Šta je novo?

Philips televizori

55PUS7008/12​

Ispao mi ovaj televizor za smešne pare, za 30000 dinara.

Generalno nije loš ali je baš tanak sa mogučnostima. Nema android već njegov krš operativni sistem.

Uzeo bi Xiaomi TV Stick 4K i tako koliko toliko tv doveo da bude top.

Šta mislite?

Poslednja izmena od urednika:
Pozdrav, koja je idealna kalibracija slike na oled 706/12, i zasto mi je grey out opcija Hdmi ultra hd,mogao bi se zakletoli da je ranije bila otkljucana.Sve ovoo se poremetilo nakon update tv-a

Bolje onda Xiaomi box.

@MilanBre ako je u pitanju nov za te pare, deluje kao dobra prilika. model za 2023. godinu
inače, nije bilo potrebe da otvaraš posebnu temu kad već postoji ova

što se tiče Mi Stick/Box, vidi u njihovim temama kako stoje stvari

Zdravo svima.
Šta mislite o ovom modelu TV-a: PHILIPS 65PUS8558/12. Ja sam zaista totalni laik po ovom pitanju, nisam zahtjevan korisnik (dakle filmovi serije, sport i youtube), ne treba mi za igrice i slično. A privlači me ovaj Ambilight 🙈 takoðe ako imate preporuku za neki drugi model sličnog cjenovnog ranga, da mislite da je bolji, i to ni značilo. Hvala!

Šta mislite o ovom modelu TV-a: PHILIPS 65PUS8558/12.
u pitanju je The One i ima Google TV (Android TV), deluje mi kao dosta dobar. ne znam iz koje je godine model, moguće da je iz ove prema ovom dokumentu

takoðe ako imate preporuku za neki drugi model sličnog cjenovnog ranga, da mislite da je bolji, i to ni značilo.
za preporuke za kupovinu postoji poseban podforum

Poslednja izmena:
Zdravo svima.
Šta mislite o ovom modelu TV-a: PHILIPS 65PUS8558/12. Ja sam zaista totalni laik po ovom pitanju, nisam zahtjevan korisnik (dakle filmovi serije, sport i youtube), ne treba mi za igrice i slično. A privlači me ovaj Ambilight 🙈 takoðe ako imate preporuku za neki drugi model sličnog cjenovnog ranga, da mislite da je bolji, i to ni značilo. Hvala!
Preporuka za taj tv ako je tačno da je serija The one i da ima googletv sistem. Ako te privlači ambilight slobodno idi na njega. Ja imam jedan The one sa android sistemom i prezadovoljan sam.

Nazad
Vrh Dno