Klapaucius
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 12.12.2021
- Poena
- 115
Ima li nade da DOT dođe bar na pola svog ATH ako krene alt sezona?
Ako ikad dodje i do 11$, resavaj ga se.
Ima li nade da DOT dođe bar na pola svog ATH ako krene alt sezona?
Zavisi gde ti se nalazi ćošak
Moje mišljenje je da će kraj ciklusa biti početkom 2026. Odnosno da alt sezona nije ni krenula. Sad se akumulira ETH, pa tek posle njega će krenuti large caps (tvoj uniswap), pa small caps i svi koji su napravili pare u ovim delovima ciklusa, na kraju će kupti btc (većina) te krajem godine očekujem novi ath za btc. Posle kreće pad i tako sve u kru
Prodao Nemam ja muda za ovo .Ja sam delom preostalog novca uskocio ponovo u Uniswap pre jedno pola sata na 10.9 ( i planiram da ga prodam uskoro ).
To i mene zanima.Kako ste postavili izlaze za ETH?
Prva manja prodaja na probijanju 5k, dokupljivanje korekcije pa na svakoj novoj hiljadi povlacenje 1/4 ukupnog eth u usdt. Kontam da mu je za ovaj ciklus mera oko 8k, necu dozvoliti pohlepa da me saplete kao pre 4 god.Kako ste postavili izlaze za ETH?
Nikako, ne pada mi na pamet da ga prodajem oko cene topa iz proslog ciklusa. Od 6k cu prodati 20%Kako ste postavili izlaze za ETH?
Mislim da je to privremeno i da će inflacija da bude gorivo za raketu.Eto ga, podaci o inflaciji i u padu smo, i opet ponovo...😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari