Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ova moja je bez F na kraju tpg11i,i ne znam koja je bolja dal tpg11 ili tph11,svakako ladno mi otkazase i nju a pisalo spakovano i ceka preuzimanje gebrudera ili kako bese 🤣
Ostaje mi sad samo tph11 koji je 44.000 ali za te iste pare imam aeri tako da idemo na aeri koja je mnogo bolja tu barem dileme nema🤷🏻‍♂️
Meni se do sada nije desilo da bude spakovano i onda otkazano, a dosta sam narucivao.

Meni se desilo da je spakovano, preuzeto, camilo dve nedelje u skladistu City expresa i vraceno ananasu,
Razlog - kupljene dve gume a oni jednu izgubili.

Meni se do sada nije desilo da bude spakovano i onda otkazano, a dosta sam narucivao.
Nije ni meni vala,nema logike da je spakovana pa da je nema na stanju ali vidis🤷🏻‍♂️dobro pa su mi makar vratili vaucer u znak izvinjenja😀

Prilozi

• IMG_6940.png
    IMG_6940.png
    132.6 KB · Pregleda: 48
  • IMG_6941.png
    IMG_6941.png
    236.8 KB · Pregleda: 47
Klasika...

Vrati pare ako se plati karticom/preko racuna, ako ne nikom nista. Ne salju ponovo ako ne napravis novu porudzbinu.

Meni se desilo da je spakovano, preuzeto, camilo dve nedelje u skladistu City expresa i vraceno ananasu,
Razlog - kupljene dve gume a oni jednu izgubili.
To je za siti normalno,meni po dve nedelje znaju da drze u magacinu pre dostave,ali to je do sitija jer su nesposobni ali ovo je kao fazon spakovano pa nema na stanju sto nema nikakve logike,verovatno lupaju statuse 🤣

Pa onda ni ja nisam jos miran za moju porudzbinu ccc. Po meni to je obmanjivanje kupca, spakovano cak i mogu da otkazu

Rekoh... Ali kanda hoces da osetis na svojoj kozi...

Neki info koji je tv sutra na akciji ?

Sve rqzumem ali da njima treba 3-4 dana da potvrde i spakuju porudzbinu znaaaciiii

Zašto me ne čudi to što Delboy preprodaje televizore? 😁

:D treba da uzmem za setricinu jedan tv. uzeo sam bio prosle nedelje Toshibu, pa odustao od kupovine. Da vidim da li ce ove nedelje da bude nesto interesantnije, ili one sledece ...

TESLA 50E645BUW 19990 dinara i 790 dinara dostava. Akciju pustili ranije, ne tacno u podne kao do sada.

Pa i ok je ponuda. Prvi najjeftiniji od 50" je 28k, inace vaucer ne radi ^

Još je i smart. Meni je vaučer prošao iako imam Erste karticu, možda su sredili bug jer je najmanjen za Unicredit kartice

Ja sam probao kod, ne vazi za mojom karticom od druge banke

Pa sta ti znaci spakovano. Evo meni stoji spakovano i dalje 😂
Pa na tu tvoju ne znaci jer ko zna dal je ima,al ova moja ima na stanju 7 komada posto sam zvao bc group da ne cekam uz klinac 😂 ali ovim mozgovima sa ananasa treba cela vecnost da to proslede njima.

TV još uvek nije potvrđen, zanimljivo. A vaučer unicredit1500 prolazi i na drugom nalogu, isto Erste, ne znam što.

Meni ne prolazi sa bps i nlb komercijalna karticom

Da li ovaj UniCredit vaucer i dalje vazi? Meni izbacuje gresku iako koristim UniCredit karticu i racun za placanje. Da li postoji neki dnevni limit koliko ljudi moze da ga iskoristi?

Gledam neke porudzbine na anansu, zar ranije nije bila neka opcija da porudzbina moze da se otkaze pre nego sto je preuzme kurirska sluzba ?

Nazad
Vrh Dno