Šta je novo?

Mali vodič vodenih hladjenja (CLC)

uzeh danas 360 pro, poprilicno tesna ugradnja u dan a3, osetno hladnije i tise od vazdusnog hladjenja, u mom slucaju frost spirit 140 v3, da kazem nekih 10-15c hladniji u igrama, za 12k odlicna kupovina sto se mene tice :D

I ja se razmišljam da ga uzmem, samo ne znam da li 240 ili 360mm...

A kakav je sto se tice buke? Do koliko % drzati ventove, 50% max ili vise?
Ja svoj 36 sada drzim na max 50-55%, preko toga nema poente da radi. CPU dolazi do 85c, a hladio ovaj na 50% ili 100%.

Pro je bučan na punim obrtajima ali do 1000-1200 svi su prilično tihi. Ako bi stavljao 360 na taj 7700x više od 1000 obrtaja neće ni ići ako se lepo namesti.

phantex glacier one sa t30 ako uspes da nadjes
ek nucleus directdie ako ces da se igras sa cpu delid :)

ne znam kako se cuju pumpe, ja moju na ek na max rpm cujem, pa sam je za idle ogranicio na 49% (oko 2100rpm),a t30 na 600rpm i to je nocu dead silent

za gaming im dam koliko zele, t30 sam prekidacem ogranicio na 2000 i tu se cuju, ali dok igram nesto sve je glasnije od njih.
na 3000rpm nisam nikad ni probao :D

Sa LFIII nema greške, odlične performanse po izuzetno korektnoj ceni, plus 6 god. domaće garancije. Look no further. ;)

takodje iz arctica daju besplatan m2 heatsink ako je fabricki na ploci visok sto je bio kod mene slucaj, u roku od sat vremena su mi odgovorili i poslali ga dhl-om

Nazad
Vrh Dno