Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Uspeo da porucim sa a3000 cim je izasao, medjutim sada vise nece u novoj porudzbini, probao i na drugom nalogu.

Ima li a3000 danas?

Ако имаш UniCredit картицу имаш 1500/6000.

Ne znam sta je sa ananasom, probao sam da platim karticom, uneo onaj vaucer od 5000, prihvati, kad treba da prodje o aj 3d chrck pukne samo. Tako evo 3 sata vec.

Vama prosle narudzbine?

stigao mi vaucer za 3000din popusta na iznos od 15000din, ako nekom treba, eventualno da se trampimo za neki manji vaucer jer mi vise odgovara

a3000, ако није истекао. Ја сам га данас искористио.

Да.

5000 je najveći kupon koliko ja znam i on je za porudžbine iznad 35000.

Inače danas je aktivan 2000 na iznad 15000 - a2000 kod.

Postojali su mitični 10k/20k popusti na onim grebalicama za ananasove rođendane, ali ne sećam se da sam čuo da ih neko izvukao.

Da trenutno radi samo a2000 i to baš kad treba a5000 ili a3000 :)

Dobio je ovde covek taj 10k na 20k i uzeo klima uredjaj, tako da postojali su stvarno

Dobio onaj vaučer preko Google formsa, 5k na preko 29.999. Je l preko 30k treba da bude ukupan račun posle vaučera ili je dovoljno da bude 30k pre vaučera i da onda umanji na 25k?

Napunio korpu na 30.600, aplicirao kod, prošao, sve super, ali da platim ne prolazi nikako, probao dve kartice iz dve banke, na obe transakcija neuspešna proverite neku autentifikaciju ili kontaktirajte banku, probao ono IPS QR plaćanje, ništa se ne dešava, ne redirektuje me na novu stranicu ili na aplikaciju banke.

Već je počelo opasno da ne nervira.

Да ли је ваучер за преко 30.000 или преко 35.0000?

Да ли је ваучер за преко 30.000 или преко 35.0000?
Preko 30000 su bili ti preko Google forme.
Dobio onaj vaučer preko Google formsa, 5k na preko 29.999. Je l preko 30k treba da bude ukupan račun posle vaučera ili je dovoljno da bude 30k pre vaučera i da onda umanji na 25k?

Napunio korpu na 30.600, aplicirao kod, prošao, sve super, ali da platim ne prolazi nikako, probao dve kartice iz dve banke, na obe transakcija neuspešna proverite neku autentifikaciju ili kontaktirajte banku, probao ono IPS QR plaćanje, ništa se ne dešava, ne redirektuje me na novu stranicu ili na aplikaciju banke.

Probaj da platiš pouzećem, nekima je tako prolazilo ili pokušaj kasnije.

a3000 на преко 20.000.

Mene plaćanje karticom već mesecima zeza kod ananasa, jedino je IPS prolazilo. Nemaš nikakav adbloker u pregledaču ili nešto što bi moglo da ti spreči redirekciju na stranicu za plaćanje?

Takođe mi danas nije prošlo plaćanje sačuvanom karticom koju sam ranije koristio bez problema. Platio IPS-om.

Ja sam probao, isti vaucer, isti problem, i batalio, narucio monitor u pc practic preko ananasa ali pouzecem, to prolazi, pc practic mi otkaze porudzbinu (posle i vidim ocajne ocene), pa narucim drugi iz games, ali opet pouzecem

Nazad
Vrh Dno