Ne mogu da editujem, i meni je sad proslo bez otp koda
Aplikacija ili desktop?
Ne mogu da editujem, i meni je sad proslo bez otp koda
Desktop, ne koristim app jer salju 1920138129 poruka dnevno 😂 i uneo sam opet podatke
Ja ali preko starog sistema i radilo je bez problema. Jefino što je trebalo je da ne budeš u minusu kada naručuješ čekove. Trebalo bi da bude isto i sa novom aplikacijom.Da li je neko aplicirao za čekove putem elektronskog bankarstva?
To je rešeno odavno.Da li su rešili problem naplaćivanja novca sa dinarskog računa umesto deviznog kada se plaća u inostranstvu? Ili i dalje prvo zaduže dinarski pa kasnije isprave?
Ja sam skoro radio ponovnu registarciju na drugom telefonu.Da li neko zna kako ide procedura kad se aplikacija instalira na drugi telefon (android) izlogovao sam se sa starog telefona ali ne uspevam da dobijem verifikacioni kod na novom telefonu, pretpostavljam da cu morati njih da zovem.
Kontaktirao sam ih i napisao izjavu sta se dogodilo.E sad su mi uplatili celokupan iznos od 26.0000rsd (trebali su 16 000) jer sam vec podigao 10.000rsd. Sad sam ja u plusu 10.000rsd. sad cemo videti sta ce bitiImam jedan problem, sad sam bio na bankomatu postanske stedionice(imam njihovu karticu) i prilikom izbacivanja para bankomat mi je izbacio sve izguzvane pare (podigao 26000) ja sam polako izvlacio sve te izguzvane pare i u jednom trenutku bankomat se zatvorio i progutao mi je ostatak para (16000) . Covek posle mene je dizao pare i sve je bilo normalno. A na mom racunu(proverio na telefonu) se vidi da su mi sve pare skinute. Da li je neko imao ovakvo iskustvo
Meni je u Madjarskoj pre par nedelja direkto bio zaduzen devizni racun.Da li su rešili problem naplaćivanja novca sa dinarskog računa umesto deviznog kada se plaća u inostranstvu? Ili i dalje prvo zaduže dinarski pa kasnije isprave?
Besplatna je u svim bankama. Registracija se obavlja u Više/Podešavanja/Podešavanje Prenesi i klikom na dugme Registruj seDa li je usluga prenesi besplatna u BPS, i kako se uopste registruje u app ne postoji opcija za registraciju ?
Usluga bi trebalo da je besplatna medjutim banke, osim Raiff, za eksterne prenose ( na platni racun kod drugih pruzaoca platnih usluga ) Prenesi tarifiraju po 15, 20, 30, 40... din u zavisnosti od banke i racuna.Besplatna je u svim bankama. Registracija se obavlja u Više/Podešavanja/Podešavanje Prenesi i klikom na dugme Registruj se
To mi je baš čudno. Mislio sam da važi pravilo koliko košta eksterni nalog, toliko. 😳Za eksterne prenose Prenesi OTP tarifira po 15, 20, 30, 40... din u zavisnosti od banke i racuna
To mi je baš čudno. Mislio sam da važi pravilo koliko košta eksterni nalog, toliko. 😳
Poslao sam drugu pare online u petak oko 20h i jos mu nisu legle pise mi : status transakcije na cekanju 22.09
znam da u ostalim bankama konkretno erste preko vikenda kad se salje pare legnu odmah
Ovde u postanskoj izgleda vikendom ne moze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari