Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nije dovoljno, treba da istane još 5min. Najbolje je upariti sa higrostatom, paralelno. Pa ako je svetlo upaljeno ILI ako je povišena vlažnost da se pali ventilator
Kod mene 2x ventilatora rade! S tim da sam napravio prekidac za svaki posebno do svjetla. Jedan iznad wc solje Vortice ventilator drugi iznad tusa Vortice ventilator. Vuku kao ludi! Donio mi covjek iz Italije. Ali kako pocese zohari sa krova upadati u ventilaciju..morao sam mrezicu na stovaristu kupiti i staviti na krov oko pvc pestan uspravno postavljene cijevi i preko selnu dotegnuo. Pa cemo vidjeti..Mrezica je preko rupe od pvc cijevi nabacena fino..Mene strah samo efekta jacine izlaza pare prije i sada sa mrezicom valjda bude ok preko zime..ako bude lose..na proljece skinem.
Neće biti problema sa jačinom izlaza jedino moće da se poveća brzina strujanja kod mrežice. Mrežica bi trebalo da skuplja manje prašine jer je dosta ostane na ventilatoru.
Postoje ventilatori sa klapnom koja se otvara pod odredjenim pritiskom.