Šta je novo?

Najave filmova i serija

SHIN GODZILLA​

Pojavila se na internetu jedna bizarna špekulacija. Navodno kao, Netflix sprema da snimi mini seriju o Kosti Kecmanoviću i masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koji se dogodio 3. maja 2023. godine. Na sreću, uključujući pretragu na Netflix-ov katalog i novinske članke, ne pokazuju nikakve najave ili projekte vezane za ovaj događaj. Ovo je samo glupa glasina sa foruma Reddit. Da ne objašnjavam koliko je ovo pogrešno, dodao bih samo da bi trebalo da se postavi moratorijum na zabranu snimanja na podeset godina.

Vera je ostarila, ali ponosno,
Patrik je toliko mladolikog lica, da moze da jase jos 20 godina...
Volim da gledam Conjuring filmove, jedino mi se onaj poslednji nije bas svideo.

Poslednja izmena:
Glede najave za Der Tiger, jel se to sprema novi Drang Nach Osten?A znamo kako se zavrsava..Filmski gledano rekao bih Das Boot na suvom.

Fun fact: Americki razarac USS Stein je bio napadnut od strane Krakena. Po ostecenjima da je oktopod/lignja trebala bi biti min 50metara. Colossal squid je 10-13m.

Martin Short je odlican i pisac i underrated komicar, dok je ovaj sa slike sto se preziva Martin, a zove Steve, overhypovan i malcice dosadan.
Nije da ga ne volim, ali mi je mehh.. moze da prodje.
Jedan od njegovih najpoznatijih komedija je vise izneo John Candy, nego Steve Martin, ali da ne offtopicijum...

Steve Martin je imao 80 godina pre 40 godina i i dalje ih ima

Ово ће бити занимљиво 😁

Courage the Cowardly Dog

Gledaš gamescom 🙂

Prilozi

• ensemble-art-4x5-1755151911550.jpg
    ensemble-art-4x5-1755151911550.jpg
    165.6 KB · Pregleda: 41
konacno blue eye samurai s2, taman da ispregledam s1 jer sam sve pozaboravljao, jedan od boljih na netflixu, mada ima ih dosta dobrih tamo.
a i "good boy" obecava. sto kazu, "nek svi izginu samo pas da prezivi" :ROFLMAO:

Nazad
Vrh Dno