Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Evo sam sebi nikako da objasnim što još prošle godine nisam uradio:

adb shell pm disable-user --user 0 com.sec.android.soagent
adb shell pm disable-user --user 0 com.wssyncmldm

I izašao is Samsungovog programa testera volontera 😅
Jel ovo disable updates?
Može li neko malo detaljnije uputstvo kako se ovo odradi?
Uskoro će pasti S25U, nemam više živaca za 3h SoT kad sam na 4G + slab signal

Da, to je potpuno besplatan način da te Samsung ne gnjavi sa provjerom i obavještenjima o update.

Napišem detaljnije kasnije, ako već nisi kroz Google tih linija našao.

Iskreno ne pratim puno temu,imam a23 ultra skoro 2 godine,nemam nikakvih zamerki osim kamere noćne koja je neupotrebljiva al to mi nije puno ni bitno
Moje pitanje je ,pošto sam malo polomio staklo ekrana ,pošto ne nosim nikakvu zaštitu jer ovaj tel najviše koristim zbog ekrana,da li su ekrani koji se reklamira na tržištu za tipa 250 do 300 eur originalni i da li mogu samo staklo zameniti jer iskreno hteo sam s25 uzeti ali nekako mi lepši ekran na ovom ,bar se meni cini,hvala unapred
Može i samo staklo da se zameni i košta oko 170€ ... Imaš par proverenih servisa u NS na oglasima koji to rade . Do tebe je da li ćeš da staviš nov originalni ekran od 350€ što teško da se isplati kad se S23U u odličnom stanju može naći za 70-90€ više od cene novog ekrana .

Da li uopšte ove zaokružene opcije ili kako se već zovu, mogu da se uklone?
Pitao sam ChatGPT i kaže da ne može.

Prilozi

• Screenshot_20250812_163829_Photos.jpg
    Screenshot_20250812_163829_Photos.jpg
    71.3 KB · Pregleda: 182
Ja nisam našao opciju da može. Sklonio bih i ja to.

Da li uopšte ove zaokružene opcije ili kako se već zovu, mogu da se uklone?
Pitao sam ChatGPT i kaže da ne može.
Ja prebacio da mi se automatski samo ovako pojavi, a ako mi zatrebaju dodatne opcije, prevucem na dole jos jednom

Prilozi

• Screenshot_20250812_223035_One UI Home.jpg
    Screenshot_20250812_223035_One UI Home.jpg
    66.4 KB · Pregleda: 135
Meni iskreno od kako je na sedmici dosla opcija za razdvajanjs daleko lepse i bolje a ranije sam mislio da nije.😀

Nazad
Vrh Dno