Nisam video full surface indukcionu plocu ispod 80cm. - Ne kazem da nema, ali se nisam sreo sa tako necim.Dimenzoje otvora su 56,2x49,1
Kada stavis serpu, tiganj da radi da ne jurim po ploci gde greje, da moze male dzezve za kafu ne u lonac da kuvam jednu kafu
Gledao upustvo ovih ploca na sajtu bosh o posudji nema ni reci koju velicinu prihvataNisam video full surface indukcionu plocu ispod 80cm. - Ne kazem da nema, ali se nisam sreo sa tako necim.
Ne znam bas oko cena, ali racunaj bar jos jedno 100 000 preko tih 60-70k sto si namenio za takvu plocu, a mozda i vise.
Kada nadjes plocu koja ti se svidja, potrazis uputstvo i tamo pise koji su minimalni precnici posudja po zonama koji ce raditi 100%. Najverovatnije ce raditi i sa posudjem (dosta) manjeg precnika, ali eto, ogradili su se.
Imao gorenje indukcionu plocu, kupio po citanju ove teme i sta reci muke tri godine sa servisom borba dok mi nisu vratili novac. Juce bila akcija u GIG i uzeo bosovu plocu.Zdravo svima. Da li neko ima iskustva sa ova dva modela indukcionih ploca:
Gorenje IS646BG
Gorenje IT641BCSC7
Jasno mi je da je ovaj prvi model ima više naprednijih funkcija, ali ne znam koliko se u praksi to koristi. Oba modela imaju flex zonu što mi je važno.
Svaka informacija je dobrodošla.hvala
To moras njih da pitas, sigurno nisu imali nego su donosli sta imaju, trazio sam i zamenu ali nisu dali vec donosili elektroniku i ringle zone grejne kazu sve su zamenili samo staklo ostalo moje.e sad kozna koju elektroniku i od koje ploce donosili cim nije radilo to.Zašto samo nisu zamenili ploču posle toliko pokušaja, posebno ako od starta nije radila kako treba?
Zašto samo nisu zamenili ploču posle toliko pokušaja, posebno ako od starta nije radila kako treba?
Ja sam prezadovoljan, još sam je slomio pre dosta godina, ispala mi vrela šerpa tačno na ivicu. Šljaka sa naprslinom preko čitave dijagonale i nedostaje mi kada hranu spremam drugde. Dogovarao sa servisom zamenu, ali posle razmišljam, radi ovako, ne čačkaj mečku. Sutra bih kupio isključivo istu.
@mirjam naša je slična toj gornjoj, jeste i onda bila skuplja. Skuplje bolje rade na finijim podešavanjima, a ta konkretno spaja zone vertikalno, što ja koristim. Slika u prilogu:
Pogledajte prilog 502031
Ako gdje naðete koji tačno model imate, okačite.Zašto samo nisu zamenili ploču posle toliko pokušaja, posebno ako od starta nije radila kako treba?
Ja sam prezadovoljan, još sam je slomio pre dosta godina, ispala mi vrela šerpa tačno na ivicu. Šljaka sa naprslinom preko čitave dijagonale i nedostaje mi kada hranu spremam drugde. Dogovarao sa servisom zamenu, ali posle razmišljam, radi ovako, ne čačkaj mečku. Sutra bih kupio isključivo istu.
@mirjam naša je slična toj gornjoj, jeste i onda bila skuplja. Skuplje bolje rade na finijim podešavanjima, a ta konkretno spaja zone vertikalno, što ja koristim. Slika u prilogu:
Pogledajte prilog 502031
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari