Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kako se tacno i gde inicira prenos? Mislio sam da kad iniciras prenos moras da predjes tamo 😁
Trenutno sam u a1 i odradio bih to da bih dobio veci popust za obnovu ugovora jer planiram da ostanem u a1, ugovor mi istice u oktobru
Pa odes u poslovnicu MTS-a i kazes da hoces da prebacis broj u njihovu mrezu.
Potpises zahtev za prenos, dobijes karticu koju “ces koristiti” nakon prenosa broja i cekas A1 da te zove :D

Hvala 🙂 A koji je rok tj period od potpisa za prenos broja do konacnog prenosa? Koliko pre isteka ugovora si to odradio?

Sta se desava kada se potrosi net u okviru postpaid net 5 tarife? trenutno je je 5+5 i razsmiljam da dete prebacim na taj paket. Da li radi mozda po smanjenoj brzini nakon isteka ili uopste ne radi?
uopste ne radi, kakve su navike od deteta? jel koristi dosta neta ili minuta? mozda mu bolji i neo surf umesto neo 5, zavisi sta radi

Da li se A1/L'AMIE putno osiguranje aktivira samo u slučaju kada korisnik napusti zemlju? I da li se isključivo tada naplaćuje ili znaju da poture i neko "održavanje" ili neko slično zavlačenje ruke u džep? Postoji li mogućnost da se otkaže?

Ocu su uz postpejd paket i telefon na rate uvalili osiguranje uređaja (koje se u njegovom slučaju i ne isplati) preko tog L'AMIE. A oni su bili slobodni da mu pošalju i primerak ugovora za to putno osiguranje koji nije potpisao ali pretpostavljam da se uprkos tome smatra važećim.
Nema skrivenih troškova.
Otkazuje se (trajno) u poslovnici.

Sasvim solidna opcija za putno osiguranje. Pokriva do 30.000 din, košta slično ostalima. Nije neko divlje osiguranje, pošto ide preko DDOR NS.

Šteta što ne nude više određen broj dana besplatno uz određene pakete, kao što su nudili 24 dana besplatno uz Neo 24 Travel.

Hvala 🙂 A koji je rok tj period od potpisa za prenos broja do konacnog prenosa? Koliko pre isteka ugovora si to odradio?
Ne mozes da uradis pre isteka nego na dan isteka ugovora ili posle.
Rok za obradu zahteva je 2 radna dana, s tim sto operateri racunaju radni dan do 18h kao i subotu.

uopste ne radi, kakve su navike od deteta? jel koristi dosta neta ili minuta? mozda mu bolji i neo surf umesto neo 5, zavisi sta radi
Hvala. Sta znam, trenutno je na prepaid pa kupuje one mesecne planove. Sad je sesti razred, za 2 god moze mnogo toga da se promeni :) 10GB bi trebalo da je dovoljno svakako ali cisto pitam

• Like
Reagovanja: fiy
ako joj je mega plan dovoljan onda ne mora na postpaid, osim ako ne izvuces popust 50% ili 50% i 6 meseci free mozda cak i onaj od 70% to se vec i isplati kao pandan mega planu

Koristi neki mesecni plan od 500din ali me nervira sto moram stalno da doplacujem, potrosi minute i slicno. Trebalo bi da dobijem 50posto na pretplatu i to ce da bude 900din mesecno za neo 5

• Like
Ja mislim da je bolja tarifa neo surf jer ima 30GB neta, ako ne troši mnogo minuta onda je bolja solucija neo surf. I mene takođe nervira što moraš da vodiš računa kada treba da uplatiš dopunu kako bi produzio mega plan, tako da i ja mojim klincima planiram da odradim prenos u Mts kako bi dali nešto povoljno, možda dobijem nešto povoljnije za 2 broja.

• Like
Svaki ugovor na daljinu moze da se poništi u tom roku, a to podrazumeva i one sklopljene telefonom 😃

Koja je najbolja ponuda koja se može dobiti za prelazak u a1 za NEO Super? Vidim da nude 20% ako ti neko pošalje kod, da li može bolje od toga ili je to to?

Moze 50%. Kako? Ne pitaj,kako se ko snadje.😉

Supruga danas poslala mail šta očekuje da joj ponude za obnovu ugovara, uglavnom sve ovde o čemu pišemo.
Još je u mail-u navela šta joj nudi MTS i Yettel. Ugovor joj ističe 01.09.i da će posle preneti broj bez obzira kakvu joj ponudu daju.
Znajući je kakav je baksuz tako će i da uradi.

na mail do sada niko se nije javio da je dobio ponudu, blef i ostalo (apsolutno sve osim zahteva za prenos ne svataju ozbiljno) svakako ce morati da trazi prenos u mts ili yettel, tek tada ce i dobiti popust

na mail do sada niko se nije javio da je dobio ponudu, blef i ostalo (apsolutno sve osim zahteva za prenos ne svataju ozbiljno) svakako ce morati da trazi prenos u mts ili yettel, tek tada ce i dobiti popust

Rekoh da je baksuz 🤣
Ako im se isplati da izgube korisnika koji bez uredjaja "bije" račune u proseku po 9000 (jako često mora da se javlja na telefon u romingu) onda neka se sledeći put zapita služba za brigu o korisnicima dal' će da odgovore ili ne.
Ponuda od MTS-a joj značajno smanjuje račun za više od 50 posto nego što joj je sada račun.

• Like
Isto sam i ja uradio. Sad ću preći u mts makar mi džabe nudili ugovor.

Mislim da ih kod privatnih korisnika visina računa ni malo ne interesuje,kod mene je račun već godinama ihaha pa nikad ništa...

Da, izgleda da zadržavaju korisnike koji troše malu količinu poziva/sms/interneta u odnosu na paket, jer im se takvi korisnici više isplate.

Rekoh da je baksuz 🤣
Ako im se isplati da izgube korisnika koji bez uredjaja "bije" račune u proseku po 9000 (jako često mora da se javlja na telefon u romingu) onda neka se sledeći put zapita služba za brigu o korisnicima dal' će da odgovore ili ne.
Ponuda od MTS-a joj značajno smanjuje račun za više od 50 posto nego što joj je sada račun.
Videces za mesec-2 kad mts krene da ti dize cenu paketa za po 100-200 din. mesecno. 😂 A1 se trenutno najvise isplati.

MTS je ponudio 14 meseci po dinar za prelaz iz A1 za Omoriku M. Da podigne za 100 - 200 din posle toga sa aktivacijaom roming dodataka za pozive apsolutno se više isplati nego bilo koji paket u A1 koji su joj ponudili sa umanjenjem od celih 500 dinara.

Ponudili bi ti i 50% popusta na bilo koji Neo paket kao i nekoliko meseci za dz samo da si zatrazio prenos broja u drugu mrezu.

Vrh Dno