fora je da sa papirom nema strujanja vazduha. Meso se kuva u onome sto iscuri i ne bude peceno sa donje strane. Može da se malo poboljša ako okrećeš, ali opet sve bude bljackavo.Zato i hoću da uzmem papir, da posle pečenja npr. pileta samo podignem i bacim sve ono što je iscurelo - mnogo manje posla oko pranja.
Da. Pirinac kuvam dok se ne pojave one rupice i odmah ga sklonim i poklopim, sam upije ostatak vode. Ne volim suv pirinac. Solja pirinca, dve i po solje vode.Пиринач си предходно скувао?
Какви су они кувачи пиринча?
Има неколико модела, ја бих можда узео а да може да бари поврће и да кува супе и чорбе...
Jeste tako, ali sa okretanjem bude ispečeno kako treba.fora je da sa papirom nema strujanja vazduha. Meso se kuva u onome sto iscuri i ne bude peceno sa donje strane. Može da se malo poboljša ako okrećeš, ali opet sve bude bljackavo.
Najbolje je kada papir staviš u donji segment pa onda rešetku jer je tada samo rešetka za pranje, ali to se baš lepo ulepi. Meni je lakše da operem masno nego to zapečeno
Kupio sam air fryer da mi bude lakše da nešto spremim.Imaju magneti za papir za air fryer na aliju i temu. Samo što moraju i oni da se peru ako dodju u kontakt sa hranom. Al da rade posao, rade.
Bolja opcija je ekspres lonac jer je pirinač gotov za 10 minuta. Plus može da se kuva meso, npr junetina je gotova za sat vremena, i sva ostala kuvana jela su gotova mnogo mnogo brže.Dobri su, uzmi model koji ima quick rice opciju - 30 minuta i gotovo.
![]()
Xiaomi Multifunkcionalni Rice Cooker 4L - Mi Srbija
mi-srbija.rs
Ima ga na akcijama za oko 5000 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari