Miki Ue
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.10.2016
- Poena
- 185
Ima tome i više od 10 dana.Arena 1X2 pomerena 299 poziciju
Ima tome i više od 10 dana.Arena 1X2 pomerena 299 poziciju
Ako neko zna kako ovo da rešim molim da javi.Ćao svima, ako je negde pisano ja se izvinjavam unapred nisam video.
Danas su mi zamenili stari ruter novim i stb q11 koji je normalno radio sa LG daljinskim više neće da radi niti da se ponovo upari. Zvao sam mts gde mi je operater rekao da nisu nesto podesili u softveru i da zbog toga više ne mogu da koristim daljinski od tv-a za stb, koji sam normalno koristio na tom istom stb-u do zamene rutera. Ne vidim kakve veze ima stb sa novim ruterom ali ajd. Da li postoji neka mogućnost da ponovo koristim daljinski od tv-a na stb-u. P.s. daljinac od stb-a normalno menja kanale itd.
Заменио сам са другим стб-ом q11, није се ништа променило онда сам тражио од МТС-а да ми замене стб са новим урадили су то са HP 4024 иста прича ништа се није променило. Питао сам сервисера какве везе има рутер са радом стб-а и престанком да ради магични даљински од лг-а, каже човек ниђе везе. Тако да искрено немам појма шта се дешава и зашто се то десило али знам да ме фрустрира и да ми дође да раскинем уговор и пређем на другог оператера.Samo nagađam, ali bilo je par softverskih promena na IRIS-u a i na uređaju hardverskih. Ne bude to odmah svima pušteno, ne pratim ali verovatno piše unazad u temi.
Moguće da se tu pogubilo uparivanje, tj. da je pri promeni rutera povukao i neku nadogradnju.
Q11 nema bluetooth uparivanje, bar ga ja nisam nikada video. Ne znam kako ide uparivanje sa onim kodovima za daljinske od televizora za IR.
Probaj restart stb-a na dugme pozadi, i ponovo da ga upariš. Nemam te moderne televizore i daljinske pa ni pojma kako se to radi![]()
Може да се раскине уговор увек и добијају се две опције прва да се плати до краја уговора преостао део или разлика у месечној накнади ако неко има попуст итд. плаћа се само онолико месеци колико се користило. Даљински је најнормалније радио до замене рутера, након замене рутера је мењао канале на стб-у али је слика остала не промењена. Онда сам рестартовао стб и даље је брљавио, узео да рестартујем конекцију само даљинца и онда креће лудило мозга. Иначд даљински најнормалније ради без икаквих сметњи. Чак могу и на сонију да га користим. Какве све то има везе не бих знао али *** десило се.Da zbog toga raskines ugovor? Znas kad ce se to desiti? Na sveto nikad. Mislim, mozes, ali da platis sve penale do kraja ugovora. Bolje pogledaj svoj daljinac da negde on ne brljavi
Како могу укључити ту опцију на хп4042 (блутут)Na HP4024 bi trebalo da može bluetooth uparivanje ako daljinski od televizora podržava, a koliko pamtim magic podržava.
Na HPH07 npr. ne radi bluetooth uparivanje iako ima opciju (za MTS STB daljinski pišem). Ja uveliko koristim te daljinske od Mts STB uređaja za MiBOX.
Nemam pojma, možda ti je nešto i do tog LG daljinskog. Znam da sam nešto davno sestri gledao zašto ne radi, mislim da nije reagovao sa samim tv-om ali je zamenila ili kupila nov daljinski i rešila problem. Čim sam trebao da nišanim daljincem sam momentalno odustao
Raskini ali ne vidim osnov za to, ono što su ti isporučili radi.
#1397#
Valjda si mislio na hp 4024U pitanju je hp 4025
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari