Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Dijaspora Shop, rekao bih.
Preko sajta ne može da se naruči kao pravno lice, ali može preko call centra.

Nisam nikada kupovao preko Dijaspora Shop, vidim da su deo Tehnomanije. Baš dosta ljudi ih je naduvalo uzduž i popreko.
Evo i u ovoj temi:

Sledeća najpovoljnija opcija je WinWin, koji je opet deo Tehnomanije, ali bar ima fizičke prodavnice. Uređaj za koji čekam predračun je 9.000 skuplji u WW, pa je kod sledećeg prodavca 13.000 skuplji, a u Tehnomaniji je 25.000 dinara skuplji od Dijaspore i košta isto kao u Gigatronu. Koje su to glupe fore da jedna kompanija različitim kanalima prodaje isti proizvod sa tolikom razlikom u ceni?

Dok nisam otvorio ovu temu, hteo sam da odem u Gigatron da uzmem taj telefon, jer sam bio ubeđen da su svuda cene iste, a sada dođosmo na preko 200€ razlike, ali prodavac sa katastrofa recenzijama :unsure:

Prošlo vrijeme za edit, vidim na stranici Samsunga da ima i za BiH, odlično taman za ženu fe, a za mene obični

Ja sam kupio taj drugi koji je stizao kao poklon, bilo ih je na kp par komada samo, bar kada sam ja gledao i kupovao
Da li si siguran da je iz promocije S24 fe + S24 fe?
Prijava je trajala do 31.08., tako da ne verujem da su već počeli da šalju te telefone a i rok im je do 30.11.

Nisam nikada kupovao preko Dijaspora Shop, vidim da su deo Tehnomanije. Baš dosta ljudi ih je naduvalo uzduž i popreko.
Evo i u ovoj temi:

Sledeća najpovoljnija opcija je WinWin, koji je opet deo Tehnomanije, ali bar ima fizičke prodavnice. Uređaj za koji čekam predračun je 9.000 skuplji u WW, pa je kod sledećeg prodavca 13.000 skuplji, a u Tehnomaniji je 25.000 dinara skuplji od Dijaspore i košta isto kao u Gigatronu. Koje su to glupe fore da jedna kompanija različitim kanalima prodaje isti proizvod sa tolikom razlikom u ceni?

Dok nisam otvorio ovu temu, hteo sam da odem u Gigatron da uzmem taj telefon, jer sam bio ubeđen da su svuda cene iste, a sada dođosmo na preko 200€ razlike, ali prodavac sa katastrofa recenzijama :unsure:
Ja ne bih sa njima više ništa online + kurir. Najbolje da odeš da se uveriš pre preuzimanja da je sve ok.

Kad je bila promocija proletos sa tri poklona ja sam se registrovao pocetkom aprila a pokloni su mi stigli 8 maja. Tako da je slanje islo odmah po kraju registracionog perioda... Takodje kad su davali neki telefon uz s21 pre neku godinu takodje mi je stigao za oko mesec dva .. verovatno da ni sada nece svi cekati iza nove godine...

Ja ne bih sa njima više ništa online + kurir. Najbolje da odeš da se uveriš pre preuzimanja da je sve ok.
Nema gde da se ode kod njih, a ostali kanali prodaje su im skuplji i još skuplji.

Eto šta mi napravi dolazak u ovu temu. Odložim kupovinu zbog čekanja akcije (da kažem, već sam uštedeo), pa saznam da ne drže sve zvanične prodavnice istu cenu (dodatno bih uštedeo), pa onda saznam da neke zvanične prodavnice bez obaveštenja isporučuju otpakovane i oštećene proizvode....e pa, sada neću da se odreknem one potencijne druge uštede! Čovek je proklet :rolleyes:

Verovatno nisi kupio taj koji je stigao na poklon vec onaj prvi koji je bio aktiviran samo radi poklona, a prvi kupac i dalje ceka na taj drugi S24FE
Jesam, onaj koji je bio kao poklon, telefon je bio u vakuumu sa otpremnicom i pecatom united moment ( mislim da se tako zove firma) na otpremnici.
Da li si siguran da je iz promocije S24 fe + S24 fe?
Prijava je trajala do 31.08., tako da ne verujem da su već počeli da šalju te telefone a i rok im je do 30.11.
Jeste iz promocije, akcija je trajala do 31.07.

Mislio sam na sve što ima veze sa Tehnomanijom i WinWinom.

Uzeo juče S25 +. Samsung skinuo svoju SMS aplikaciju i ostavio samo Google messages, ili nešto loše vidim?

Imaš i dalje instaliranu samsung aplikaciju, samo je pronađi u apps i enable.

Preporuka za masku za s25 ultra? Spigen liquid air, nano pop ili nešto treće?

Da li je S25fe sto se dobija na poklon 128 ili 256 GB ?
512GB. Brate da li si realan sa takvim pitanjem? :unsure: Sta, ako je 128GB nije dobar dil? Dobijas na poklon telefon cija je cena u radnjama oko 80.000 dinara.

U bosni uz s25 FE ide galaxy watch gratis, cijena mu je 800€
Neka ga prodas za 500€ ovaj sto dobijes dzabe,extra poklon

Daa jeste, sas sam video, ali gledam najjeftinije u nekoj ovlascenoj radnji je oko 120 hiljada
A nasao sam u mobilnom servisu za 600e sa 2 god garancije ali preko njih ne mogu da uzmem s25fe na poklon al svakako mi se vise isplati da uzmem samo s25 za 600e
Pa i nije bas tako, ali dobro, radi kako mislis da ces najpovoljnije proci. Ali evo malo matematike. :) Kod ovlascenih distributera S25 (256GB) moze da se kupi za 115.000 (~980€). Dobijas i S25 FE koji ces moci da prodas za ~500€. Dakle, S25 bi te na kraju kostao oko 480€.

Pa i nije bas tako, ali dobro, radi kako mislis da ces najpovoljnije proci. Ali evo malo matematike. :) Kod ovlascenih distributera S25 (256GB) moze da se kupi za 115.000 (~980€). Dobijas i S25 FE koji ces moci da prodas za ~500€. Dakle, S25 bi te na kraju kostao oko 480€.
To jeste slazem se, iskreno nisam tako racunao sad mi ovo mnogo lepse zvuci 😄 nsita procackacu gde je najpovoljnini svakako sam planirao da kupim s25 256

Pozdrav drugari, hocu da uzmem za sina jedan s25 obican 128gb i da dobijem na poklon s25fe za mene bi ga ostavio i da ga koristim.gde uzeti na rate 36m ?

Hajde da razlozimo na cinioce sve vezano za akciju Samsunga. Cena S25 (256GB) na primer koji je najpopularniji je 115.000, cena poklon telefona FE u regularnoj prodaji je 88.000, koji realno po oglasima moze da se proda za nekih 70.000 (600€) pod uslovom da moze da stigne za do max mesec dana da mu ne padne cena. Po tome onda ispada da S25 moze da vas kosta 45.000 (385€) u nekom najboljem slucaju. Ako se FE proda za 500€ (58.500), S25 vas ispadne 482€, sto je opet jeftinije nego na KP, gde realno ispod 600€ nema, a da je od proverenog lika i da ima dve godine garancije. Ova druga varijanta je takodje reala, rekao bih, cak i ako se zatrpaju oglasi ponudom. Kad bi se telefon dobio u roku od dve nedelje, prva varijnta bi bila izgledna, ali ako se oduzi na mesec i kusur, onda vise tezi ka drugoj. Za koliko je stizao S24FE na poslednjoj akciji koja je nedavno bila? Kako je vase misljenje vezano za ovo?

Stvar je u tome sto jos nije nikome stigao. Pisalo se vec gore o tome-imaju fore do kraja novembra za taj s24fe.
A za S25 fe su dali fore do kraja januara- ja sam i pre ove najave i rekla da pre Nove godine stici nece sigurno.

@rocco ne nadaj se tako dobroj prodaji FE modela. Ja da sad kupujem gledao bih ovako na to...platicu novi s25 256gb isto kao da sam ga kupio na KP ali cu imati fiskalni i garanciju na svoje ime i bilo sta da se desi sa uredjajem ja sam pokriven i ne moram da lupam glavu sa nosiocima ugovora, operaterima, uterivacima dugova itd.

Drugo, dobar deo ljudi ce ici na akciju bas da bi obnovili jos nekog clana porodice/devojku itd sto ispada jos bolja opcija, jel imas dva telefona po normalnoj ceni i oba su pokrivena.

Kako se kretala cena prosle godine za S24FE?
Hajde da razlozimo na cinioce sve vezano za akciju Samsunga. Cena S25 (256GB) na primer koji je najpopularniji je 115.000, cena poklon telefona FE u regularnoj prodaji je 88.000, koji realno po oglasima moze da se proda za nekih 70.000 (600€) pod uslovom da moze da stigne za do max mesec dana da mu ne padne cena. Po tome onda ispada da S25 moze da vas kosta 45.000 (385€) u nekom najboljem slucaju. Ako se FE proda za 500€ (58.500), S25 vas ispadne 482€, sto je opet jeftinije nego na KP, gde realno ispod 600€ nema, a da je od proverenog lika i da ima dve godine garancije. Ova druga varijanta je takodje reala, rekao bih, cak i ako se zatrpaju oglasi ponudom. Kad bi se telefon dobio u roku od dve nedelje, prva varijnta bi bila izgledna, ali ako se oduzi na mesec i kusur, onda vise tezi ka drugoj. Za koliko je stizao S24FE na poslednjoj akciji koja je nedavno bila? Kako je vase misljenje vezano za ovo?
Mislim da je previse optimisticno ocekivati da ce se S25FE moci za 600e prodati tamo za 2-3 meseca kada stigne, cak i za 500e kada krenu navale telefona, vise ga vidim na oko 450e. Koja je cena bila u tom periodu za S24FE prosle godine?

Nazad
Vrh Dno