Dante Aligijeri
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.07.2016
- Poena
- 80
Mislim da će ti samo taj paket što ti ističe poskupeti za 300 dinara.
Verovatno postoji, nov ugovor plus veca cena...imam eon premium pa me zanima da li bi mogao da uzmem novi paket ovaj paket premium + tj da mi daju novi paket a ovaj da deaktiviraju da li postoji ta varjanta
Ja sam vise za opciju da nas ne izjednace jer ce onda da dodaju par kanala a smanje brzinu. Draze mi je 600/60 nego 500/50.Koliko sam shvatio oni neće da izjednače stare premium pakete sa novim, tako da net neće da se ubrza, nema ni Vayo džabe promo...
Aj to i nekako, ali nema logike da premium paketi ne dobiju nove arene premium 4 i 5, čak nema ni neki glupi turizam tv kanal, kao plaćaš ful uslugu sve al eto ovo ne može jer smo to dodali samo za nove pakete koji su u stvari stari samo preimenovani?!?
I još sve poskupeli...
Kolika cena od prilikeVerovatno postoji, nov ugovor plus veca cena...
Na premium duo je 400/40Ja sam vise za opciju da nas ne izjednace jer ce onda da dodaju par kanala a smanje brzinu. Draze mi je 600/60 nego 500/50.
To se ne zna, ko je kako pogodio, ja placam 30% manje, e da li bi dali novi za isto, ko zna...Kolika cena od prilike
Kada si potpisao novi ugovor za 12 meseci po dinar? Trenutno nemaju takvu akciju, a željno je čekam.Da nisam dobio 12 meseci za 1 dinar sigurno bih raskinuo ugovor, ovako neka ga do kraja ovako...
Za nove kanale nisam iznenađen iako imam premium paket, ali da ukidaju uređaje (sa 5 na 3) i da smanjuju brzine interneta (upload je ionako bio slab) uz povećanje cena e to je već nadrealno i bezobrazluk!
To nisu i nece ni da imaju, jedino ako ispregovaras a bas im bude zapelo da te zadrze, narocito tesko sad kad je ubijena konkurencija...Kada si potpisao novi ugovor za 12 meseci po dinar? Trenutno nemaju takvu akciju, a željno je čekam.
To, inače, važi već godinama, a tabelu sam postavio ovde. Zavisi jedino od lokacije, ne nude baš svugde gde ima optike. U mom okruženju, međutim, svi sa ugovornom obavezom imaju te promotivne brzine, bez obzira na to da li su novi korisnici ili im nije prvi ugovor sa njima. Pretpostavljam da je razlog rasterećenost mreže. Ne znam da li se nešto od juče promenilo, ali ima smisla da postoje promotivne brzine i za nove pakete.E nisam znao da mogu dati brzine van zvanicne ponude u pregovorima, hvala, probacu to.
Jeste ti poruka šaljiva, ali da odgovorim ozbiljno: mogli bi da je "nateraju", ali to im dosad nije bio deo poslovne politike, kao što nije ni Yettelu. MTS i Supernova su, međutim, početkom godine pokazali kako se to radi, tako što su sve korisnike prebacili na aktuelnu ponudu, a i nije im prvi put. Nema ugovorne obaveze, pa mogu da pokušaju da promene uslove ugovora. Alternativa je i jednostrani raskid, mada bi to bilo prilično neobično, pre bi pokušali da izmene uslove, a da od korisnika očekuju raskid ako nije zadovoljan najavljenim promenama.a ne mogu da je nateraju da pređe na sbb pakete
Ima šrinkflacije i u telekomunikacijama. 😃Dakle, ne samo da poskupljuju, već istovremeno i smanjuju obim usluge.
Sve to stoji, ali mislim da su ljudi takvi po prirodi da ce uvek nalaziti bolje i sto jeftinije resenje, posebno mislim za nas narod (iskljucujuci penzionere, jer ocigledno nisu tehnoloski potkovani).Ne vuku oni loše poteze, to je bila ideja od samog starta. Suzbiti dalje širenje SBB-a kako kablovske infrastrukture tako i 5G mobilne mreže, naterati vlasnike da prodaju operacije u Srbiji, našli su Čehe i Arape da kupe sve. Sada kad je cilj postignut, sada imamo praktično Yettel i SBB u jednom, Telekom je paralelno pokupovao brdo malih, pa na ogromnom broju lokacija praktično i nema konkurencije. Imaš mts/supernovu i yettel/sbb...
Za sport više nema konkurencije, ako vlasnik Arene da dozvolu da ih neko drugi emituje, da, ako ne, nema, to je to.
Tako da... svi oni meseci po dinar, trošenje milijardi €, polako daje rezultate, a sve ćemo to platiti mi, korisnici.
Ko će sad da ti da 18 meseci po 1 dinar?
Kljucno pitanje sada je za nas sa najskupljim ulaznicama da li imamo pravo na raskid ugovora bez placanja penala ?Dakle novih 14 kanala koje nema niko ako ne potpiše novi ugovor:
![]()
Front TV
Turizam TV
DJ Žex Pink Erotic 1,2,3,4,5,6,7,8
A za 2 dana gase: Al Jazeera Balkans i Current Time.
Kljucno pitanje sada je za nas sa najskupljim ulaznicama da li imamo pravo na raskid ugovora bez placanja penala ?
Na sta da se pozoves? Sigurno ne moze zbog dodavanja novih kanalaKljucno pitanje sada je za nas sa najskupljim ulaznicama da li imamo pravo na raskid ugovora bez placanja penala ?
Kada udjes piše 2.499din, Eon Box besplatno na korišćenje i bez plaćanje priključne takse uz ugovornu obavezu. Klikneš da poručiš izadje dodatnih 350 din mesečna nadoknada za Box.Ne znam da li je neko pisao ali podigli su i cene paketa za Eon van mreze kao i taksu za iznajmljivanje boxa. Nadam se da nama starim korisnicima nece dizati cenu. Ako to urade,moracemo da se pozdravimo. I onako su nas zeznuli za Total tv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari