M-One ce samo proslediti nekome od kurira tipa Dexpress, Aks i slicno.Dvanaestočasovni popust se primenjuje na pune cene i može se kombinovati sa kuponima preko rebate100 (zavisi kome je šta uslov, na mom nalogu su dve sitnice po punoj ceni ispod minimalnog iznosa za dostavu od 1700, prosečno oko 700 dinara). Na claimcredit i wincredit plaća se isključivo puna cena. Za jučerašnje pakete mi je određen M-One. Pitao sam ih da li rade dostavu van područja Beograda, operaterka preko chat-a navodi da će me zvati kurir, tako da, videćemo. Možda je sada direktno preko njih, jer sam za Dexpress za Was good? oba puta stavio 👎🏽 i drugi put označio Late delivery, pošto ostavljaju u magacinu i jedva su mi pomerili u paketomat kad sam ih zamolio po treći put.
Evo ti primer - otvoriš i gledaš korpu na kompu i na creditback akciji i primera radiMolim te opiši to kako su cene uveličane na Credit Back? Nisam primetio, a kupujem uglavnom preko povraćaja kredita. Možda sam trebao na nešto da obratim pažnju?
Molim te opiši to kako su cene uveličane na Credit Back? Nisam primetio, a kupujem uglavnom preko povraćaja kredita. Možda sam trebao na nešto da obratim pažnju?
I kod mene.Isto, svaki artikal skuplji preko claimcredit.
U mom slučaju je 2.500 na 6.400, a 3.500 na 10.800..Evo ti primer - otvoriš i gledaš korpu na kompu i na creditback akciji i primera radi
Ali ima i predmeta kojima je ista cena.
Inace mi je upravo izleteo 680% CC na 9900 - 7400 povrat pa sam iskoristio jer sam imao neke skuplje stvari da poručim. I stoji mi kao napisano 3 dana odmah, 4 dana kada stigne.
U načelu, dobar dil, ali evo kako matematika radi: dali su vam 7400 povrata - ili drugim recima 7400 popusta na 9900+7400=17.300
što mu dodje 42-43% popusta.. Ali to je tek nešto malo bolje od onih 23.000 vaučera pošto tamo postoji kupon od 39% (3.500) na korpu od 6.400.
Isto, plus 3000 na 8800 i to sam juče iskoristio (sa 10200 i 1000 dinara dodatnog popusta na 12 sati za 9200 spustio na 6200).U mom slučaju je 2.500 na 6.400, a 3.500 na 10.800..
To su freelanceri, obično sa svojim kolima, koji rade za kurirske službe na ugovor, kod nas u firmu dolaze stalno, najčešće CityExpress i AKS, ali bilo je i za ostale...I nemoj da se cudis , nije mi poznato po kom principu , imaju zene kurire , koje voze
pikapove ( najcesce beli Fiat Doblo ) bez oznaka - dostavljaju pakete , cak i vikendom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari