Kako preuzeta otkazana? Vide mnogo ranije dal ce da je otkazu.Naravno, moze i preuzeta da bude otkazana.
Kako preuzeta otkazana? Vide mnogo ranije dal ce da je otkazu.Naravno, moze i preuzeta da bude otkazana.
Meni su otkazali upravo,videcemo dal ce tebi posto si prvi porucio,moguce da je bila jedna na stanju,ako i tebi otkazu znaci da su provalili da su se zaj..ali🤣Kako preuzeta otkazana? Vide mnogo ranije dal ce da je otkazu.
Jel ti je bila potvrdjena? Meni stoji potvrdjena.Meni su otkazali upravo,videcemo dal ce tebi posto si prvi porucio,moguce da je bila jedna na stanju,ako i tebi otkazu znaci da su provalili da su se zaj..ali🤣
Bila potvrdjena dva sata i samo otkazali,a porucio sam jos jednu stvar to stoji i dalje🤣Preuzete i na kraju otkazane jedino moze da bude da eto nisu dostavili i vratili i otkazano ne znam sta drugo, ne verujem nekako da preuzme kurir i onda otkazu jer tek onda kao skapiraju da su pogresili u ceni ili ne znam sta.
Jel ti je bila potvrdjena? Meni stoji potvrdjena.
Otkazace onda i meni 😞Bila potvrdjena dva sata i samo otkazali,a porucio sam jos jednu stvar to stoji i dalje🤣
Makli su je uopste sa sajta pise nemoguce poruciti.
Ne mora da znaci,moze se desi da je zadnja bila.Otkazace onda i meni 😞
To sam i uradio,obe su otkazane,mozda su me kaznili🤣Sad je jos bolje naruciti je uz 5000 vaucer. Hteo sam da napravim tako i drugu porudzbinu i kada mi potvrde drugu prvu da otkazem, ali baguje nesto za nju. Izgleda da su je sklonili. I za sve poizvode im stoji dostava tek za 25 dana 😂
Ma klima koja kosta oko 45.000 bila za 31.000,videcemo dal on ima srece🤣A šta ste to uhvatili na "popustu"? 😆
Cekaj ovo si mislio da uradis dok kurir(i) cekaju ispred, da otvoris kutiju, izneses tako veliki tv, ukljucis i onda tek das novac? Rekao bih da to nije moguce, ne samo kod njih nego kod bilo kog prodavca kad ide na dostavu.Da li je neko uzimao tv, jel daju da se otvori, da se upali pre placanja ili prave problem. Uzimao bih neku 75-icu pa ne bih placao dok ne vidim da je sve u redu
Spakovano ladno 🙂Ma klima koja kosta oko 45.000 bila za 31.000,videcemo dal on ima srece🤣
Znaci ipak imala jedna na stanjuSpakovano ladno 🙂
Pa valjda nije jos gotovo dok ne odstampaju racun i dok kurir ne preuzme?Znaci ipak imala jedna na stanju
Ma gotovo,cim je spakovao znaci da je ima,nije sigurno spakovao ves masinu hahahPa valjda nije jos gotovo dok ne odstampaju racun i dok kurir ne preuzme?
Pa slaba je za grejanje,za hladjenje moze,mada sad sam pogledao tebi je soba 10kv to bi mogla da ugreje,spoljasnja joj teska 20kg sto je u rangu 9ki a ne 12ce.Pa neko je tako napisao pa zato. Po cemu je toliko bolja od Fox?
Odlicno,sa sitijem sam nezadovoljan haos i do sad sve je islo preko njih,ovo je prvi put da mi posalju a da nije siti.Odlični, posalju sms dan ranije najave se ili pozovu dan ranije da pitaju da li će neko biti kući u nekom periodu npr od 10 - 10,30. Ako odgovara sve u najavljeno vreme i dodju, unose u stan, bez obzira na sprat. Uglavnom rade mlađi momci, kulturni su i normalni, i od mene uvek dobijali bakšiš.
Ne gledaj mnogo ananas sajt i obaveštenja jer meni su par puta poslali fiskalni i one poruke "danas stiže paket" tek nakon što su mi porudžbine uručene.
Zna li neko kakvi su ovi Gebruder weiss?Nikad cuo za njih,da li salju poruku pre nego sto isporucuju?
Meni su isporučivali sudomašinu i bukvalno 5 minuta pre me zovnuli da kažu da stižu. Kakav crni dan ranije? Kakav crni sat ranije? To su bajke!Odlični, posalju sms dan ranije najave se ili pozovu dan ranije da pitaju da li će neko biti kući u nekom periodu npr od 10 - 10,30. Ako odgovara sve u najavljeno vreme i dodju, unose u stan, bez obzira na sprat. Uglavnom rade mlađi momci, kulturni su i normalni, i od mene uvek dobijali bakšiš.
Ne gledaj mnogo ananas sajt i obaveštenja jer meni su par puta poslali fiskalni i one poruke "danas stiže paket" tek nakon što su mi porudžbine uručene
Salju poruku dan ranije da ce biti dostava.Meni su isporučivali sudomašinu i bukvalno 5 minuta pre me zovnuli da kažu da stižu. Kakav crni dan ranije? Kakav crni sat ranije? To su bajke!
Srećom bio kući jedini dan te nedelje, potrefilo se
Ja sam mislio da si ranije kupio tu klimu sto te izadje 36 hiljadaMa gotovo,cim je spakovao znaci da je ima,nije sigurno spakovao ves masinu hahah
Ja sam u medjuvremenu porucio onu slicnu TPG11 sa vaucerom izasla mi 36.000 i odma su je spakovali.Samo kad ti stigne proveri na kutiji sta pise i nalepnice unutra na klimi,za te pare nisi imao bolju klimu,ona fox je krsina🤣
Jesam,sad sam uzeo jos jednu da zamenim vox sto imam.Salju poruku dan ranije da ce biti dostava.
Ja sam mislio da si ranije kupio tu klimu sto te izadje 36 hiljada
Ja rekoh da meni nisu poslali, ne znam šta ti tu nije jasno. Sad ti mene ubeđuješ da je crno belo, a belo crno.Salju poruku dan ranije da ce biti dostava.
Ja sam mislio da si ranije kupio tu klimu sto te izadje 36 hiljada
Pa neko je tako napisao pa zato. Po cemu je toliko bolja od Fox?
Razlike izmedju TPH11 i Fox 12INTC52G suPa slaba je za grejanje,za hladjenje moze,mada sad sam pogledao tebi je soba 10kv to bi mogla da ugreje,spoljasnja joj teska 20kg sto je u rangu 9ki a ne 12ce.
Zna li neko kakvi su ovi Gebruder weiss?Nikad cuo za njih,da li salju poruku pre nego sto isporucuju?
Ova moja je bez F na kraju tpg11i,i ne znam koja je bolja dal tpg11 ili tph11,svakako ladno mi otkazase i nju a pisalo spakovano i ceka preuzimanje gebrudera ili kako bese 🤣Razlike izmedju TPH11 i Fox 12INTC52G su
TPG11IF je slabija (to je neka TPG11 lite), ima istu UJ kao TPH11 ali manju SJ (kao Fox 12INTC52).
- malo veca UJ i kvalitetnija plastika (na TCL)
- razlicita verzija daljinskog (vise opcija na TCL)
- grejac SJ na Fox
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari