Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Realno, domaće derikože vole ovakve rezone - ok, platiću 50-70% više, al bar dobijem dve godine garancije. Možda zato i jesmo tu gde smo sa cenama.
Btw, kupovina tehničke robe nije baš uporediva sa kupovinom goriva ili namirnica. Kao što ne pretačemo benzin iz Mađarske isto tako ne verujem da postoji neko ko skokne do Mađarske da kupi hleb i mleko.
Odnosmo nepravedno u off, možda mi je glup primer i slažem se sa tobom - jesmo tu zato što pristajemo da nas deru. Ipak mislim da je ova promocija skroz ok, ako već imaš neki sadašnji telefon kao ulog za prodaju, prodaš FE za koliko god i dobiješ premium telefon koji si izabrao za (opet) manje para nego što bi ga platio na oglasima. A glava mirna, 2 godine. To je moja poenta, desilo se više puta da mi je trebala garancija od 2 godine i to je moj uslov za kupovinu novog uređaja.

Ja mislim da se dođe na isto sa više cimanja. S25 od 256 gb sa dve godine garancije operatera je sad na KP 600 evra. Da se sad kupi u radnji za skoro 1000 + dok stigne poklon kroz par meseci (cena pada, ponuda na oglasima velika) , pa dok se neko javi jer će biti more takvih istih, dođeš na isto, čak možda i nešto jeftinije na oglasima. Znam jer sam ja radio obe varijante

Imaš i dalje instaliranu samsung aplikaciju, samo je pronađi u apps i enable.
Hvala drug, ali ja ne uspevam da je nađem među aplikacijama. Jeste da sam malo mator i obnevideo, ali izgleda da je nema.
Nedostaje mi najpre jer sam navikao na nju na prethodnim telefonima i zato što ima razdvojeni zvuk za notifikacije za dva broja.

Ako se dobro sećam sa S23, možeš da je nađeš i skineš sa onog Samsungovog plej stora. Ja sam odatle skinuo i notes ili tako neki app

Baš tako, izgleda da na s25 nije instalirana. Upravo instalirao sam Galaxy Store i disable googlove. Radi normalno.

"Kako bi ostvarili pravo na poklon uređaj, dovoljno je da registrujete kupljeni telefon u aplikaciji Samsung Members, najkasnije do 27. 10. 2025. godine. Nakon potvrde registracije, drugi telefon stiže na vašu adresu koju ste naveli prilikom registracije, najkasnije do 31. 1. 2026. godine, bez dodatnih troškova."

Da su iole normalne cene isplatilo bi se, ovako koga briga da preplati tel da bi 3 meseca čekao gift

Jesu. Barem su takve na S23, a kako se kamere nisu menjale od S22 do S25, znači da je sve isto. Fotke u pokretu, noćne ili u zatvorenim prostorijama skor neupotrebljive

Dobro je, pomislio sam da se nesto nije zeznulo posto mi je ispao iz ruku pre 2-3 nedelje pa da se nije pomerilo neko socivo ili tako nesto. Mislim, daleko od toga da je dobro, ali dobro je da je feature not a bug

Realno, domaće derikože vole ovakve rezone - ok, platiću 50-70% više, al bar dobijem dve godine garancije. Možda zato i jesmo tu gde smo sa cenama.
Btw, kupovina tehničke robe nije baš uporediva sa kupovinom goriva ili namirnica. Kao što ne pretačemo benzin iz Mađarske isto tako ne verujem da postoji neko ko skokne do Mađarske da kupi hleb i mleko.
Nikad ali nikad neću uzeti telefon u radnji dok su cene +30-70% veće nego po celom svetu plus uvek puni oglasi telefona od operatera sa 2g garancije

Nego kad se uzme telefon sa računom neko od operatera i dalje važi za eventualne popravke uređaj može odneti bilo ko, a u slučaju zamene mora doći vlasnik ugovora?
Nema više muljanja oko ručno popunjenih garancija?
Ne vidim šta može da te neko prevari ako dobiješ uz telefon fiskalni?

Poslednja izmena:
Poslovni rizik ,promenio sam telefona sa raznim garancijam,od fiskalnih do operatera.Svi su prodati pre nego sto imse nesto desilo.
Samo jedan je pobrljavio Redmi Note 5 ,tac je ponekad brljao.Imao garanciju nekog poznatog lika sa KP.Prodao ga bez problema,naravno rekao kupcu za kvar.
Zagrejao sam se da kupim S25 ultra,ima vec za 800 sa "nekim garancijama "Ako ubodem sa fiskalnim verovatno uzimam.

