Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Nismo se jos od 7ice opasuljili, kakva crna 8ica 🤣

Zdravo svima. Imam S23 ultra sa 2 fizicke sim kartice. Desi mi se da kad razgovaram na sim 1, a u tom trenutku me neko zove na sim 2,telefon ne zvoni u pozadini vec sam nedostupan.
Da li tako mora ili postoji neko podesavanje da mi obe sim kartice budu dostupne za poziv u istom trenutku,samo da mi za drugu sim karticu zvoni u pozadini kao npr linija 2?

To je moguće samo na verziji s23u za kinesko tržište, oni imaju DSDA tj. Dual Sim Dual Active mod. Za sve ostale regione drugi sim je u standby modu kada je prvi u upotrebi u vidu poziva - DSDS (Dual Sim Dual Standby). I mene nerviralo ali tako je.

Baterija i kamera procvetale na ovoj beti oneui 8. Ugasio sam sve apdejte i ne mrdam sa ove bete.

Је л можеш да поделиш линк, ако имаш?

Mislim da mi je telefon tj možda charging port otišao u k
Probam 4 punjača, powerbank 45w, 65w vuče samo 14W a baterija na 60%
Bem ti kvalitet Samsunže....

1000056130.png
Više nemam super fast charging nego super slow charging....
Ponekad vidim da cepa 30-45W, imam onaj merač sa display

Meni je izgleda otišao, a 90% punjenja do sada je bilo preko wireless punjača.

To sto brljavi punjenje dal je to charging port ili možda i do baterije?
Brate ovaj Samsung ima ozbiljan problem sa kvalitetom, da nije ovog OneUI odavno me ne bi videli
Evo sad je baterija na 72% vuče 9W, ***....

^ da nije do onog uključenog adaptivnog punjenja , meni kad je to uključeno do 40-50% puni baš brzo , posle sporije a od 80 do 100% baš sporo. 🤔

Prilozi

• Screenshot_20250802_235658_Device care.jpg
    Screenshot_20250802_235658_Device care.jpg
    133.3 KB · Pregleda: 76
Ne bi to smelo da ima veze sa brzinom punjenja

To sto brljavi punjenje dal je to charging port ili možda i do baterije?
Brate ovaj Samsung ima ozbiljan problem sa kvalitetom, da nije ovog OneUI odavno me ne bi videli
Evo sad je baterija na 72% vuče 9W, ***....
Meni neće da prepozna punjač da sam ubo kabl.
I kad prepozna hoće lako da se prekine.

Moguće da se nakupila prljavština u portu. Probaj da ga očistiš.

Dok sam imao S23 imao sam sličan problem sa punjenjem. Probajte da zamenite samo usb kabl i kupite neki sertifikovan koji podržava brzo punjenje. Meni je to rešilo problem. I naravno pogledajte kakav vam je usb port, ako ima prašine očistite.

Danas mi drug poslao jedan od ovih animiranih gifova,medjutim telefon nece da ih otvori.Ja posaljem njemu,on takodje nemoze da otvori.Radi li to nekom 😀?

Prilozi

• 35279.jpg
    35279.jpg
    103.2 KB · Pregleda: 64
Evo sam sebi nikako da objasnim što još prošle godine nisam uradio:

adb shell pm disable-user --user 0 com.sec.android.soagent
adb shell pm disable-user --user 0 com.wssyncmldm

I izašao is Samsungovog programa testera volontera 😅

Ja ne mogu 5h ni na wifi.

I to je jedini način da se ima ovakva baterija - nemanje društvenih mreža. Ili da se živi negde u civilizovanom svetu gde traženje signala ne ždere bateriju.

Iskreno ne pratim puno temu,imam a23 ultra skoro 2 godine,nemam nikakvih zamerki osim kamere noćne koja je neupotrebljiva al to mi nije puno ni bitno
Moje pitanje je ,pošto sam malo polomio staklo ekrana ,pošto ne nosim nikakvu zaštitu jer ovaj tel najviše koristim zbog ekrana,da li su ekrani koji se reklamira na tržištu za tipa 250 do 300 eur originalni i da li mogu samo staklo zameniti jer iskreno hteo sam s25 uzeti ali nekako mi lepši ekran na ovom ,bar se meni cini,hvala unapred

Vrh Dno