Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

10-20-650%
1000-5000-5000+
povracaj 4100+50 ( iznad oko 5500 )

Cene su "naduvane" da bi kod narudzbina bez popusta "pokrivale" transport.

Svako ko ide na pun povracaj uz najmanji izonos ima minimum realnih 50% popusta

Kod mene nisu naduvane cene preko CC, ubacujem direktno iz korpe po istoj ceni kao i bez CC :unsure:

Ima i onih popusta prodavaca, narandžasta oznaka, npr. 500 dinara umanjenje cene prilikom plaćanja, što takođe ne važi za Claimcredit.

Dvanaestočasovni popust se primenjuje na pune cene i može se kombinovati sa kuponima preko rebate100 (zavisi kome je šta uslov, na mom nalogu su dve sitnice po punoj ceni ispod minimalnog iznosa za dostavu od 1700, prosečno oko 700 dinara). Na claimcredit i wincredit plaća se isključivo puna cena. Za jučerašnje pakete mi je određen M-One. Pitao sam ih da li rade dostavu van područja Beograda, operaterka preko chat-a navodi da će me zvati kurir, tako da, videćemo. Možda je sada direktno preko njih, jer sam za Dexpress za Was good? oba puta stavio 👎🏽 i drugi put označio Late delivery, pošto ostavljaju u magacinu i jedva su mi pomerili u paketomat kad sam ih zamolio po treći put.

Poslednja izmena:
Dvanaestočasovni popust se primenjuje na pune cene i može se kombinovati sa kuponima preko rebate100 (zavisi kome je šta uslov, na mom nalogu su dve sitnice po punoj ceni ispod minimalnog iznosa za dostavu od 1700, prosečno oko 700 dinara). Na claimcredit i wincredit plaća se isključivo puna cena. Za jučerašnje pakete mi je određen M-One. Pitao sam ih da li rade dostavu van područja Beograda, operaterka preko chat-a navodi da će me zvati kurir, tako da, videćemo. Možda je sada direktno preko njih, jer sam za Dexpress za Was good? oba puta stavio 👎🏽 i drugi put označio Late delivery, pošto ostavljaju u magacinu i jedva su mi pomerili u paketomat kad sam ih zamolio po treći put.
M-One ce samo proslediti nekome od kurira tipa Dexpress, Aks i slicno.

ima li na Temu neki kao bookmark, ili whishlist, da zabelezis oglas bez da ga dodajes u korpu?

Ima. I meni je trebalo vremena da to pronađem, jer je na glupom mestu i dosta sitno, pa ne upada lako u oči. Na istom mestu je i u aplikaciji. Na Ali-ju je mnogo bolje odrađen wishlist.
Screenshot_11.jpg

Molim te opiši to kako su cene uveličane na Credit Back? Nisam primetio, a kupujem uglavnom preko povraćaja kredita. Možda sam trebao na nešto da obratim pažnju?
Evo ti primer - otvoriš i gledaš korpu na kompu i na creditback akciji i primera radi

Ali ima i predmeta kojima je ista cena.

Inace mi je upravo izleteo 680% CC na 9900 - 7400 povrat pa sam iskoristio jer sam imao neke skuplje stvari da poručim. I stoji mi kao napisano 3 dana odmah, 4 dana kada stigne.

U načelu, dobar dil, ali evo kako matematika radi: dali su vam 7400 povrata - ili drugim recima 7400 popusta na 9900+7400=17.300

što mu dodje 42-43% popusta.. Ali to je tek nešto malo bolje od onih 23.000 vaučera pošto tamo postoji kupon od 39% (3.500) na korpu od 6.400.

Pocele pripreme za leto 2026 😀

Je l mozda neko uzimao ove maske?

Prilozi

• Screenshot_20250826_160414_Temu.jpg
    Screenshot_20250826_160414_Temu.jpg
    125.3 KB · Pregleda: 142
Molim te opiši to kako su cene uveličane na Credit Back? Nisam primetio, a kupujem uglavnom preko povraćaja kredita. Možda sam trebao na nešto da obratim pažnju?

Evo kod mene kako to izgleda. Jedne cene sa akcijom, ako se uzima preko cc druge cene... Uz povrat max 2500 din, na korpu preko 26 hiljade. I uvek je tako za cc na mom nalogu.

Prilozi

• Screenshot_20250826_172713_Temu.jpg
    Screenshot_20250826_172713_Temu.jpg
    137.2 KB · Pregleda: 92
  • Screenshot_20250826_172937_Temu.jpg
    Screenshot_20250826_172937_Temu.jpg
    98.8 KB · Pregleda: 62
  • Screenshot_20250826_172933_Temu.jpg
    Screenshot_20250826_172933_Temu.jpg
    143.3 KB · Pregleda: 61
@M J Pa, to je sve ovo što piše zelenim slovima, dodatni popust prodavca... Na ovaj iznos i taj mali Claimcredit povraćaj, zaista se ne isplati. Da imaš ovu ponudu koju ja trenutno imam (a ne treba mi), 12700 povraćaj na 18-19000, onda bi ti se isplatilo. Jedino da probaš da pišeš podršci, da ti povećaju povrat. Na nekoj od prethodnih strana je neko napisao da to može.

Evo ti primer - otvoriš i gledaš korpu na kompu i na creditback akciji i primera radi

Ali ima i predmeta kojima je ista cena.

Inace mi je upravo izleteo 680% CC na 9900 - 7400 povrat pa sam iskoristio jer sam imao neke skuplje stvari da poručim. I stoji mi kao napisano 3 dana odmah, 4 dana kada stigne.

U načelu, dobar dil, ali evo kako matematika radi: dali su vam 7400 povrata - ili drugim recima 7400 popusta na 9900+7400=17.300

što mu dodje 42-43% popusta.. Ali to je tek nešto malo bolje od onih 23.000 vaučera pošto tamo postoji kupon od 39% (3.500) na korpu od 6.400.
U mom slučaju je 2.500 na 6.400, a 3.500 na 10.800..

Što se tiče cena i kredita ukucajte u pretrazi naziv i sortiraj po ceni od niže ka višoj i možete da uporedite cene. U normalnoj prodaji za isti proizvod u zavisnosti od prodavnice cena ide i x2 pa i više od najjeftinijeg ali onda je muka kako iskoristiti kredit i na tu cenu. :ROFLMAO:

U mom slučaju je 2.500 na 6.400, a 3.500 na 10.800..
Isto, plus 3000 na 8800 i to sam juče iskoristio (sa 10200 i 1000 dinara dodatnog popusta na 12 sati za 9200 spustio na 6200).

Kada na Temu stiže da je pošiljka uručena? Meni paket stigao još prošle nedelje, ali i dalje stoji "na carini".

Druga stvar sto se tice claim credit, da li ovo znaci da moraju SVE pošiljke da budu uručene pre nego preuzme ostali kredit ili se misli samo na paket koji je uzet konkretno za taj cc?

Screenshot_2025-08-26-20-36-17-406_com.einnovation.temu-edit.jpg

@Darko95

Pisi tokom dana , kada su velike sanse da se javi chat operater iz Srbije.
Njima mozes da dokazes i objasnis da je paket stigao...

Za claim credit , videcemo - trebalo bi da bude kada paket/paketi iz jedne porudzbine stignu , za tu porudzbinu se uzima preostali kredit.

Ova pošiljka danas što mi stigla već "zavedena" tamo, pa preuzeh još dva kredita, ipak se odnosi na specifičnu porudžbinu a ne sve zajedno

Screenshot_2025-08-27-00-01-17-244_com.einnovation.temu-edit.jpg

ovo je prvi credit back da bi, eventualno, mogao da vredi. u smislu: ne vrede kuponi toliko za proizvod od 15+ hiljada pa sam odigrao ovo. 16k na 15,5k. za do 10k kupon vredi. nekome ne vredi kupon ni za 500 din. ovde ako povratim 16k u kreditu pa mi opet da ovakvu ponudu to znaci da sam ustedeo 50% na svim proizvodima iz obe porudzbine. ako ponovim isto to znaci da sam ustedeo 66% pa sledeci put 75% pa opet peti put 80% pa opet ,,,, s tim da sve vreme imam bar ovakvu ponudu povracaja.
sve u svemu da bih ustedeo 50% treba da primim 2x porudzbine a to je minimum 20 dana. uz to max da pazim da ne narucujem gluposti, da imam plan sta hocu i obavezno da ne narucujem proizvod sa znatno vecom cenom. da bih, eventualno, ustedeo 80% cak i ako mi daje isti ovaj povracaj kredita treba jedno 2 do 3 meseca sa 5 porudzbina. da li vredi vreme/novac/zaokupljenost to je individualno. da li ce dati isti kredit to ne zna niko. zakljucak i dalje isti od mene: kuponi su najbolji osim u slucaju jake ponude za kredit kao ova + da je proizvod od bar 10k mada 12k idealno i, na kraju, najgora ponuda je gift.

Prilozi

• Screenshot_20250825-001129aaaa.png
    Screenshot_20250825-001129aaaa.png
    132.4 KB · Pregleda: 43
  • Screenshot_20250823-055922aaa.png
    Screenshot_20250823-055922aaa.png
    79.8 KB · Pregleda: 65
Prvi put dobijam za broj pošiljke samo broj, bez znaka AG, PT, itd. Ko dostavlja to, za sad stoji M One?

Ovo nešto novo? Ali verovatno je posta ili city express.

Prilozi

• Screenshot_20250827_124911_Temu.jpg
    Screenshot_20250827_124911_Temu.jpg
    78.5 KB · Pregleda: 34
@Darko95

Kada stigne u Srbiju , umesto M-One dobices podatak koja kurirska sluzba isporucuje paket

@Zekovic

Glupira se malo Temu , ali kad paket stigne ovde , pratices ili na PE ili na City

Meni se desilo skoro baš sa Temuom (pisala na temi za praćenje pošiljke) da se paket očitava kao poštin, a da ga je zapravo doneo City Express. Na koju foru, pojma nemam.
Kod pošte na sajtu (a i kod Postal Ninje, što je još veća fora) sve vreme stajalo "elektronski prispelo", Temu za to vreme izvrteo milion statusa, uključujući i poslednji - da se paket vraća neuručen.
Mislila sam da me troluju pošto je stizao jedan od "free" proizvoda, ali se ispostavilo da je sve vreme bio kod druge firme :p
On random stigao u subotu, i to ga dovezle dve žene u privatnom autu. Bogami bih se dobro zamislila da nije imao etiketu City Expressa.

@zeka81

Napisao sam Zekovicu - PT...RS je Postin kod , ali deo posiljki isporucuje Posta , deo City...
City nazalost nije potpuno sredio pracenje...
I nemoj da se cudis , nije mi poznato po kom principu , imaju zene kurire , koje voze
pikapove ( najcesce beli Fiat Doblo ) bez oznaka - dostavljaju pakete , cak i vikendom :)

Velika preporuka za ove krpe, za staklo
Ni vileda ni skuplje ni jeftinije nista nije moglo lepo da obrise a da ne zamulja jos vise. Jedino krpica od dbrend-a je radila. I sad ova krpa savrseno obrse(staklo na kucistu i monitor)

Jel kupovao neko airfryer sa Temua? Minimum 6 litara.
Da iskoristim ako mi opet da CC, ispasce mi skoro pa dž. 😀😀😀

I nemoj da se cudis , nije mi poznato po kom principu , imaju zene kurire , koje voze
pikapove ( najcesce beli Fiat Doblo ) bez oznaka - dostavljaju pakete , cak i vikendom :)
To su freelanceri, obično sa svojim kolima, koji rade za kurirske službe na ugovor, kod nas u firmu dolaze stalno, najčešće CityExpress i AKS, ali bilo je i za ostale...

Nazad
Vrh Dno