Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Podneo zahtev za prenos iz A1 u MTS, A1 me iskulirao lagano, nikakav poziv sa njihove strane, poruka, baš ništa. Uvek sve račune plaćao na vreme, imao sam NEO NEO paket 24x50%. Tako da znate da je i to moguće 🙂
Da li si potpisao zahtev za prenos ili si samo dogovorio zahtev sa agentom iz mtsa(Ako prelazis preko agenta)? Ako nije stigao jos kurir da potpises, ako radis prenos preko agenta, zato te jos nisu zvali, kolega je cekao par dana da dodje zahtev za prenos od kurira i tek onda su ga zvali posle iz A1 kad je potpisao

Никад ништа са МТС... Све ће да понуде да потпишеш уговор, а онда насумично мењају пакет...
Прво је било неограничено позиви, поруке и интернет. Потписан уговор, добијено неограничено позиви и поруке а интернет ограничен на 100ГБ.
После месец дана интернет смањен на 25ГБ, после још месец дана интернет смањен на 10ГБ...
Никад више ништа са МТС.

Zivota ti koja je to tarifa gde su smanjili sa neograniceno na 100gb, pa 25gb,pa na kraju 10gb?

Ne znam da ima i jedna tarifa gde internet spao sa neogranicenog na 10gb?

Zivota ti koja je to tarifa gde su smanjili sa neograniceno na 100gb, pa 25gb,pa na kraju 10gb?

Ne znam da ima i jedna tarifa gde internet spao sa neogranicenog na 10gb?
Бизнис пакет је у питању. Све се десило након овог астрономског повећања цена од стране МТС...
Тако да сам тај безобразлук са њихове стране одмах искористио да пребацим све приватно код другог провајдера, како не биг случајно са њима ништа више потписао.

Иначе можеш да се жалиш ладно ако ти је мало 10ГБ, онда ти врате на 25ГБ, али то је макс.

E stvarno nisam znao da su tako rigorozni na biznis paketima, a bas pre neki dan pricam sa prijateljem imaju 4 broja u biznis paketima, placa nesto tipa 14-15.000, mada verujem i kao pravno lice moze senkati sa njima, i pretiti prelazkom kod drugog operatera i izvuci jeftinije tarife.

Da li si potpisao zahtev za prenos ili si samo dogovorio zahtev sa agentom iz mtsa(Ako prelazis preko agenta)? Ako nije stigao jos kurir da potpises, ako radis prenos preko agenta, zato te jos nisu zvali, kolega je cekao par dana da dodje zahtev za prenos od kurira i tek onda su ga zvali posle iz A1 kad je potpisao
Dogovorio prenos sa MTS agentom, stigao kurir, potpisao i nakon par dana desio se prenos. Nikakav poziv nije stigao, čak ni SMS da će prenos biti izvršen.
Inace trošim možda oko 30 do 50 min mesečno, i oko 20 do 30GB interneta.

А јел МТС понудио нешто конкретно?

To mu d
15 meseci za din, ostatak puna cena, soko lite. Takodje, može i telefon da se uzme gde cena paketa ostaje ista.
To mu dodje identično kao ponuda koja je do sada bila, 12 meseci 50% na cenu sa popustom, 12 meseci 50% na punu cenu.... Isti prosek kao i 15 meseci po dinar, a ostatak puna cena, samo sto lepse zvuci ovo 15 meseci 1 din.

To mu d
To mu dodje identično kao ponuda koja je do sada bila, 12 meseci 50% na cenu sa popustom, 12 meseci 50% na punu cenu.... Isti prosek kao i 15 meseci po dinar, a ostatak puna cena, samo sto lepse zvuci ovo 15 meseci 1 din.
Plus ti ostaje nada da ce 15og meseca da dignu cenu. 🤣

… doći će za par meseci, oko NG… ko uzme telefon uz ugovor, u problemu je ako mu ne odobre raskid ili ugovorenu cenu…

… doći će za par meseci, oko NG… ko uzme telefon uz ugovor, u problemu je ako mu ne odobre raskid ili ugovorenu cenu…
Nema problema, raskid zbog cene ide automatski nema tu hoće ili neće da odobre, a preostale rate za telefon placa u celosti odmah. Pisano o tome u svim temama (mts-a1-yettel).

… tako je, za Redmi A3 par hiljada… koliko bi neko trebao da plati za Iphone 17 Pro max, ako raskine skoro potpisan ugovor za par meseci…?!

Jel se ocekuje svim operaterima podizanje cene ili samo MTS? Jer onda neko ko je u A1 moze da saceka decembar, uzme najskuplju tarifu i isplati telefon odma tako da mu ostane samo pretplata i kada dodje do podizanja cena samo raskine ugovor i potpise negde preko agenata

Ti si odlicno prosao :D
istice i mni ugovor uskoro, a za prenos u mts si ostavio broj na sajtu? Ili si imao nekog "agenta" pa direktno njega zvao : D
Preko agenta sam sve dogovorio, ako treba kontakt piši na PM. Rekao mi je da ova ponuda 15 meseci za din važi za sve omorike i soko tarife, pa ako odgovara nešto drugo, dogovarajte se 🙂

Odakle ti uopste info o podizanju cena u Mtsu, slusao sam Lucica, naprotiv covek rece da sad dugo nece biti poskupljenja jer su Sbb izbacili iz igre.
Drugo, ako dodje do povecanja ti hoces raskid, oni ti ostave tvoju UO kako si potpisao ne povecavaju ti cenu ali ti sleduje sve sto si potpisao. Ne ide raskid tek tako. Tako ide raskid UO kad oni povecaju a nece da ti daju da placas sta si potpisao nego te teraju na nove/vise cene, tad mozes da raskines UO jer menjaju cene, kad ti ostave cene kako i zasto bi imao pravo na raskid UO?

Ni ostala 2 operatera nisu nikakva bajka ali da uđem u mts npr i da mi menjaju cenu kako im se digne pride državna bagra. Divim se mts korisnicima. u A1 sam cena super usluga jao kosu bih im ponekad čupao sa glava direktora ali šta sam potpisao tako mi je cena ista, uslovi isti i nisam morao da čitam preterano sitna slovca iz straha da će me kljucati kao mts posle nekog vremena.

Imam agenta za 15 meseci po 1 dinar za prelazak iz A1 u MTS 🤓

Takodje ponuda za yettel ali nesto manje...

… e, dobro - ako je Lučić rekao, onda je sigurno tako…
Ako ti znas bolje od onoga sto donosi odluku o tome, e dobro...
A nije uopste poenta u tome bila vec u nastavku, a znao sam da ce neko da se uhvati za glupost samo nisam znao ko.
Sve ok, idemo dalje 😂👍

… tako je - na početku sve rečeno, nije bilo potrebno dalje čitati… btw. teško da on donosi odluke… ;)

Redovna ponuda za prelazak iz A1, u poslovnicama, je Omorika/Soko -
15 meseci po 1 din, 9 meseci redovna cena, meni nije trebao agent. Nocas broj tehnicki prebacen, zvao 064/733 da iskljucim net boost (150din bzvz) i da limitiram racun na 200din najvise preko redovne cene (da ne moze da dodju neki astronomski racuni) i to je to 👍

Redovna ponuda za prelazak iz A1, u poslovnicama, je Omorika/Soko -
15 meseci po 1 din, 9 meseci redovna cena, meni nije trebao agent. Nocas broj tehnicki prebacen, zvao 064/733 da iskljucim net boost (150din bzvz) i da limitiram racun na 200din najvise preko redovne cene (da ne moze da dodju neki astronomski racuni) i to je to 👍
Kupujemo iz fotelje, narucujemo preko glovo/wolt, salju nam korpu iz maxija i paket sa temu-a... U slucaju da nisam izrazito potrebit za ljudskom komunikacijom na salteru i cekam red pankad stignem, resavam dogovor pozivom i netom... 😉 Barem taj stav ocekujem od korisnika bench foruma. 🙂

Nazad
Vrh Dno