Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

Jel moguće da još nema da se kupi nov telefon sa 256gb memorije ispod 300 evra na KP?

Nema..

Koliki je upgrade A56 u odnosu na A55, jel vredi razlike u ceni?

Ja danas uzeo a55. moj a52 pao sa jedva metar visine i displej je prestao da radi. Dotle mi ispadao po 1000puta.

Moguće i to ali gornji deo ekrana pokazuje artefakte neke. Otvoricu ga za neki dan pa da vidim sta je to. Uglavnom planirao sam da narucim ekran sa alija jeftini su pa cu taman da sredim to i da se učim ujedno hahaha
A55 je ok telefon drugačiji je ekran lepše se vidi i vidim da bolje radi. A52 mi je vec malo kočio i ima neke bagove sa vremena na vreme.
Izgled mi je lepši na a52,ovaj mi je u ruci veći ali se navikavam polako. Telefon ko telefon ok je ne bi ga ni menjao da se ovo nije desilo.

Serija A35, 36, 55, 56 ima ubedljivo najlosiju ergonomiju, to nisu telefoni, to su betonske ploce, licno sam se uverio. Nikad vise takav telefon sa takvom ergonomijom ne bih kupio

Dobro ne izgleda ni toliko strasno meni je ok 😀

Veliki, težak, tanak i klizav. Ja to bez silikona ne mogu da koristim a imam velike šake

Ako su ovo betonske ploce kao sto kazes sta su onda S23,24,25 Ultra?
Ne znam, nisam ih drzao u ruci, ali ovo je uzas. Nejveci problem kod ove serije telefona zapravo predstavlja sirina telefona koja je enormna, najveca od svih, druga losa osobina su ostre zadnje bocne ivice telefona, nisu zaobljene i bukvalno bodu saku, treca stvar je tezina. Nasuprot A3x i A5x serije Motorola ima najbolju ergonomiju.

Ne znam, nisam ih drzao u ruci, ali ovo je uzas. Nejveci problem kod ove serije telefona zapravo predstavlja sirina telefona koja je enormna, najveca od svih, druga losa osobina su ostre zadnje bocne ivice telefona, nisu zaobljene i bukvalno bodu saku, treca stvar je tezina. Nasuprot A3x i A5x serije Motorola ima najbolju ergonomiju.
Kupis onda motorolu i uzivas

Nekom ergonomija telefona odgovara nekom ne na kraju zato postoje i drugi brendovi sa njihovim ergonomijama. Kako god nije samo oblik telefona odlučujući faktor ima tu i drugih "sitnica" koje čine telefon, mene je kupio odavno i ne nameravam da ga menjam za neki drugi brend, meni lično odgovoara ta ergonomija i zadovoljan sam kako oblikom tako i izgledom a bogami i kvalitetom A serije. Ostajem pri ovom brendu posebno A5X klasi..

Poslednja izmena:
Nije ti odgovor na mestu jer to nije poenta mog komentara vezana za losu ergonomiju A serije
Nije poenta da sedis i pljujes nego ako ti nesto ne odgovara lepo ne uzimas, kupis to sto ti odg i kraj. Ja sam prodao S24 ultra da bi kupio bas ovaj telefon zbog ergonomije i odlican mi je apsolutno mu nista ne fali koristim silikon masku i konacno mogu da drzim u dzepu i nemam ciglu.

100 ljudi 100 ćudi. i meni je širina i težina užasna. Isto imam veće šake i zaista je, barem meni, neudoban za rad.

Управо то. Преширок је за моје, нормалне, шаке плус су оштре ивице.
Морао сам сликонску маску да ставим да могу да га држим.

Што је штета јер изгледа лепо без маске са металним ивицама и стаклом позади.
А због маске је још мало шири па једва завршавам ствари једном руком.

Какогод, јасно је бољи од А52с који сам имао па се нисам даунгрејдовао и ако је мало фалило.

Meni telefon lepo izgleda pogotovu bez maske. Stavio sam neku masku ali je robusna pa ga uvećava. Ima maske koje su tanje i verujem da će mnogo lepše da legne. Uzeću je neki dan pa cu videti. I na a 52 sam imao ovu robusnu masku koja ga bas povećava

Najveći problem kod A55 je što je 100% kockast, oštrih ivica..to smeta.
S24FE je istih dimenzija čak mislim i iste težine ali ima zaobljene ivice, blago zaobljene sa zadnje.strane i telefon je fantastičan sa te tačke gledišta..velik telefon, ogroman displej, solidna baterija, a odličan za ruku. Daleko od toga da A55 je neupotrebljiv ili da mu nešto fali.
To je moje mišljenje i moj utisak !
Управо то. Преширок је за моје, нормалне, шаке плус су оштре ивице.
Морао сам сликонску маску да ставим да могу да га држим.

Што је штета јер изгледа лепо без маске са металним ивицама и стаклом позади.
А због маске је још мало шири па једва завршавам ствари једном руком.

Какогод, јасно је бољи од А52с који сам имао па се нисам даунгрејдовао и ако је мало фалило.
Jedan od lepših telefona sa običnom, providnom maskom, a ne dobija znatno na gabaritima. Ja takvu koristim.

Ovde neki ne znaju sta je ergonomija, tj ergonomski oblik necega, a sta je kvalitet izrade, dizajn, performanse, pa sve to stavljaju u isti koš! Recimo X13T ima 10 puta bolji ergonomski oblik od A35/55, drzao sam i jedan i drugi u rici, ne samo ja nego nas trojica i svi smo se slozili a A3x serija nije zgodna za drzanje u jednoj ruci, ne mislim samo puko drzanje nego i rad sa telefonom, kucanje poruka jednom rukom, skrolovanje itd, sanse da ti ispadne iz ruke su ogromne.

Ovde neki ne znaju sta je ergonomija, tj ergonomski oblik necega, a sta je kvalitet izrade, dizajn, performanse, pa sve to stavljaju u isti koš! Recimo X13T ima 10 puta bolji ergonomski oblik od A35/55, drzao sam i jedan i drugi u rici, ne samo ja nego nas trojica i svi smo se slozili a A3x serija nije zgodna za drzanje u jednoj ruci, ne mislim samo puko drzanje nego i rad sa telefonom, kucanje poruka jednom rukom, skrolovanje itd, sanse da ti ispadne iz ruke su ogromne.
Cekaj druze a sta je cilj tvojih postova u ovoj temi? Shvatili smo ovaj model ti ne odgovara i to je to nema potrebe da delis savete i da ubedjujes sve kako si ti u pravu, imas druge proizvodjace kupis sta ti god volja i zelja i zavrsis pricu.

Leposi mu rekao. Ima nas koji se divimo koskastom telefonu, po meni naj lepši oblik je imala ulta s24. Ja sam moj s24fe stavio u masku ne zbog kako ti jažeš loše ergonomije nego da bih zaštitio telefon od grebanja i padova, bez maske meni je odličan za upotrebu.

Da li moze neko ovde da mi preporuci koju memorijsku karticu da stavim u a55. Da je brza i da nemam problema sa njom, da ne koči. Nisam koristio memorijske kartice ne pamtim kada možda u nekoj nokiji.
Gledao sam ovu vi ako mislite da ima bolje napišite.
Samsung memorijska kartica evo plus microsd 256GB class 10 + adapter MB-MC256SA | ePonuda.com https://share.google/zW51XbZUPZmHLej3K

Ako ti baš treba memorijska - moja preporuka za Sandisk Extreme Pro.

Koristimo isključivo njih za profi upotrebu, nikad nijedan problem. Poslaću ti u PP gde su 100% genuine kod nas

Nazad
Vrh Dno