Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Pre par dana krenuo sa Ratchet & Clank: Rift Apart, reko da malo presecem sa nekom platformom (dugo nisam igrao) i mogu reci da mi je bas legla igra.
Odlicna doza skakanja, pucanja, predeli/planete odlicno izgledaju, bas je nekako uzivanje.

Nisam igrao ni jedan Ratchet & Clank pre ovoga. Videcu u nekoj buducnosti da odigram bar ovaj iz 2016.

to je prva igra koju sam odigrao na PS5
malo je reći da sam se oduševio, baš dobar platformer, skroz je smooth i bez prevelikog cimanja
za ova starije delove - savetujem "Up Your Arsenal", možeš preko PS2 emulatora AetherSX2 na telefonu, odlično radi.

Mislim da je i meni to bila prva igra na PS5. Bas mi je legla. Zaista odlicna, dinamicna, lepo izgleda... Drzala mi paznju do zadnjeg trenutka...

Kako na nba2k24 ubaciti aktuelne ekipe i da li sa njima može normalno da se igra, klinci igraju međusobno, ništa za karijeru (ako ne može)?

Dead space nisam igrao, probao callisto ali nisam uspeo da je zavrsim, tacnije, jedva i da sam je poceo... :)

Deluje kao da ce ovaj put biti mix bad company i BF 4. Sto deluje obecavajuce

iskreno odavno sam prestao da se ložim na cinematic trailere, dok ne vidim neki realan gameplay ne verujem nikom :)

PS Plus Extra i Premium igre dostupne od 19.08.:

Mortal Kombat 1
Marvel’s Spider-Man
Sword of the Sea
Earth Defense Force 6

Ostale.

fcd7b2ab0fae33c44929292a7c9298be6a0cefa9.jpg

In this upcoming State of Play, tune in for over 30 minutes of gameplay featuring a playthrough of Bond’s first mission as an MI6 recruit. The action includes everything from high-speed car chases to on-foot stealth sequences and shootouts. Stay tuned after the playthrough for insights from IO Interactive on the intense espionage gameplay.

Detroit Became Human, poceo sam da je igram i bar po meni igrica je remek delo, od grafike do scenarija i price. Jedino bih joj zamerio sto sam je kupio preko US stora bila je na popustu nekih 7-8 $ pa nema srpskog (tj hrvatskog) prevoda. Msm razumem uglavnom 80 % sta pricaju i sta treba raditi ali potpuni ugodjaj bi bio kad bi se igrala na nasem jeziku. Igram je na PS4 Pro, jel je igrao neko na PS5 da li je igra u 60 fps i da li je nesto drasticno bolja grafika?

Imaš od tog studija par dobrih igara, Heavy Rain odlična ona sa Juno nisam završio. Mada su im igre kao na šinama nabodjene odličan je trip. Heavy Rain je malo teža priča ako se dobro sećam. Igrao na PC nisam.probao na 5ici iako je imam.

zar to nisu sve igre koje su oni radili :LOL:

ni jednu nisam imao snage da odigram, za mene su to uzasno dosadni naslovi

Quantic Dream ima nekoliko dobrih naslova na taj fazon koje sam obrnuo u svoje vreme :
1. Beyond two souls koja mi je favorit
2. Heavy Rain
3. Fahrenheit
4. Detroit become human
Probacu i njih, ali def cu kupiti diskove zbog naseg jezika jer sam nesto citao da su i one prevedene. Detroit sam zavrsio u modelu price kako bi ja reagovao u datim trenucima e sad ne znam da li ce mi biti toliko zanimljivo da biram druge poteze samo da bi video drugaciji deo price

Napravi nalog u bilo kojoj zemlji pod SIEE regionom i imaćeš hrvatske titlove, bilo da kupiš digitalnu igru ili igraš iz kataloga. Sad sam bacio pogled na God of War iz kataloga na mom indijskom nalogu i ima opciju za hrvatske titlove. Takodje Turska je jeftina opcija i trebalo bi da su igre iste kao u ostalim SIEE zemljama, sa hrvatskim titlovima, ali neka potvrdi neko od kolega ko koristi turski nalog.

Napravi nalog u bilo kojoj zemlji pod SIEE regionom i imaćeš hrvatske titlove, bilo da kupiš digitalnu igru ili igraš iz kataloga. Sad sam bacio pogled na God of War iz kataloga na mom indijskom nalogu i ima opciju za hrvatske titlove. Takodje Turska je jeftina opcija i trebalo bi da su igre iste kao u ostalim SIEE zemljama, sa hrvatskim titlovima, ali neka potvrdi neko od kolega ko koristi turski nalog.
Šta je SIEE?

Tom Clancy Ghost recon breakpoint zali Boze 7 $. Splinter Cell mi je ostao u lepom secanju davnih dana sa pocetka ovog veka sa vrhunskom grafikom i gejmplejom za ono doba a uopste nije bila potrebna neka jaka masina da se igra na full efektima. Ovaj Ghost recon bukvalno PUBG na steroidima.

Kratko pitanje ako nije problem 🙂 jel beše mogu dva nosioca na nalogu gde se šeruje ps+ pretplata ako je jedan ps5 a drugi ps4?

Apsolutno nikakve veze sa PUBG. Inače mogao si na YouTube pogledati neku recenziju i videti i kakvoj igri se radi
Ma gledao ali delovalo zanimljivije. Meni sam gejmplej deluje kao PUBG, trcis pucas vozis motor, kola helikopter po krajolicima jedino eto sto imas misije pa se kao i malo sunjas tako da nisam mislio na multiplejer. Ni bleda senka starog Splinter cell-a

Totalno dva različita žanra pa je nepotrebno poređenje.

Nazad
Vrh Dno