Njet, Intesa.Ако имаш UniCredit картицу имаш 1500/6000.
izgleda da vise ne funkcionise...Ако имаш UniCredit картицу имаш 1500/6000.
nemam tu karticu a uzeo sve 4 odjednom zbog awd, pa da ne bude po marfijevom zakonu.ja vise ne cekam tako da sam narucio 4 gume sa 4 naloga i na svakom po unicredit1500 kupon
btw a5000 jos uvek radi
Preko 30000 su bili ti preko Google forme.Да ли је ваучер за преко 30.000 или преко 35.0000?
Probaj da platiš pouzećem, nekima je tako prolazilo ili pokušaj kasnije.Dobio onaj vaučer preko Google formsa, 5k na preko 29.999. Je l preko 30k treba da bude ukupan račun posle vaučera ili je dovoljno da bude 30k pre vaučera i da onda umanji na 25k?
Napunio korpu na 30.600, aplicirao kod, prošao, sve super, ali da platim ne prolazi nikako, probao dve kartice iz dve banke, na obe transakcija neuspešna proverite neku autentifikaciju ili kontaktirajte banku, probao ono IPS QR plaćanje, ništa se ne dešava, ne redirektuje me na novu stranicu ili na aplikaciju banke.
Već je počelo opasno da ne nervira.
Mene plaćanje karticom već mesecima zeza kod ananasa, jedino je IPS prolazilo. Nemaš nikakav adbloker u pregledaču ili nešto što bi moglo da ti spreči redirekciju na stranicu za plaćanje?Dobio onaj vaučer preko Google formsa, 5k na preko 29.999. Je l preko 30k treba da bude ukupan račun posle vaučera ili je dovoljno da bude 30k pre vaučera i da onda umanji na 25k?
Napunio korpu na 30.600, aplicirao kod, prošao, sve super, ali da platim ne prolazi nikako, probao dve kartice iz dve banke, na obe transakcija neuspešna proverite neku autentifikaciju ili kontaktirajte banku, probao ono IPS QR plaćanje, ništa se ne dešava, ne redirektuje me na novu stranicu ili na aplikaciju banke.
Već je počelo opasno da ne nervira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari