Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Za ove flash 99 ponude, pretpostavljam da je to za nove korisnike? Ono što me zanima jeste da li je "nov" korisnik onaj ko se tada registruje ili nalog koji nije napravio nijednu porudzbinu do tad?

I pitanje za moderatore, da li bismo mogli da otvorimo Temu temu (ha) sa predlozima povoljnih / korisnih artikala? Ili je ovo tema za to? :D

Za ove flash 99 ponude, pretpostavljam da je to za nove korisnike? Ono što me zanima jeste da li je "nov" korisnik onaj ko se tada registruje ili nalog koji nije napravio nijednu porudzbinu do tad?

I pitanje za moderatore, da li bismo mogli da otvorimo Temu temu (ha) sa predlozima povoljnih / korisnih artikala? Ili je ovo tema za to? :D
Sve kod Temua je dosta random, to što nekome ima neke ponude, ne znači da će drugome dati istu..tako i za ove nove naloge, nekome traži da bude nov nalog, meni recimo uopšte ne da tu promociju, čak ni preko reklame..tako da ono, ništa nije fiksno na Temuu..

@wladymeer skoro tri meseca posle otvaranja sam ostvario tu ponudu, tako da nije isključivo za nove korisnike. Novim korisnicima se po njihovim kriterijumima smatraju oni koji nisu preuzeli Temu aplikaciju ili su je reinstalirali posle 14 dana i ne smeju da se konektuju na istu mrežu, a čak mislim da ne bi trebalo da bude ni isti ISP da bi recimo preporuka bila validna tako što se u pretrazi ukuca kod alb181115 a onda sleduju kuponi i 30% popusta na prvu kupovinu.

Sve možemo da usaglasimo.
Jedna tema za povoljne akcije (bilo bi objašnjeno koji kod je za koju akciju i šta on donosi) / korisne stvari.
Druga tema bi se bavila čime? (kako je nazvati)

Je l' uzimao neko usisivace za automobile, 12V napajanje, zaobisao bih baterije gdje god mogu? Kakva su iskustva i preporuke? 🙂

Dobio sam ja juče od 840%. Nisam nešto kalkulisao nego sam kupio 2 stvarčice koje sam već imao iz korpe. Već sam imao kredite. Skinuo mi 3.500 i sad treba kroz sledećih 7 dana da dobijem 2.900 kredita nazad.

Zna li neko mozda zasto je recimo na temuu cena 1705, a na banci kad vidim transakcije 1753 skinuto, ili na temuu 5539, a na banci 5686,53, jesu to neki dodatni troskovi?

Dobio sam ja juče od 840%. Nisam nešto kalkulisao nego sam kupio 2 stvarčice koje sam već imao iz korpe. Već sam imao kredite. Skinuo mi 3.500 i sad treba kroz sledećih 7 dana da dobijem 2.900 kredita nazad.
Kada ti promeni ponudu za claim, recimo predje sa 150 na 650% prvi put ce ti za povrat dati malu cifru, recimo 4100. Vec sutra kada ponovi 650% dace ti mnogo vecu cifru za povrat recimo 8000. Tako je bar kod mene svaki put kad se menja procenat claima. Cisto da znas ako kupujes nesto skuplje, propustis prvi novi claim, pa sacekas sledeci

Meni je sinoc dao tek drugi put 650%, na potrosenih 19800 povrat 14800,do sad sve sam imao onih 150% potrosis 4500 vrati 3500.

Da li je neko uspeo da kupi neki mini PC? Ja sam pokušao 3 puta i svaku porudžbinu su otkazali, a znam da se isto dešavalo i drugima...

Ja sam sinoć dobio tu novu ponudu sa drastično većim iznosom. Šokirao sam se. Gde da potrošim 20k na Temuu... Jasno mi je da ima ljudi kojima su veći iznosi potrebni. Bilo bi mnogo zgodnije da naprave neku šemu za povrat kredita gde nema limita, nego da bude klizna skala.

Pre 2-3 nedelje su me odbanovali (zbog korišćenja Price adjustment) i imao sam 3500 na 4500. To najviše odgovara mom stilu potrošnje.

Kupio sam mali HP BT zvučnik. https://share.temu.com/TaSIPJQEJgB Uređaj je odličan (za moje potrebe) i jeftin, međutim baš me zanimalo ima li to veze za HP-om. Sve napisano na kutiji i uputstvo su na kineskom. Na sajtu ne može da se preuzme na engleskom. Oznaka boje zvučnika na kutiji, ručno označena hemijskom olovkom. I na kraju, Google za naznačeni PN 8CA76AA izbacuje neke potpuno druge HP desktop zvučnike na Amazonu. Mislim da su fejk. Kakva su vaša iskustva sa brendiranom robom sa Temua?

Da li je neko uspeo da kupi neki mini PC? Ja sam pokušao 3 puta i svaku porudžbinu su otkazali, a znam da se isto dešavalo i drugima...
Meni odbili jednom, sad sam opet preko claim credit narucio, pa ako odbiju, briga me, ostaje kredit :D Steta sto uveli ovo da se ostatak preuzima nakon dostave, pretpostavljam da je i to razlog

Ajd mini pc, meni bilo šta skuplje otkazuju. Jos da probam da uzmem neku razer tastaturu od po 20 hiljada samo da vidim da li će nešto da prodje.

Drug je nedavno kupio Genmachine Mini PC od 45k. Poslali su mu bez problema.

Evo meni je danas stigao artikal od 38.000din.
1756145828581.png

Ali su mi otkazivali Switch Lite, Switch OLED, Switch 2,... Tako da nije u pitanju vrednost. Ne znam o čemu je reč.

Nintendo :D

Drug je nedavno kupio Genmachine Mini PC od 45k. Poslali su mu bez problema.

Evo meni je danas stigao artikal od 38.000din.
Pogledajte prilog 503262

Ali su mi otkazivali Switch Lite, Switch OLED, Switch 2,... Tako da nije u pitanju vrednost. Ne znam o čemu je reč.
Hteo sam da kupim nešto slično. Zašto si izabrao baš ovaj? Zar nije bolje da je neki model koji se nakači na mobilni?

Hteo sam da kupim nešto slično. Zašto si izabrao baš ovaj? Zar nije bolje da je neki model koji se nakači na mobilni?
Jer je to trenutno najbolji model dostupan na Temu. Ovaj uređaj je osetljiviji i daje bolju termalnu sliku od sličnih rešenja koja se povezuju na telefon. A razlika u ceni u odnosu na uređaj sličnih performansi, koji se povezuje na telefon, mi nije opravdana. Osim toga, ne želim da mi alat zavisi od telefona. Glavna prednost uređaja koji se povezuje na telefon je manuelni fokus tj. snimanje predmeta bližih od 25cm, dok je ovde fiksni fokus, ali se i to rešava dodavanjem makro sočiva.

Dobio 480% CC
Na kupljenih 3350 din, vracaju 2950 din. 👌👍
Vracanje kredita je uzastopno narednih 7 dana.

Poslednja izmena:
Ja sam odustao od kupovine sa Credit Back. Cene su uveličane kada se kupuju sa Credit Back pa se kupovina po meni ne isplati.
U poslednje vreme ne dobijam ponude iz aplikacije da izaberem jedan proizvod za koji smanji cenu i do 70%. Uvek sam kupovao kada mi je ponudio ovakav popust.

Molim te opiši to kako su cene uveličane na Credit Back? Nisam primetio, a kupujem uglavnom preko povraćaja kredita. Možda sam trebao na nešto da obratim pažnju?

Nazad
Vrh Dno