Šta je novo?

USB kablovi i punjači - Aliexpress i Temu

Apropo onog reinstaliranja aplikacije I čišćenja keša, za ovaj kabal, za koji ti nudi 85%, meni daje 25%. Što je svakako više od 1-3% Koliko sam Ima do pre neki dan :)

Meni kad udjem preko linka nudi nekih 20% popusta, ali kad udjem u coins, pa viewed, imam za isti 85%

Preko linka piše super deal i popust je 0.2eur

Preko coins, pa discount finder, stoji tih 0.2eur, pa još 25% za novčiće. Imam dovoljno novčića, ije tu problem.

Piše 85% u coins

Prilozi

• IMG_6374.png
    IMG_6374.png
    398.9 KB · Pregleda: 22
  • IMG_6375.png
    IMG_6375.png
    192.7 KB · Pregleda: 21
  • IMG_6376.jpeg
    IMG_6376.jpeg
    64 KB · Pregleda: 21
Ne piše ni meni ako idem preko Linka, onda je add to cart. Kad to izbaci ja ugasim app iz memorije pokrenem ponovo I nadjem u coins sekciji I nikad do sad nije bilo manje ili vise od nekoga sem ako nemam dovoljno novcica...

Poslednja izmena:
Anker Prime 100W punjač počeo da zeza posle nekih 2 meseca. On ima preklopni utikač i tu mu je slaba tačka. Trenutno radi samo kad nije skroz rasklopljen... Razočaravajuće, pritom je retko kad uopšte bio pomeran i sklapan.

Potreban mi je punjac sa sledecim karakteristikama:

1) Da ima dva usb-c i jedan usb-a port
2) Jedan port bi trebalo da podrzava 30W, a drugi 20W. Na njemu ce se puniti max dva uredjaja istovremeno (dva iphone telefona (20W svaki) i macbook air (30W)). Najcesce ce se puniti samo jedan uredjaj.

Procitao sam poslednjih X strana i imam neku ideju sta ste kupovali. Video sam da su ljudi zadovoljni onim Essagerom od 100W sa cetiri porta, ali mi se cini da mi je to overkill.
Razmisljao sam o ovom UGreen punjacu:

Da li sa njim dobijam nesto vise u odnosu na neke jeftinije brendove poput ovog Toocki koji su ljudi kupovali za 7$:

Ne bih da izazovem pozar koristeci neki krs punjac, a sa druge strane ako je to manje vise isti kvalitet ne bih bacao pare na brend.

Imam gomilu coinsa, nije mi problem da sacekam da neki model bude na popustu za coine. Ali mi trebaju predlozi koje modele da cekam.
Svi predlozi su dobrodosli.

0.74€ preko makedonskih novčića (87% popust)

Edit: sad tek vidim da je KR plug. 🤦

I just found this on AliExpress:
€16.43 | Toocki 25W Mini USB Charger Support PPS PD Fast Charge Type C Phone Charger For Samsung S23 S24 S25 iPhone 16 15 14 13 Pro Max
Moze da se ubode kazu

@Nothingman
Ja imam taj toocki od 65w, imam i anker od 65w i taj essager od 100w.
U principu svi rade dobro ali sam primetio jednu stvar koja je tebi možda značajna. Iako su deklarisani da mogu istovremeno da pune više uređaja po nekoj snazi nije to baš tako. Kad punim jedan samsung telefon on isporučuje 20-22w ali kad priključim i drugi spušta oba na 14w. Ovo važi za anker i toocki. Jedino essager radi to kako treba, odnosno ne spušta snagu kada priključim drugi uređaj.
Tako da ti je moja preporuka, ako ti treba da puniš više uređaja istovremeno po punoj snazi, da uzmeš essager. Jeste malo kabastiji i teži ali to je cena za 100w

Potreban mi je punjac sa sledecim karakteristikama:

1) Da ima dva usb-c i jedan usb-a port
2) Jedan port bi trebalo da podrzava 30W, a drugi 20W. Na njemu ce se puniti max dva uredjaja istovremeno (dva iphone telefona (20W svaki) i macbook air (30W)). Najcesce ce se puniti samo jedan uredjaj.

Procitao sam poslednjih X strana i imam neku ideju sta ste kupovali. Video sam da su ljudi zadovoljni onim Essagerom od 100W sa cetiri porta, ali mi se cini da mi je to overkill.
Razmisljao sam o ovom UGreen punjacu:

Da li sa njim dobijam nesto vise u odnosu na neke jeftinije brendove poput ovog Toocki koji su ljudi kupovali za 7$:

Ne bih da izazovem pozar koristeci neki krs punjac, a sa druge strane ako je to manje vise isti kvalitet ne bih bacao pare na brend.

Imam gomilu coinsa, nije mi problem da sacekam da neki model bude na popustu za coine. Ali mi trebaju predlozi koje modele da cekam.
Svi predlozi su dobrodosli.
Imam ovaj ugreen... Odlican je bio prvih godinu dana, a onda je prestao da mu radi srednji port. tj radi i dalje ali ne radi kako treba. Ne puni na max speed, pali se i gasi se... Nekad radi dobro, nekad opet krene da zeza...
Kabl koji dolazi uz njega je uzas, nije izdrzao ni mesec dana, pukla je gumena izolacija...

Nazad
Vrh Dno