Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

BloodRayne: The Third Reich (2011)
koja glupa razbigriga. pustiš mozak na ispašu i gledaš uz premotavanje. šta očekivati od filma koji je snimio Uwe Boll
Ja bih pre isprazno gledao u zid (bez struje, interneta,...) nego film 3/10
Iz dosade dolze ili pametne ideje, ili nastupaju bolesti ovisnosti. :)
Djavolje je to igraliste, dosada... ali leti se oprasta
Aj ziveli! 🍻

Leave no trace uff ne znam nije me uradio film uopšte. Cenim off grid bitisanje nasuprot svakodnevne simulkare u kojoj živimo ali ovaj film mi je nekako prazan kao i Ben Foster u filmu

Poslednja izmena:
Trainspoting 2, ne mogu da verujem da ima toliko od kada je izasao. Nisam imao želju do sada da ga gledam a i sada ne vidim poentu što je snimljen sem naravno profita. Tehnički odlican, prica realan nastavak ali nema suštine sto su imali filmovo o gudriranju iz druge polovine 90ih(prvi deo, acid house, go, requiem for a dream) a to je gudriranje 🫠

Weapons 8/10

Bring Her Back 7/10

Eddington 8/10

Prijatno sam iznenadjen sa svakim od ovih, od glume do režije. Drago mi je da je tokom leta bilo ovakvih filmova a ne samo marvel i dc. Uz Sinners iznenadjujuće dobar niz filmova. I svaki je vredan gledanja u bioskopu, mada Bring Her Back samo ako se ima stomak lol

Dajte pare za Weapons ako necete da vam dete istrci iz kuce u 2:17AM.
Scenarijo je cist horor ali film ima komedijaskih momenata odlicno uklopljenih.

Đubre u kanti za smeće sređenije je od ovog filma. Ovo je baš loše, haotično, kao vizuelizacija nečije ideje za film inspirisana video igrom Dead Space pod uticajem psihoaktivnih supstanci. Jedino se može izdržati ako si fan Elze Gonzalez, i to strogo fizički pošto je glumački ovde jednako pogubljena u skladu sa filmom.

Par woke greski, humanizing lex-a, clark kent je comic relief a ne superman... to su kricialne greske, nemam ocenu kad naprve drugi deo likove koji su ovo predlozili otpustiti i drugi deo ce biti 3x bolji

Ево управо дођох из биоскопа.

Weapons 7/10
Ау, баш сам некако разочаран. Држи пажњу али измуљано на крају некако превише, било је 2 баш квалитетна хорор момента. Другачији је од осталих хорора и биће вам освежење у том смислу. Али како се примиче крају баш рапидно губи квалитет. Првих сат времена су врхунски.

Superman 1/10, prekinuo film posle 45 minuta. Strahota.
#supersh*t
Ne znam kako nekome padne na pamet da snima ovakve baljezgarije, kao Gun je dobar reditelj i scenarista, pa druze odluci se za ciljnu grupu.
Ne bih imao nista protiv da je ovo child friendly film, ali nije, forsiraju psovke i gluposti. Bravija, Jorhahkhkhkhkh drzave ZASTO POBOGU?
Ne pamtim da sam se ovoliko iznervirao, odrastao sam uz Supermena, procitao grdilo stripova, ali ovo ne lici ni na sta.

Izdržao si 45 minuta? Svaka čast ja sam posle dvadesetak minuta prekinuo bez želje da nastavim...

Zamalo da prekinem posle 5 minuta kada je nazvao pomocnika Supermen robotom, te isti malo imaju emocije malo nemaju, kakav los scenario, jezivo.

28 years later dobar ali nista spektakularno sem kraja

Prilozi

• tom-delonge-wtf.gif
    tom-delonge-wtf.gif
    697 KB · Pregleda: 40
RIP Terence Stamp.
large_Muere_el_actor_Terence_Stamp_el_villano_General_Zod_de_Superman_65798c0b60.jpg
Kneel before Zod!

Dobar film. Neki čudan miks horora i crne komedije. Zanimljivo kako je reditelj došao na ideju za ovaj film, naime postojala je urbana legenda da je glumac koji je glumio Grofa Orloka bio zaista vampir, navodno su neki verovali u to zaista. Ali facijalne ekspresije Defoa 😂 urnebesno 😂

Hvala Treju i Matu (Suoth Park kreatori) na YT prezentaciji od ne znam kada,
a na konto toga kao se pise film ili serija.
Trej je u jednom momentu rekao da posle "and then" mora da sledi "therefore".
I u tome je cela filozofija pisanja icega za mali ili veliki ekran, pozorisnu predstavu, sta god...

U Supermanu ne postoji therefore, vec samo rokaju "and then", "and then", i tako da kraja filma..
Gledao sam ga pre 10 dana, i ja se vise realno i ne secam radnje.
Samo znam da nije bila dobra prica, vec je vise licilo na Marvel...

Zack Snyder je, naspram James Guna, Mark Twain, a ovaj iz Marvela je ostao nekako u Marvel limunadici..

Poslednja izmena:
Nemoguća misija odlična, kao i svaka jel.

Film vizuelno izgleda dosta dobro,kao i većina novijih holivudksih blokbastera,ali radnja,scenario nekako su mi slabašni,previše natrpani nekom akcijom,skakanjem,bacanjem.....a i sam Supermen mi nekako nije ono što je ranije bio....na momente deluje nekako slabašno,nemoćno i očajno (?!)...sećam se onih legendarnih nastavaka Supermena sa Kristoferom Rivom iz 80tih,pa skoro u svakoj sceni kada se pojavi Supermen (plus ona muzika) pomalo se naježiš dok sa ovim novim Supermenom uopšte nije takva situacija...i po sadašnjim nekim moćima podseća na Flesh-a,koliko se brzo kreće tj leti...

Ovaj novi glumac koji ga glumi na prvi pogled nije loš,ali po meni daaleko slabiji od pomenutog Kristofera pa i Henrija Kavila,tj prethodnog Supermena....

Meni je u filmu bila najsimpatičnija ona (super) riba što stalno pravi selfije :LOL:

Nazad
Vrh Dno