Cime prskas to?
I ja idem na 30l = 1l sredstvo i 5l vode!Ima i Mabosan da se kupi, baš sredstvo za klime. Koncentrat u kanti od 5L, dobije se 30L razblaženog sredstva.
Treba mi pomoć oko ovogatreba mi pomoc kako da skinem ona krilca ispred turbine na vox iva 6?
Sta god da radim ta krilca ne mrdaju, najteza je za ciscenje.
Kad imaš 10-ak klima kao ja, sve ima smislaTo je to
Ne znam koliko ima smisla kupovati 5l ako ne ide po kućama da pere klime za pare
Pogledajte prilog 500876
Vidim da ovo Status Frigo prodaje.
Možda da uslikaš i okačiš ovde dotična krilca kako bi ti neko mogao pomoći..Treba mi pomoć oko ovoga
Mogu naravno,Možda da uslikaš i okačiš ovde dotična krilca kako bi ti neko mogao pomoći..
Taj taster dole gde je katanac nacrtan otkljucan jako pretisni palcem unutra treba da udje unutra, mora sila, jaka je plastika, i mene to bunilo na IVA5:Mogu naravno,
ja još nisam video ovakav sistem
Ima ovde ove plastike na kojima je nacrtan katanac i to kad kliknete ništa se ne mrda
I ova donja plastika se komplet može skinuti ali to ne utiče na krilca
Krilca su manuelna ali nemaju klasične žabice kao na normalnim klimama
Pogledajte prilog 500895Pogledajte prilog 500896Pogledajte prilog 500897
I šta onda kada ga pritisnem?Taj taster dole gde je katanac nacrtan otkljucan jako pretisni palcem unutra treba da udje unutra, mora sila, jaka je plastika, i mene to bunilo na IVA5:
Pogledajte prilog 500936
Nisam nista radio...@bakara živ li si, prežive li klima 😁
500RSD je litar to i ja koristim.Nisam platio ali je manje od 2000din jer uzima na veliko preko firme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari