Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Можда a 5000 куцаш са размаком после задње 0.

Ја сам га искористио пре сат времена.

Kod mene prosao a5000 bukvalno pre 5 minuta. 37k je bio racun, umanjeno na 32k. I to sam iskombinovao 5 proizvoda od 2 prodavca

Evo radi i meni sada, nije mi preko telefona htelo, sad radi preko kompa

ni jedan vaucer u zadnjih bar 3 meseca na 10 emailova
4 gume bez vaucera
suplementi bez vaucera
pice bez vaucera
juce odeca bez vaucera

da li ima neko 500/4000 da mi pozajmi za gace i carape, po mogucstvu u PM da bih ga ikako iskoristio.
ja vise ne cekam tako da sam narucio 4 gume sa 4 naloga i na svakom po unicredit1500 kupon :ninja:

btw a5000 jos uvek radi

Poslednja izmena:
Какав је то UniCredit попуст?

Какав је то UniCredit попуст?
ako platis sacuvanom unicredit karticom imas popust od 1500din na porudzbine vece od 6000din. Meni master nije prolazila pa sam platio dinom.
ova ponuda za otvaranje kreditne kartice je isto super.

I ja sam porucio dve po dve gume,samo da ne bude sad dve stignu dve otkazu ili dot ko zna koji za svaku gumu 🤣
ja sam po jednu na svakom nalogu i svuda sa istom karticom i proslo je, porudzbina je spakovana 😇 za dot cemo videti 🤣 ali mislim da nece biti razlike

Stigao vaučer po izboru na mejl, rok da se iskoristi do kraja meseca.

Meni UniCredit prosao I sa Erste karticom na 2 naloga

Inace dobih vaucer i na drugom nalogu (onaj gde mi nije stigao mejl) ali poslali 1000/5000 a cini mi se da sam izabrao 3000/15000

Ја користим Интеза картицу, мада имам и Мастер UniCredit, то је неки ђачки рачун од клинца.
Тренутно ми треба нешто за 3000/3500. a500?
Мало пре купих ТВ и неку полицу за ТВ мада ће он бити на зиду.

ako platis sacuvanom unicredit karticom imas popust od 1500din na porudzbine vece od 6000din. Meni master nije prolazila pa sam platio dinom.
ova ponuda za otvaranje kreditne kartice je isto super.

ja sam po jednu na svakom nalogu i svuda sa istom karticom i proslo je, porudzbina je spakovana 😇 za dot cemo videti 🤣 ali mislim da nece biti razlike
Сад гледам да узмем клинцу Барселона ранац и перницу, већ имам моју Интеза картицу, могу да додам Уникредит на исти налог, или на други налог?
Толико је отприлике и у Кенгуру, а имао бих 1500 попуста. Перица би била џабе и још нека Барселона ситница.

Сад гледам да узмем клинцу Барселона ранац и перницу, већ имам моју Интеза картицу, могу да додам Уникредит на исти налог, или на други налог?
Толико је отприлике и у Кенгуру, а имао бих 1500 попуста. Перица би била џабе и још нека Барселона ситница.
prvo dodaj unikredit karticu i onda idi u korpu na placanje. Moras da platis unikredit karticom da bi kupon radio. Nakon toga je obrisi sa tog naloga i dodaj na drugi... itd

Jel aktivan a5000? Prepodne ga uneo i zelenilo mi se polje da je iskoristen medjutim malo pre kad sam hteo da dovrsim kupovinu kao da nije aktivan.

Neću da pitam šta treba da uradiš da bi ti Google ugasio mail, osim ako nije 2+ godine potpune neaktivnosti.
U svakom slučaju ne vidim problem, promeni e-mail adresu u postavkama Ananas naloga i to je to...
Inače, bar koliko ja znam, nepostojeća e-mail adresa se ne može preusmeravati na druge e-mail adrese.
Ali vidi sa Googleom...
Mail je namenski otvoren za Ananas i nisam pravio zastitne verifikacije. Nisam mu pristupao cesto. Stekao sam A+ status i sad mi bzvz da gasim taj nalog. A mislim da se ne moze izvrsiti izmena email adrese u podesavanjima, jer je svaki nalog vezan za jednu adresu. Ustvari putem browsera ne mogu ni da pristupim podesavanju naloga, jednostavno mi ne otvara tu stranicu javlja neku gresku, a mislim da sam davno probao kroz aplikaciju i da nije dozvoljena promena email adrese

Како се постаје А+, јуче пазарио за 33000 са ваучером?
Сад би требало је доставса бесплатна.

Ранијих година је за мање износе достава била бесплатна.

@faca za A+ dostava je besplatna za kupovinu preko 2000 i da su svi artikli od istog prodavca, ako ih ima više, a za gabaritne stvari se naplaćuje dostava.

Знам то, него кад се постаје А+, колико треба да прође од куповине да бих добио тај статус?

kad istekne vreme da možeš da im vratiš pošiljku pozivajući se na zakon o kupovini na daljinu.

^ Od kada su uveli to? Skoro sam kupovao neke aparate posle duze pauze i dobio sam odmah A+ email dobrodoslice. Mozda pre 40-50 dana. To je ne sto novo ili vazi samo za "izabrane" naloge? :D

Mail je namenski otvoren za Ananas i nisam pravio zastitne verifikacije. Nisam mu pristupao cesto. Stekao sam A+ status i sad mi bzvz da gasim taj nalog. A mislim da se ne moze izvrsiti izmena email adrese u podesavanjima, jer je svaki nalog vezan za jednu adresu. Ustvari putem browsera ne mogu ni da pristupim podesavanju naloga, jednostavno mi ne otvara tu stranicu javlja neku gresku, a mislim da sam davno probao kroz aplikaciju i da nije dozvoljena promena email adrese

Sad sam proverio i izgleda da si ti u pravu, ne može da se menja e-mail adresa. Ne znam šta da ti kažem, pravi novi nalog i nastavi gde si stao. Pitanje je šta bi ti slali od vaučera na taj stari e-mail, i da li bi ti uopšte slali, tako da nema razloga da se nerviraš oko toga.

Uf tek sad vidim, da li je i dalje aktivan?

Evo probao upravo, meni ne radi a5000.

Da li je moguće da tako brzo nestanu?

Ili ne može da se primeni na kupovinu laptopa?
Instaliraju aplikaciju i uključi obaveštenja, uglavnom tako negde oko 12-13h popodne izbace vaučere, nekad je a1000, nekad a2000 itd itd...mislim da je ovih a5000 vaučera bilo 100 komada, s'obzirom koliko su se čekali, oni su sigurno otišli za jedno 10 minuta plafon.

A imaš i drugu varijantu, da se prijaviš preko one ankete na google formsu i odabereš koji vaučer želiš, meni je jutros stigao.

Edit: izbagovao mi pretraživač, nisam video nove poruke i da si ipak na kraju uspeo da ga iskoristiš.

Instaliraju aplikaciju i uključi obaveštenja, uglavnom tako negde oko 12-13h popodne izbace vaučere, nekad je a1000, nekad a2000 itd itd...mislim da je ovih a5000 vaučera bilo 100 komada, s'obzirom koliko su se čekali, oni su sigurno otišli za jedno 10 minuta plafon.

A imaš i drugu varijantu, da se prijaviš preko one ankete na google formsu i odabereš koji vaučer želiš, meni je jutros stigao.

Edit: izbagovao mi pretraživač, nisam video nove poruke i da si ipak na kraju uspeo da ga iskoristiš.
Nisam ga iskoristio jer odlučim da dodam još miša i neke zezancije uz laptop, i onda dok sam našao sve nestane a5000 😂

Ali kapiram da će ga biti opet uskoro

Možeš li mi dati tu google formu što si rekao? Ako je ona od pre neki dan mislim da je istekla

Јуче сам питао за А+ статус, проблем је био што нисам сачувао картицу.
У среду сам купио ТВ и полицу (ТВ данас стиже) 33000дин, и нема А+, звао и рекли шта је проблем.
Требао сам да узмем и носач за ТВ и Barcelona ранац и перницу за клинца, наравно без доставе.
Онда сам купио носач са доставом и добио А+, убацио сам нову картицу UniCredit.
Затим сам купио ранац са попустом од 1500 (Unicredit1500) и без доставе. (прво сам грешком узех без кода, па сам сторнирсо и унео код).
Онда синоћ видех да и носач може да се сторнира, сторнирсо и узео и њега без доставе.

Nazad
Vrh Dno