Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da li je neko možda uzimao nešto ovako?
Ili ima preporuku za sličan proizvod?

I just found this on AliExpress:
US $5.22 | Bathroom Shelf No Drill Wall Mounted Shampoo Bottle Shower Corner Rack Toilet Storage Rack Aluminum Bathroom Kitchen Accessories
Ja sam uzimao drzac za toalet papir koji se lepi na isti nacin za plocice i sasvim lepo drzi. Potrebano je samo da se plocica na koju se lepi lepo ocisti i osusi pre lepljenja.

Imas dobre za uglove ali su na Temu jeftiniji - 100-tinak dinara/komad i nema carinskih iznenadjenja. Hteo sam da ih kupim ali su mi par cm veci nego prostor gde sam mislio da ih stavim.

0c6860fa-d854-410b-978b-c8b30a654e54.jpg

Ove sto si podelio link izgledaju dobro.

U principu me najviše brine da li je taj lepak dovoljno dobar da drži kada se zalepi na pločice i naravno kada se polica napuni sa dva tri gela/šampona.

Treba i lepo zalepiti - ocistiti dobro pre lepljenja i ostaviti do sutradan da "uhvati" pre opterecivanja.

Ja sam se kacio posle sat.
Plocicu prethodno ocistio alkoholom i po lepljenju "peglao" jedno par minuta.
Ne sme biti mehurica.

Imate li preporuku za neki povoljan dron, a da vrši posao, da se malo igram i učim da snimam 😁

Taj kineski lepak dihtuje ko vrata na americkim kolima inspektora Majera. Ko je gledao Radovana III, znace o cemu pricam. :)

+1 za kineski lepak, ovo što sam do sada uzimala, pre ćeš pločicu da iščupaš iz zida nego to čudo da skineš.

nema tu vise skidanja. tvoji unuci ce naslediti taj drzac zajedno sa kucom

Veliki padovi, coins plus kupon prodavca = oko 0.97$, ima jos u radnji, gde pise estimated oko 1$ to je verovatno na slicnom popustu

US $13.56 | CS GO Large Size Mouse Pad Gaming Mousepad Rubber Mouse Mat Gamer Desk Mat Mechanical Keyboard Desk Pads XXL 40x90cm Mousepads

Ne znam kako je bilo u 3 jutros, ali evo sad u 08h, 40x90 nema ispod 30 dolara, bar kod mene.

Meni je davalo po lanikor cenama ali ako stavis neku drugu velicinu/debljinu, ode cena na 3e i jace.
Eto to je sada cena kad sam testirao a ako stavim sa 2mm na 3mm , onda je skoro 4$.
1000006295.jpg

I nema popusta da se kupi kroz zalivanje!
Kao i obično.

Saraf zakon, i ljepse i cvrsce. Naravno busis na fugu. Kupis kvalitetan nosac od inoxa i imas za sva vremena. Ja ne volim nikakva ljepila ili vakuum. Moguce vremenom da moze otpasti, vlaga/voda, toplo/hladno, imao sam na poslu jedan nalijepljen na staklo, spao je posle par godina, a ostane fleka od ljepila koju tesko da mozes skinuti. Ovako kulturno ako ti se ne svidja, izvrnes saraf i vozdra. Jedan moj kolega staklo/ogledalo lijepio silikonom, kao da ga nikad nece skidati, morao 'stemati' staklo posle.

Micro USB B varijanta 0.7$ uz kupon prodavca od dolar i novcice

US $9.98 | ORICO HDD Enclosure 2.5 SATA to USB 3.0 Adapter Hard Drive Case 5Gbps HDD SSD Hard Drive Enclosure Support UASP for PC Laptop
Ne radi kupon. Navodno sam pokupio onaj od $1 na iznose od $1.01 i preko, ali ne primenjuje se, čak ni kad ručno ukucam kod.

Da li lično isprobaš ove kombinacije?

EDIT: Rsdi onaj preko same stranice, preko Estimated after benefits linka.

Poslednja izmena:
Svoje prve KZ EDX Pro sam kupio pre 2-3 godine... Dugo su me služile, ali imam neki osećaj da je leva oslabila pa sam skoro na akciji kupio nove. Prvi put sam platio 12$, a drugi put nešto između 2-3. Meni su odlične, samo se treba malo navići na takve slušalice.

Pa ovaj kabl ide preko ušiju. Meni je trebalo par dana da se naviknem.

Postoji i bluetooth kabl za sve te KZ slušalice, onda postanu bluetooth slušalice. Nisam kupovao, ali ti možda zatreba pa pogledaj.

Мени су претешке, а и телефон ми је на усб ц, адаптер који сам купио није најбољи. можда та варијанта за блутут није лоша, зависи колико кошта, сад користим Туки од 30 динала.

Nazad
Vrh Dno