Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Ne mozemo da ogranicimo pristupe temama iz vise razloga.
Ako vas spamuju novi clanovi preko pm - prijava poruke i resavamo.
Slobodno pisi na pm sta je problem.

• Like
Reagovanja: sh_
Pokušao sam sam da odgonetnem zašto sam 05.06.2025 dobio upozorenje koje je isteklo 7 dana kasnije. Pregledao sam svoje post-ove i nema ničega što krši pravila foruma. Mogu li pitati što mi je stavljeno upozorenje?
Takođe vidim da mi je ukinut pristup oglasima, odnosno ne mogu da postavim novu temu/oglas. Uredno pratim pravila malih oglasa i poslednje okačeni oglas sam uredno postavio.
Da nije neka greška?

što se tog upozorenja tiče, ima veze sa spoiler u nekoj temi za video igre

za pristup oglasima postoji tema

Hvala na brzom odgovoru. Ne mogu čak ni da se setim da sam pisao u temi za video igru... makar ne vidim svoj post vezano za to.

A što se oglasa tiče, ne vidim nikakvo upozorenje ili kaznu za pogrešno postavljen oglas, samo vidim da ne mogu pokrenuti novu temu/oglas. Da li je to samo opcija dok ne istekne 10 dana od poslednjeg post-a u tom delu foruma?

Da li je to samo opcija dok ne istekne 10 dana od poslednjeg post-a u tom delu foruma?
od poslednje teme u oglasima. piše u pravilima. razumeo sam da uopšte nemaš pristup oglasima

Screenshot-20250730-142514-Chrome.jpg

Jel može neko da mu pomogne, Naciju nešto nije dobro? :D

Koliko vidim, nisi jedini tj svi koji nesto lose kazu za sbb, dobiju crveni.
Budite dobri, pisite lepo o sbb i Naci ce vas voleti

Botuje odavno, ali nisam ispratio baš da li svima koji napišu neku kritiku za SBB cepa reakcije :)
Do ove promene SBB paketa/cene/brzine nije mi ta tema bila toliko interesantna...

Ne znam jel samo kod mene ali ovaj broj poruka koje sam napisao na ovom forumu je stalno isti, 204. Nije da mi smeta, primetio sam pre 2/3 meseca da se ne menja.

Fali cena i br telefona?

Zaboravio ili mu promaklo a ne može da menja oglas ceo dan, šta je tu strašno ? To poslednje pravilo je malo glupo-

Prijavi koristeći report taster (kao što je neko drugi i uradio). Oglas je obrisan, obaveštenje poslato, pa će postaviti ponovo sa ispunjenim uslovima.
U krajnjem slucaju moze da napise moderatoru da doda br. telefona, naravno ako ovaj drugi to hoce da uradi. Koliko se secam modu brisanje poruke ili izmena po molbi korisnika oduzima skoro pa isto vremena.

Broj telefona je nevažan tj. nije uslov za postavljanje oglasa. Oglas je obrisan zbog cene, što jeste obavezno navesti.

Sve u svemu, svaku neregularnost prijaviti koristeći report opciju, koja postoji u svakom postu, i biće rešena.

Što je zaključana tema za kupovinu tehnike u Mađarskoj?

Nazad
Vrh Dno