Šta je novo?

EON Smart Box (2024/2025) [nije tema za EON aplikacije]

Pozdrav
Pre neki dan sam dobio nov ruter CHST
Medjutim danas primetim da je bas los ton bukvalno je pojacano na max tv i box i nije uopste glasno dok na istim tim postavkama na yettel boxu je nenormalno glasno
Da li treba da ih zovem da zamenr opet ili ima u podesavanjima nesto? Mada sam sve probao

Možeš ali će zvuk biti jači jedino ako je na njemu starija verzija softvera i pitanje je kako i da li može da se spreči apdejtovanje.

Ne mogu da verijem da ne ispravljaju bag u software. Bezmalo digitalni audio izlaz neupotrebljiv.

Sada sam tek upoznat jer sam naleteo na isti model Eon Boxa (model SDOTT0202) koji ipak nije bas isti jer ovaj radi na 12v dok druge koja sam do sada flesovao su na 5v i onaj rom koji sam mu do sada flesovao radi ali nema wifi i BT radi lose i to samo kada je daljinski blizu (od boxa oko 1m).
Probao sam i Iris daljinski i on malo bolje radi tj veci mu je domet ali je i to nedovoljno za redovno koriscenje. Da li neko ima ideju sta moze da bude u pitanju i da li ima neki dugi rom da se uflesuje jer ocigledno je da nije ista verzija istog modela.
Jesi li uspeo da pronađeš odgovarajući ROM za SDOTT0202 koji ima napajanje od 12V?
Flešovao sam BoskoWiFIBT.img ROM na EON box od 12V, i ponaša se potpuno isto kao što si opisao. Nakon toga sam flešovao ROM sa XDA foruma, ali bez napretka, jer je potpuno isti kao BoskoWiFiBT.
Nisam ni znao da postoji verzija boxa istog naziva modela, a da radi na 5V 2A.
Bez WiFi bih i mogao da živim, ali je bilo koji BT daljinac potpuno neupotrebljiv.
Ako si pronašao odgovarajući ROM, molim te pošalji mi link.
SDOTT0202 napajanje 12V 1A.
Hvala.

Zamolio bih i ako neko ima OTA update ROM za EON box SDOTT0202 koji radi na 12V 1A da mi pošalje link. Hvala!

Nazad
Vrh Dno