Setio sam se (možda)

Sa uključenim AOD uvek se budi ekran na jedan dodir, a kad ga podižeš moraš i da ga dodirneš
E ovo je bilo točno ! Hvala.
Samo što ja kod namještanja postavki mobitela nisam uopće primjetio gdje se podešava AOD, a mislio sam da sam pregledao sve.
Opcije - Home Screen & Style = Tu pri vrhu su sve sličice kao ikone, i to mi je u brzini zamaskiralo, a ja sam išao odmah niže na tekst ne gledajući te sličice.
Bio je AOD uključen i to namješteno da izgleda isto kao lock screen, samo je bio malo zatamnjen. Nisam nikad koristio AOD, mislio sam da mora biti crna pozadina, pa mi nije palo na pamet da je do toga.
Sada mi se na jedan dodir ili podizanje mobitela, pali samo oznaka za otisak prsta, sve ostalo je crno. To mi se čini idealno, iako i dalje imam isključen Double Tap i Raise to wake.
Kad bih uključio sad Double Tap to Wake, pokazao bi mi se lock screen ako bih recimo htio na njemu vidjeti obavijesti bez otključavanja ekrana, ali to mi baš i nije potrebno.
Prerano je da komentiram mobitel, nisam instalirao aplikacije, stavio karticu itd.
Jedino što mogu reći je da mi se sa Samsung punjačem (od mobitela S10e) od 17%-100% punio sat i 55 minuta, a nakon sat i 30 minuta je došao do 80%.
Neće mi biti predugo, navikao sam, i bit će dovoljno da uključim limit punjenja na 80% jer mi autonomija zasad djeluje jako dobra.