Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Gomila Big Bang-ovih artikala na ananasu sa nerealnim cenama, baš sam gledao neke računarske komponente i laptopove, sve je "super povoljno".povoljno.png

Kompletan asortiman im je rasprodat i svi artikli su sa znacajno umanjenom cenom :)

Bilo obaveštenje na sajtu bc group - big bang da su cene bile pogrešne.

Nece da salju ko je narucio po time cenama ?

Sad mi je lakse sto nisam nista narucio ;)

A sto se tice pogresnih cena, ovo mi je recimo isporuceno, puna cena je bila oko 300e

Prilozi

• Screenshot from 2025-08-04 11-50-21.png
    Screenshot from 2025-08-04 11-50-21.png
    98.6 KB · Pregleda: 146
Ništa ne košta da se proba, Ananas je slao onda kada je bio onaj bag sa vaučerom, gde je vaučer smanjivao svaki proizvod za 2000 umesto od ukupne cene.. Tada me proizvodi od 15k izašli 600 dinara i uredno su poslali

Iskoči mi malopre neka rotirajuća četka za kosu za 2054din koju pratim na ananasu 100god. a inače košta 16 000. Hoće oni to meni da pošalju ili će da odbiju porudžbinu? Juče sam ušla da gledam neke prečišćivače vazduha i vidim da je bila četka 1000din al nije bilo na stanju (reko neki bug sigurno) jutros opet pogledam i naručim odmah da platim pouzećem za svaki slučaj. Edit: Sad vidim da im je neko brljao sa cenama na ananasu, ipak nije da sam imala sreće.
Ma greska,pre nedelju dana sam narucio bezicni usisivac i posle toga reko da vidim dal je vracena stara cena jer je bilo bas dzabe nesto,kad kliknem ono kupi ponovo izlazi neka presa za kosu i naravno sta mislis poslali su mi presu za kosu 🤣🤣

Provereno, ne salje nista bigbang bc po ovim cenama, juce su bile klime od po 200k za 7000din i slicno, uglavnom sve snizeno 92% 91% umesto 9 ili 8%
Bukvalno mislim da bi otisli u bankrot da su dali po ovm cenama, desavamo se ovo i ranije, ali mislim da je ovog puta BC napravio problem, a ne ananas sajt.

Poslednja izmena:
I ja video da su greska te cene na Bc Group. Narucio i znao sam da ce sve otkazati
Dal kada se kupuje preko ananasa Intesa karticom na 6 rata mora se primati plata na tom racunu ili moze obicna mastercard debitna?

Poslednja izmena:
I ja video da su greska te cene na Bc Group. Narucio i znao sam da ce sve otkazati
Dal kada se kupuje preko ananasa Intesa karticom na 6 rata mora se primati plata na tom racunu ili moze obicna mastercard debitna?
Podrazumeva se Intesa kreditna kartica, ili debitna koja ima mogućnost podele na rate.(mogućnost koju banka dodeljuje). Sve to nema nikakve veze sa Ananasom isključivo , već sa svakim prodajnim mestom koje nudi plaćanje Intesom, a retka su mesta koja ne nude. Svakako debitna na rate, koliko znam, sigurno ne može biti, ukoliko plata ne leže u istoj banci. Dok kreditna, opet, nevezano gde ide plata.

Ko je porucivao pivo i slicno preko ananasa? Jel bilo kada nekih problema, tipa polomljenih flasa i slicno? Sad kad imaju i IDEA-u, porucivanje piva preko Ananasa mi je sve primamljivije :D

Poručio sam ja jednom, paket brke od 24kom, i još neka dva manja paketa od po 6kom. Sve stiglo ok. Brku sam uzeo od prodavnice Calix, od njih sam kupovao i mimo ananasa ranije, a bez akcije su bili ubedljivo najjeftiniji, tako da nemoj se hvatati odmah za ideu. oko 4600 je bio paket ako se dobro sećam, plus kupon na to ispalo je skroz prihvatljivo.

Nazad
Vrh Dno