Pa, da, dobro kaže Lanikor. Standardni USB-A port ne isporučuje više od 15W. Ima hakova, kao što Xiaomi radi sa svojim HyperCharge protokolom, ali to nije USB standard i mora da se slaže i punjač i kabl.I meni je danas stigao taj punjač, Anker 735, pod rukom deluje stvarno kvalitetno, ali sam se iznenadio kad sam hteo da ga uporedim s originalnim Samsungovim punjačem za A52s, jer je pokazao isto vreme - 1 h i 52 min za bateriju na 16%. Kabl je USB A - USB C Toocki od 100 W.
Mislim da je telefon predviđen za "brzo" punjenje od 25 W, očekivao sam bar neki skok, ali kapiram da ga puni isto na 15 W kao i Samsungov... da li je to zbog ograničenja brzine punjenja samog telefona ili porta na koji sam prikačio kabl (trenutno nemam USB C na USB C)?
Vidi ovde.Ranije su ovde ljudi pisali o dobrim iskustvima sa dioptrijskim naočarima, rađenim po receptu. Bio bih zahvalan za linkove/preporuke prodavnica.
Cene su svakim dnom sve veće, kao kod nas 😅 kod mene su 19$🥶Stigle Soundcore p20i, za 9 dolara ove slušalice ubijaju koliko su dobre, neverovatno!
Imam i one T3 Pro od Soundpeatsa, ali p20i mnogo bolji zvuk imaju, bolje definitivno i od mojih dobrih starih Galaxy Buds Plus.
I za te pare se isplate iskreno.Cene su svakim dnom sve veće, kao kod nas 😅 kod mene su 19$🥶
Otisao mi je HDD prekljice da li vredi uzeti ovaj od 2TB da zamenim ovaj sto je otisao?512GB SSD 16.57$.
![]()
Netac 128gb 256gb 512gb 1tb 2tb SSD SATA SATA3 2.5 Inch Internal Solid State Hard Drive Disk SSD for Desktop Laptop - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ne vredi. Stavljaš svoje podatke na najjeftijini SSD sa kontrolerom nekog kineskog brenda i NAND čipovima opskurne marke (iako je ista pod Micron-om). Ako ti oni nisu važni, onda koristi ovakav SSD, no pazi da nikakvu garanciju nemaš i izlažeš se lutriji sa carinskim troškovima.Otisao mi je HDD prekljice da li vredi uzeti ovaj od 2TB da zamenim ovaj sto je otisao?
Razumem hvala na pomoci 👍Ne vredi. Stavljaš svoje podatke na najjeftijini SSD sa kontrolerom nekog kineskog brenda i NAND čipovima opskurne marke (iako je ista pod Micron-om). Ako ti oni nisu važni, onda koristi ovakav SSD, no pazi da nikakvu garanciju nemaš i izlažeš se lutriji sa carinskim troškovima.
Izvinjavam se greskom okacih pogresan onaj drugi link.Na drugom linku nisu zvučničke bananice, ove sa prvog će ti poslužiti, ja sam naručivao vrlo slične samo brendirane kao Nakamichi.
I just found this on AliExpress:
US $8.00 | 10pcs Banana Connector 4mm Speaker banana plugs 24K gold plated 4mm Banana Jack match with 4mm binding post
![]()
10pcs Banana Connector 4mm Speaker banana plugs 24K gold plated 4mm Banana Jack match with 4mm binding post - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Banuje... ko, sta, koga???Aliexpress shadow banuje za koriscenje vpn-a
Ne treba mi za to VPN. Mene banovala žena...Aliexpress shadow banuje za koriscenje vpn-a
Danas sam upoređivao Soundcore 2 i Select4go, kupio kolega pa doneo. S4G iako je deklarisan kao neki prenosni zvučnik, zapreminski uopšte nije mali, samo je drugog oblika. Izrada je standard kad je Anker u pitanju - odlična. Što se tiče zvuka, deluje na prvu da mu je bass dosta jači, što verovatno i jeste tako, na nižim nivoima pojačanja, ali je zvuk lošiji tj. SC2 ima mnogo precizniju reprodukciju. Kada se pojača S4G pokazuje zašto je jeftiniji, SC2 dosta bolje i preciznije zvuči tada, a rekao bih i da je dosta glasniji tj. da ima više snage. Svakako su oba zvučnika odlična, ali bih ipak prednost dao SC2. Još jedna stvar, ako je nekome bitno, S4G hardverski ima mogućnost povezivanja na oficijelnu Anker App dok SC2 nema, podrška kreće od SC3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari