AleksandarNis
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 15.08.2024
- Poena
- 12
Mts dao 60% manje za omoriku , zvali nakon zahteva za prenos u a1
6 meseci 2100, 18 meseci 2700, one na 60% off, prosek oko 950 omorika s… na koju cenu, višu ili nižu…?!
Ako može više detalja za ponudu koju si dobio. Hvala.Ja dobio za 535 neo super, nisam ostao, kod njih nikad vise ni za dzabe da mi daju.
Pisao sam. podneo zahtev za prelazak u Mts, i dobio sms sa ponudom za ostanak. Bio sam prepaid mega plan free do decembra.Ako može više detalja za ponudu koju si dobio. Hvala.
ta cena od 535 se pojavljuje u SMS prilikom prelaska iz A1 u mts.
… ok, dakle nije u pitanju Neo super…
Чак и ако понуде останак по старој цени можеш то одбити и тражити директан раскид. Онда после пар дана пошаљу "решење" на мејл и након тога раскидаш уговор у пословници.Odakle ti uopste info o podizanju cena u Mtsu, slusao sam Lucica, naprotiv covek rece da sad dugo nece biti poskupljenja jer su Sbb izbacili iz igre.
Drugo, ako dodje do povecanja ti hoces raskid, oni ti ostave tvoju UO kako si potpisao ne povecavaju ti cenu ali ti sleduje sve sto si potpisao. Ne ide raskid tek tako. Tako ide raskid UO kad oni povecaju a nece da ti daju da placas sta si potpisao nego te teraju na nove/vise cene, tad mozes da raskines UO jer menjaju cene, kad ti ostave cene kako i zasto bi imao pravo na raskid UO?
Upravo tako. Za Neo 5 i Neo surf ide 20 meseci po 535din, a ne za Neo Super. Ponuda za Neo 30 je bila 3 meseca po 1din ostalih 21 mesec 50 posto popusta (1200din). Odbio i otisao u Mts na Omoriku S (15x1din ostalo 2600). Agenti nude 50 posto za ostanak u A1 bilo koja tarifa. Pricam o prelasku sa A1 prepaid u Mts.za neo 5 i neo surf je 535 rsd 20 meseci, nema neo 30 neo super niti neo ultra sa tih 70%x20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari