Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Pogledajte prilog 500695

Puma bele patike

Bele muške Puma patike za samo 2300 dinara, još je i abrzo i besplatna dostava za a+ korisnike. A izgleda da ima u svim veličinama, osim ako zaboravili da sklone a ostali samo veliki brojevi, ja naručio sad 42, videćemo sutra.

Samo pazite na veličinu, ja pre 10-ak dana uzeo 43, dok su bile 3000, i za ceo broj su mi veće. Obavezno pogledajte tabelu (imate uz proizvod tabelu) i izmerite uložak patika koje inače nosite i nađite veličinu u cm. Recimo Adidas 42 2/3 su mi knap, a ove 43 za broj veće, tako da, gledajte u cm.
Meni u decalthonu je broj 44 (28scm) a ovde vidim da je 43 (28cm) pa sam uzeo 43 broj, videcemo

@Darko95 a koji inače broj nosiš? Pitam pošto pokušavam da shvatim da li je kalup na ovim veći ili ne.

Ja obično nosim 45-46, 45 1/3 kod adidasa, a i po tabeli u cm deluje da mi treba 45, pa sam te i naručio, ali ako je kalup veći, onda će morati pola broja ili broj manje da se naruče.

@Darko95 a koji inače broj nosiš? Pitam pošto pokušavam da shvatim da li je kalup na ovim veći ili ne.

Ja obično nosim 45-46, 45 1/3 kod adidasa, a i po tabeli u cm deluje da mi treba 45, pa sam te i naručio, ali ako je kalup veći, onda će morati pola broja ili broj manje da se naruče.
43, najbolje je da izmeriš uložak patika koje nosiš i po tome naručiš. Ja sam merio za ove Puma 43 i uložak je 28 cm kako i piše u tabeli. Pa sam naručio sad 42, za njih je 27 cm, trebalo bi da bude ok. Inače Adidas 42 2/3 su mi knap što sam skoro naručio.

Da, to sam i uradio. Izmerio uložak i ispada 45 po tabeli, ali džabe ako model ima veći kalup. Kod nike-a sam imao taj problem. Videćemo, već su spakovane.

Moj muž nosi 45-46 inače obucu a Adidas papuce 47 manji su kalup

Porucio sam usisivac na dobrom popustu a oni mi poslali presu za kosu🤣 prihvatili reklamaciju ali oce da vrate novac,ja sam trazio da posalju ono sto je poruceno,j”da li je moguce da posalju umesto novca usisivac jer je sad vracena cena duplo plus iskoriscen vaucer?Jel se desavalo ovo nekom i da dobije umesto novca proizvod?

Ja npr. nosim 42, 26,5cm i narucio sam 42 broj.
Kalup je uzi tako da bi mi 41 bile preuske.
Palac mi blago dodiruje gornji deo patike tako da bi 41 jos gore bile.

Nažalost imaju samo male brojeve. Najveći 46. Baš smo mi šro nosimo veće brojeve diskriminisani

Koji tv je danas? :)

Da je 40" razmislio bi (n)

Jedino za video nadzor da sluzi :D

Jedino za video nadzor da sluzi :D

Nedavno smo slomili jedan od 40" korišćen baš za video nadzor. 32 bi nam čak više odgovarao. Ali samo full HD zbog interfejsa. Tako da nije svakome ni za video nadzor 😬

Po meni je mnogo bolja kupovina bio Tesla 40 inca non smart za 9990. Uzeo dva komada, jedan prodao jer ga niko od prijatelja i familije nije hteo po nabavnoj ceni i prakticno me izasao 6000 :)

Po meni je mnogo bolja kupovina bio Tesla 40 inca non smart za 9990. Uzeo dva komada, jedan prodao jer ga niko od prijatelja i familije nije hteo po nabavnoj ceni i prakticno me izasao 6000 :)
Znaci za 14k si ga uvaljo? :D

Cini mi se 120e. Prodavali ljudi na KP po punoj ceni, nesto tipa 18-19000. Ja stavio 120e i odmah prodao :) A ponudio na desetak mesta po 9990, sa produzenom garancijom i svi se nesto razmisljali. I ovde na benchu sam napisao da mogu da prosledim jedan TV po nabavnoj ceni ako je neko zainteresovan, ali ni ovde nije bilo interesenata.

Nazad
Vrh Dno