Arapi i Česi.Ko je uopšte vlasnik eon-a van mreže, UM ili ovi novi ?
Не- убачен је канала адреналинSmem da se kladim da ce MotoGP, F1 da gurnu na Arenu Premium 4, 5.
Ako mi to ukinu, onda stvarno raskidam. Samo to i gledam od tv!!!Smem da se kladim da ce MotoGP, F1 da gurnu na Arenu Premium 4, 5.
Idite na Arenin sajt, iznenadićete se gde su ih smestili. A sad u koji paket će taj kanal...Smem da se kladim da ce MotoGP, F1 da gurnu na Arenu Premium 4, 5.
Možda još nekog zanima, upravo objavljeno: cene su 2500 i 3400 din, a ja trenutno plaćam 1800. Izgleda da je vreme da se pozdravljamo.Zna li se kakva je situacija za nas van mreže, koje su cene paketa samo televizije?
Nije isključeno da novi kanali budu u dodatnom paketu i kod mts.Ako ovo bude slučaj i ja odoh u mts. Bukvalno od sporta redovno gledam samo F1, Moto GP i tenis i sad ta 3 sporta oni pakuju u premijum paket koji mi ne pada na pamet da im plaćam. Ovo mora biti dovoljan razlog za pozivanje na član 131 i raskid bez penala. Malo se zaigrao Yettel po ovom pitanju, čini mi se.
pise na sajtu mts-a malopre da su ih dodali u osnovni paket tamo na Irisu, sto je i logicno, sad imaju blagu prednost nakon tog potezaNije isključeno da novi kanali budu u dodatnom paketu i kod mts.
Meni su upravo rekli da ce novi Arena Premium kanali biti dostupni samo za nove korisnike. Znaci, pre 10 dana sam presao na EON Premium TV paket i sada necu imati nove kanale. Ne znam kako da ih opisem, a da ne opsujem.Dodati su jos neki tv kanali, ali jos uvek nije izjednačena ponuda Sbb i Yettel tv kanala čak se pojavio i Yoyo, ali ima opciju kupi po 499 din.
Iam EON Premium al kaze mora kupim ovaj kanalKo ima premium pakete nek proveri ch. 133
Pa to me je interesovalo da li su se pojavili kod "starih" premium korisnika i da li su zaključaniPiše Adrenalin i blokiran mi je. A šta bi trebalo da prikazuje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari