Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Jel' još nekome u "Earn more coins" odeljku nestao onaj tajmer pri pregledu sponzorisanih artikala? Sada mi tu uopšte ne dodaje novčiće.

Pisao im, odgovorili mejlom, sad je sve ok.

Kako beše, dete koje plače dobije sisu, tako nešto?

Jel se nekom desilo da AliExpress presudi u korist kupca, odradi refund a da banka (moj slucsj: banca intesa) skine pare sa kartice umesto da doda?

Jutros pogledam stanje, skinut iznos sa stanja kartice (Amex) umesto da su dodali?

Skinuto ti je sa minusom a minus i minus daju plus.

Imam 3 refuna na Aliu, oko 30 dolara, promenio sam karticu, dobio novi racun u medjuvremenu...stari je istekao. Pise da mi je refund naravno neuspsan...sta raditi, nema drugog nacina da mi povrate sredstva

Imam 3 refuna na Aliu, oko 30 dolara, promenio sam karticu, dobio novi racun u medjuvremenu...stari je istekao. Pise da mi je refund naravno neuspsan...sta raditi, nema drugog nacina da mi povrate sredstva
Imao sam skoro jedan refund od oko $30. Kartica istekla. Bio sam u MTS banci, pa su mi promenili i broj računa jer je to sad Poštanska štedionica. Refund je normalno legao na novi račun.

Imao sam skoro jedan refund od oko $30. Kartica istekla. Bio sam u MTS banci, pa su mi promenili i broj računa jer je to sad Poštanska štedionica. Refund je normalno legao na novi račun.
Tako je. Ista situacja i meni, ali ocigledno ne mogu iz Alia da vrate na racun koji vise ne postoji

Nazad
Vrh Dno