Sve zavisi od izolacije,ja nemam izolaciju i stavio sam 18 u istu toliku dnevnu jer nisam bio siguran da ce 12 da odradi poso,sto se tice hladnjenja ostalih prostorija ja sa 18 nisam mogo da ohladim dalje od hodnika a dobar je raspored ali dzaba dal zbog izolacije mozda posto imas ovde ljudi koji pricaju da hlade 70 kv sa jednom klimom,ja u to ne verujem tako da ti savetujem jer sam i ja odma kupio dodatnu klimu bolje da stavis dve klime nego jednu.
Za hladjenje moze da prodje, za grejanje nikako jer ce stalno ulaziti u defrostZdravo ljudi, potrebna mi je preporuka za inverter klimu 12-icu za stan koji se izdaje, prostorija je u hladu (drvo je ispred pa pravi prirodni hladn) tako da nema direktnog sunca ali je povrsina malo veca (oko 30ak kvadrata). Takodje izolacija je jako dobra. Ne bih hteo da dajem velike pare, a vidim na anasu neke Tesla, Fox, Vox za oko 30-35k. Kako su se pokazale i koju preporucujete?
I je indoor, O outdoor, to je ta klimaStigao mi je aeri sa nekom cudnom oznakom nije samo AERI+ nego AERI/I+ a spoljasnja AERI/O+ da li je to ista klima?
A ovde koje se ovde pominju kao npr vivax aeri ili neka tcl?Za hladjenje moze da prodje, za grejanje nikako jer ce stalno ulaziti u defrost
Uzmi aeri ili tcl is,aeri je tu oko 43-44000a tcl oko 38-39000.A ovde koje se ovde pominju kao npr vivax aeri ili neka tcl?
A sta mislite o ovoj Hisense Easy Smart 12KCA35YR03Uzmi aeri ili tcl is,aeri je tu oko 43-44000a tcl oko 38-39000.
Imas izolaciju,stan,30kv,to je smesno ugrejace obe ko od sale,ne bacaj pare kad imas odlicne uslove.
Zanimljivo imam i ja tcl samo ifs on je malo slabiji od is i modulira malo nize od aeri,ali jeste aeri za klasu bolja klima zato sam i uzo u dnevnu jos jedan aeri.@Vujkee Imam obe u stanu, TCL IS u kuhinji, i Aeri u sobi.
Jednostavno - Aeri je svemirska tehnologija za TCL.
Sto se tice modulacije na grejanju, Aeri moze oko 280w najnize, a TCL nema sanse ispod 400w.
Nije 5 nego 3godine posto prve dve se ne radi servis i kosta 30e tako da ono ako nadjes aeri za 90e javi mi da porucim jos 10🤣Računaj da ćeš na aeri pa potrošis još jednu klimu ako planiraš da ostvariš garanciju na 5 godina.
Sudeci po ovom forumu hisense medju najgorim klimama,taj DF cuveni imas dosta da citas pa sam proceni.A sta mislite o ovoj Hisense Easy Smart 12KCA35YR03
Dovoljno je da izdrži zakonsku garanciju od 2 godine i radiće dugo bez problema. Sve fabričke mane ionako isplivaju odmah, ili u prvoj sezoniRačunaj da ćeš na aeri pa potrošis još jednu klimu ako planiraš da ostvariš garanciju na 5 godina.
Ovde kod mene Aeri,od 48-50000.Gde ima za 43000?Uzmi aeri ili tcl is,aeri je tu oko 43-44000a tcl oko 38-39000.
Imas izolaciju,stan,30kv,to je smesno ugrejace obe ko od sale,ne bacaj pare kad imas odlicne uslove.
Bc group,ja sam je uzeo preko ananasa sa vaucerom sa sve dostavim 41.000,danas je namontirao.Ovde kod mene Aeri,od 48-50000.Gde ima za 43000?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari