Pametnije bi im bilo da zatvore firmu od te opcije.Nece da salju ko je narucio po time cenama ?
Ma greska,pre nedelju dana sam narucio bezicni usisivac i posle toga reko da vidim dal je vracena stara cena jer je bilo bas dzabe nesto,kad kliknem ono kupi ponovo izlazi neka presa za kosu i naravno sta mislis poslali su mi presu za kosu 🤣🤣Iskoči mi malopre neka rotirajuća četka za kosu za 2054din koju pratim na ananasu 100god. a inače košta 16 000. Hoće oni to meni da pošalju ili će da odbiju porudžbinu? Juče sam ušla da gledam neke prečišćivače vazduha i vidim da je bila četka 1000din al nije bilo na stanju (reko neki bug sigurno) jutros opet pogledam i naručim odmah da platim pouzećem za svaki slučaj. Edit: Sad vidim da im je neko brljao sa cenama na ananasu, ipak nije da sam imala sreće.
Podrazumeva se Intesa kreditna kartica, ili debitna koja ima mogućnost podele na rate.(mogućnost koju banka dodeljuje). Sve to nema nikakve veze sa Ananasom isključivo , već sa svakim prodajnim mestom koje nudi plaćanje Intesom, a retka su mesta koja ne nude. Svakako debitna na rate, koliko znam, sigurno ne može biti, ukoliko plata ne leže u istoj banci. Dok kreditna, opet, nevezano gde ide plata.I ja video da su greska te cene na Bc Group. Narucio i znao sam da ce sve otkazati
Dal kada se kupuje preko ananasa Intesa karticom na 6 rata mora se primati plata na tom racunu ili moze obicna mastercard debitna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari