Da li slucajno postoji neki sajt gde postoji sema pokrivenosti signalima po operaterima?
Brate kupis karticu i testiras mrezu. 🤷Uf, ja sam na Bulevaru i ne idem tako cesto vam grada ali verujem da bi me ovo nerviralo bas puno.
Da li slucajno postoji neki sajt gde postoji sema pokrivenosti signalima po operaterima?![]()
Nadji agenta ja sam presao iz MTS u A1 i dobio sam celu ugovornu obavezu 50% NEO Super i ja sam prezadovoljan.Za Srbiju imam sve neograniceno minute ,internet sve a van granica imam 14gb interneta (zapadni balkan -Crna gora itd) + jos 15gb u romingu za celu evropu gde je takodje crna gora ali i grcka tj kao sto rekoh skoro cela Evropa. .Na moru u Crnoj gori sam imao 29GB vi se nego dovoljno.Na nekim mestima 064 ima bolji signal negde A1.Ja sam licno bio razocaran MTS zato sto sam korisnik ADSL ,pa box paketa i na kraju jos jednog broja preko 15 godina i nisu hteli da mi izadju u susret.Kada sam kontakirao A1 agenta i on poslao mts-u raskid ili sta vec zvali su me i ponudili bolju ponudu od a1 ali nisam hteo da prihvatim prvo zbog agenta jer mi je komsija a drugo zasto nisu ponudili tu ponudu kada sam ja njih terao to da urade ...pravili se blesavi.Da se vratim na A1 imam kao sto rekoh 50% celu ugovornu obavezu.Prvi racun je nesto veci posle toga 50% od tarife u dinar. Oko 1500-1600.Nekada platim parking negde pa se racun malo poveca.Ali to je to oko 1500-1600 max.iz principa prelazim , dizali su cenu vise puta....
Dakle samo agent? nista mejl?
Jeste, ovde su svi detalji. Prvo pominjanje je u oblačiću Nisi u A1? Prenesi broj sa opisom Prenesi svoj broj u A1 i dobijaš Mega plan i uživaj 6 meseci bez troškova! Finiji detalji su niže, pod karticom namenjenom za dodatne informacije: Za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, promocija važi do 31.08.2025. i uključuje korišćenje Mega plana bez naplate tokom 6 meseci od prenosa broja. Mega plan se automatski obnavlja svakih 30 dana, sve do isteka promotivnih 6 meseci. Nakon isteka 6 meseci, Mega plan je korisniku dostupan po redovnoj ceni od 1.000,00 dinara. Sve je isto kako je bilo i u julu, samo su mesec pomerili za jedan, sa 7 na 8. Nije isključeno ni da će još produžavati, baš dugo ovo traje.Da li je aktuelna promocija za prelazak iz druge mreže - 6 meseci besplatno mega plan?
Kod mene ovde malo istočnije od Niša - Pirot i okolina upravo suprotno, A1 ubija Yettel sa brzinama i pokrivenošću. Čim mrdnem iz grada Yettel ode na samo B20 sa brzinama od par Mbps. A1 uvek ima 2, 3, naj češće 4CA. Ako idem putem Pirot - Babušnica jedini je A1 koji nema ni jednu "rupu" u pokrivenosti. Isto kad idem Pirot - Knjaževac preko Kalne, tu samo A1 ima signal celom dužinom puta.Uf, ja sam na Bulevaru i ne idem tako cesto vam grada ali verujem da bi me ovo nerviralo bas puno.
Da li slucajno postoji neki sajt gde postoji sema pokrivenosti signalima po operaterima?![]()
Nažalost, nije dobar pokazatelj realnog stanja na terenu, moja lokacija je sva u crvenom za sva 3 operatera, ali A1 zapravo pokriva mesto samo sa 1800MHz, Yettel 800+1800, dok MTS ima 800+1800+2100MHz agregaciju, te na A1 dobijam samo 10Mbps download a na MTS redovno preko 100 Mbps, dok je u gradu obrnuta situacija, A1 izvlači i 400 Mbps na istom mestu, takođe u crvenom, gde Yettel ne može ni 100 Mbps.Hvala na informacijama, videcu. Ovo je bas dobra stvar:
Samo kada korisnik napusti zemlju. Tad dobiješ SMS sa linkom i možeš da deaktiviraš osiguranje za to putovanje u roku od 3 sata.Da li se A1/L'AMIE putno osiguranje aktivira samo u slučaju kada korisnik napusti zemlju? I da li se isključivo tada naplaćuje ili znaju da poture i neko "održavanje" ili neko slično zavlačenje ruke u džep? Postoji li mogućnost da se otkaže?
Evo moje iskustvo - od danas. Bio sam Neo Neo, uzeo Neo Super.
Juce oko podneva je iniciran prenos, posle pola sata me zove devojka sa 0601238 i nudi istu ponudu koju sam imao za prelazak u MTS odnosno 12x1 i 12x50% s tim sto nudi i 24x40% ukoliko hocu telefon, plus, naravno EKO popust.
Odbio sam, zove jutros oko 9h opet, ponuda bez uredjaja ista ali sa uredjajem (jer sam joj juce pomenuo da bih mozda uzeo i telefon) ide na 24x50%, odbih i to.
Zove treci put danas oko 16h (jer nakon toga bi mozda bilo kasno) i nudi 6x1 i 18x70% sto sam i prihvatio, ugovor odmah obnovljen, poslat link za preuzimanje istog![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari