Šta je novo?

[A1] Kucni net

Koliko para, toliko muzike. :)

Iskreno ne znam situaciju oko cene i ponude VDSLa.
Jel to Telekom ostao jedini koji nudi VDSL?

… po ceni, gotovo da nije konkurentan Kucnom netu… sa onom akcijom 12x1 dinara i bez mesečnog ograničavanja potrošnje, dobro zamišljen proizvod…

Isto pitam i ja za agenta, zvao njih i za nove korisnike nude ono što i piše na sajtu, rekoše da ta cena neće biti još dugo.

Hmmm testirao sam VIP mrezu preko 4g na placu dobijam 50/1 60/1 upload nikako veci ali on nije bitan bitno mi da moze da se strimuju filmovi xD

Nego sad nesto pricam sa operaterom, kaze da ako sam ja imao 50/1 na telefonu da cu imati 20-25mbit preko rutera? Jel su ruteri losi ili se to tako setuje, da gledam da kupim krsten ruter za link?

telefon koristi vise frekvencija da komunicira sa vise baznih stanica/predajnika istovremeno (Carrier aggregation (CA)) ako operater ima tako podesene predajnike u tvojoj blizini. telefoni srednje klase i oni skuplji podrzavaju 2-3..-7 CA.
ruteri od operatera uglavnom ne podrzavaju CA, a mozes kupiti bolji ruter koji podrzava CA i imaces istu brzinu kao na telefonu.

Pozdrav,preporuka za neki bolji ruter i kako se kreću cene istih?

telefon koristi vise frekvencija da komunicira sa vise baznih stanica/predajnika istovremeno (Carrier aggregation (CA)) ako operater ima tako podesene predajnike u tvojoj blizini. telefoni srednje klase i oni skuplji podrzavaju 2-3..-7 CA.
ruteri od operatera uglavnom ne podrzavaju CA, a mozes kupiti bolji ruter koji podrzava CA i imaces istu brzinu kao na telefonu.
Ovaj sad A1 sto daje podrzava 2CA.
Ali i dalje bolje neki Huawei b5xx, b6xxx za kojeg imas skripte, tj. band lock.

Nazad
Vrh Dno