banka ukoliko se ugovore digitalna+fizička i princip je taj da digitalna je spremna odmah, a plastična se može preuzeti u ekspozituri nakon 10 dana.

Nisam ni mislio na Yetel već upravo na Rajf gde imam i-račun kao rezervnu varijantu i čiju karticu koristim samo za internet plaćanje. Rajf u okviru i-računa nudi klasičnu i digitalnu Visa karticu (a isto tako i Dinu) pa me je zanimalo kakva je i ima li uopšte razlike u korišćenju.

Postavio si pitanje na temi Yettel Bank, te sam mislio da pitaš za Yettel Bank.

Kako vidite notifikacije od yettel app ?
pojavi mi se da imam obaveštenje od aplikacije, mogu da pročitam red ko i u svimk notifikacijama ali kada kliknem na nju ide na app gde nakon logovanja nema ništa.
Jel ima negde na app da se vide notifikacije tj obaveštenja koja mi app šalje.Vidim da ima primljene poruke ali tu nema ove koju tražim
Juče stigla notifikacija o toj promociji sa povraćajem ali nemam gde da je pročitam celu....odnosno ne znam ni da li je za master karticu samu ili google wallet ....

Poslednja izmena:
pojavi mi se da imam obaveštenje od aplikacije, mogu da pročitam red ko i u svimk notifikacijama ali kada kliknem na nju ide na app gde nakon logovanja nema ništa.
Jel ima negde na app da se vide notifikacije tj obaveštenja koja mi app šalje.Vidim da ima primljene poruke ali tu nema ove koju tražim
Juče stigla notifikacija o toj promociji sa povraćajem ali nemam gde da je pročitam celu....odnosno ne znam ni da li je za master karticu samu ili google wallet ....
Ako imaš android telefon, tačnije, Samsung, jedini način je da instaliraš samsungovu aplikaciju NotiStar koja memoriše sva (kompletna) obaveštenja onih aplikacija čijim obaveštenjimaa dozvoliš pristup.

• Like
Reagovanja: uji
Koliko vidim u Play store Notistar služi samo za Whatsapp i nije Samsungova aplikacija.

Zadrži prst na notifikaciji da je prikaže celu. Glupo je to da ne može da se vidi istorija notifikacija (ili ni ja ne umem da nađem)

Koliko vidim u Play store Notistar služi samo za Whatsapp i nije Samsungova aplikacija.

NotiStar sa Galaxy Store, deo je (poseban modul) Good Lock aplikacije koja je kreirana da poboljša samsungov One UI dodatnim mogućnostima i podešavanjima.

Nazad
Vrh Dno