^ Možda Ringke Onyx i njihovo Privacy staklo. Po meni odlična kombinacija, top kvalitet, relativno povoljna cena.
Vidim sad i Ringke Onyx ima magnetic verziju kao Nillkin Frosted shield magnetic pro
Ne sećam se kakav je nazad grip na onyx?
Mane Nillkin Frosted shield su što ima previše praznog prostora oko kamera i što ne prilazi skroz uz staklo bar ne na S23U

Uzeo sam Ringke onyx , stiglo iz Amerike posle 3 nedelje, malo je mekanija nego sto sam ocekivao, nego sto je bila za iphone, ali kad se stavi sve to legne kako treba i gde treba ...
20250904_143101.jpg20250904_143054.jpg

Znači S25U čak i sa tom promocijom i poklonom u vidu S25 FE od 400-500 evra opet izađe skuplje nego sa KP i od ljudi koji prodaju uzeto od operatera?

Znači S25U čak i sa tom promocijom i poklonom u vidu S25 FE od 400-500 evra opet izađe skuplje nego sa KP i od ljudi koji prodaju uzeto od operatera?
Tako je, samo je dobro uzeti zbog domace garancije S25 obican ili S25+ i onda racunati da ce poklon S25FE stici negde u decembru da bi se prodao za 450-500e

Ma nema šanse da ću da čekam 3-4m na FE plus mlaćenje sa ludacima na KP traže za 10 evra manje
Dok ima sa 2g garancije preko operatera
Za 25g nikad ni nije crkao uređaj valjda neće ni sad plus ću uzeti od nekog kome mogu da se javim u slučaju ne daj bože da rikne uređaj.
*** u Nemačkoj 853 evra S25U 256GB - 99800 din, kod nas 170k apsolutno ludilo....

Ako neko pamti kad je bio na 5g cijeli dan recimo, koliko izvuče sot normalno da ultrom? Meni se čini da nije baš spektakularno, bez sata konektovanog, bez aod, osvetljenje ispod pola, jutros od 8 do sad evo, od 85% do 25% 3h40 min, i to ga nisam nesto gazio, app za trening bila on screen većinu vremena, malo deezer, malo yt revanced i Instagram.. isključivo 5g

Ja sam naručio na Dijaspori s25 za 89k, ako stigne Tehnomanija račun, trebalo bi da je to to. Ispadne korektna varijanta za promociju

Ako neko pamti kad je bio na 5g cijeli dan recimo, koliko izvuče sot normalno da ultrom? Meni se čini da nije baš spektakularno, bez sata konektovanog, bez aod, osvetljenje ispod pola, jutros od 8 do sad evo, od 85% do 25% 3h40 min, i to ga nisam nesto gazio, app za trening bila on screen većinu vremena, malo deezer, malo yt revanced i Instagram.. isključivo 5g
Ja ga samo na mobilnim podacima i koristim, prosek je 1h SoT na potrosenih 10%. Uglavnom izvuce oko 8 do 9h SoT pre punjenja, ali ga ne pustam da ode ispod 15%. I to je sa povezanim satom 24/7, 2k res, aod off, osvetljenje auto.

Ma nema šanse da ću da čekam 3-4m na FE plus mlaćenje sa ludacima na KP traže za 10 evra manje
Dok ima sa 2g garancije preko operatera
Za 25g nikad ni nije crkao uređaj valjda neće ni sad plus ću uzeti od nekog kome mogu da se javim u slučaju ne daj bože da rikne uređaj.
*** u Nemačkoj 853 evra S25U 256GB - 99800 din, kod nas 170k apsolutno ludilo....
Koliko je u nemackoj obican s25 od 128gb ili 256gb

Tako je, samo je dobro uzeti zbog domace garancije S25 obican ili S25+ i onda racunati da ce poklon S25FE stici negde u decembru da bi se prodao za 450-500e
Teško će tada da se proda za 450-500 eura kad već danas (7 dana od izlaska telefona) može da se kupi u legalnoj radnji sa fiskalnim računom za 70.199 dinara (Dijaspora Shop aka Tehnomanija).
Jeste da Tehnomanija nije na glasu, ali opet kupuješ originalni neotpakovani uređaj od autorizovanog distributera sa legalnom garancijom.
Baš mi je čudno da ovako brzo padne cena maltene tek izašlom telefonu. Negde je čak i jeftiniji nego S24 FE koji je izašao pre godinu dana.

U mejlu za promociju se spominje da za kupovine 18.9. dele poklone, zna li neko iz iskustva da li je nešto što vredi sačekati 10 dana ili tipa maska od 200 kinti

Nazad
Vrh Dno