Imao sam skoro jedan refund od oko $30. Kartica istekla. Bio sam u MTS banci, pa su mi promenili i broj računa jer je to sad Poštanska štedionica. Refund je normalno legao na novi račun.Imam 3 refuna na Aliu, oko 30 dolara, promenio sam karticu, dobio novi racun u medjuvremenu...stari je istekao. Pise da mi je refund naravno neuspsan...sta raditi, nema drugog nacina da mi povrate sredstva
Tako je. Ista situacja i meni, ali ocigledno ne mogu iz Alia da vrate na racun koji vise ne postojiImao sam skoro jedan refund od oko $30. Kartica istekla. Bio sam u MTS banci, pa su mi promenili i broj računa jer je to sad Poštanska štedionica. Refund je normalno legao na novi račun.
Sve je to povezano. Legne Najnormalnije.Tako je. Ista situacja i meni, ali ocigledno ne mogu iz Alia da vrate na racun koji vise ne postoji
Meni isto tako dodje obavestenje i paket mi stigne taj dan, ili sutradan.Ja cu da batalim Aliexpress. Sve cesce se pojavljuje:
"We were informed by the carrier that your package could not be delivered and is marked "Delivery failed".Please contact the carrier for more information. We apologize for any inconvenience."
U pitanju je objektiv 60ak $ i jos jedan alat 10ak $.
Zadnjih 10ak posiljki polovina nije stigla.
Meni naša pošta za praćene AE pakete uvek prvo ispiše da nisu mogli biti isporučeni, a sat-dva kasnije promene u isporučeno.Meni isto tako dodje obavestenje i paket mi stigne taj dan, ili sutradan.
Ali to mi se pojavljuje samo za pakete koji imaju pracenje
Isto tako.Meni isto tako dodje obavestenje i paket mi stigne taj dan, ili sutradan.
Ali to mi se pojavljuje samo za pakete koji imaju pracenje
Kod mene ravno 10, poceo sam da biram standard shiping tamo gde je super economy, dam 3-4e vise al bar znam da ce mi stici. Za ono sto mi je stvarno potrebno da kupim.Od pocetka ove godine... 7 UC paketa mi nikad nije stiglo![]()
Tebi je bar u pitanju imeno-prezimenjak. Meni često stižu paketi od prezimenjaka, a i njemu moji. Tako smo se i upoznali, pa zovemo jedan drugog kad pogreše!Nema sanse. Moj imeno-prezimenjak mi je uzeo bar 4 paketa i ptt tu nista nije mogao da uradi. Samo su mi rekli da su pokusali da ga kontaktiraju i da im je zao mog gubitka paket.
Ti sledeci put poruci nesto od seksi opreme, pa nek se izblamira pred porodicom 😃Ovaj moj mi samo ukrade paket i stole ga bojko. Zivi negde u blizine,par ulica dalje ili tako nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari