Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Mislim da ovo smanjenje na broj uredjaja se odnosi samo na nove pakete ,ko bude uzeo .Nama koji ćemo ostati na starim ,ne verujem da će se menjati .

Zna li se kakva je situacija za nas van mreže, koje su cene paketa samo televizije?

Ako tako bude, mozda ce to biti i razlog za raskid ugovora, jer su uskratili sadrzaj koji su intezivno reklamirali u EON paketima prilikom potpisivanja starih ugovora kao sto je F1, motoGP, ATP itd. Ali ajde da sacekamo jer nema jos nikakve informacije sta ce biti sa starim korisnicima.

Ove nedelje mi ističe ugovor sa MTS-om. Za iste novce imam sve Arene, EON (box, smart TV aplikaciju i 3 mobilne aplikacije). Gubim fiksni telefon (konačno). U postojećim uslovima na domaćem tržištu - moglo je biti i gore.

ažurirali su sajt sada, imaju duo paketi, sada se zovu net tv paketi i naravno poskupeo je na 4099 din osnovni

Ako ovo bude slučaj i ja odoh u mts. Bukvalno od sporta redovno gledam samo F1, Moto GP i tenis i sad ta 3 sporta oni pakuju u premijum paket koji mi ne pada na pamet da im plaćam. Ovo mora biti dovoljan razlog za pozivanje na član 131 i raskid bez penala. Malo se zaigrao Yettel po ovom pitanju, čini mi se.

Smem da se kladim da ce MotoGP, F1 da gurnu na Arenu Premium 4, 5.
Idite na Arenin sajt, iznenadićete se gde su ih smestili. A sad u koji paket će taj kanal...

Baj d vej Sbb služba za brigu o korisnicima zove da pita da li smo zadovoljni uslugom?! Upravo završih razgovor

Одговор на твитеру од подршке

2419.jpg

Контактирао сам ефективу, чекам одговор.

Poslednja izmena:
Ako ovo bude slučaj i ja odoh u mts. Bukvalno od sporta redovno gledam samo F1, Moto GP i tenis i sad ta 3 sporta oni pakuju u premijum paket koji mi ne pada na pamet da im plaćam. Ovo mora biti dovoljan razlog za pozivanje na član 131 i raskid bez penala. Malo se zaigrao Yettel po ovom pitanju, čini mi se.
Nije isključeno da novi kanali budu u dodatnom paketu i kod mts.

Ko ima premium pakete nek proveri ch. 133

Dodati su jos neki tv kanali, ali jos uvek nije izjednačena ponuda Sbb i Yettel tv kanala čak se pojavio i Yoyo, ali ima opciju kupi po 499 din.
Meni su upravo rekli da ce novi Arena Premium kanali biti dostupni samo za nove korisnike. Znaci, pre 10 dana sam presao na EON Premium TV paket i sada necu imati nove kanale. Ne znam kako da ih opisem, a da ne opsujem.

Koliko mi se čini, bar su izjednačili internet brzine u paketima sa ili bez fiksne telefonije. Iako su eon premium korisnici izgubili dosadašnje brzine (ako budu migrirani na nove pakete).

Piše Adrenalin i blokiran mi je. A šta bi trebalo da prikazuje?

Ako prebace Premier ligu na nove Arena Premium 4 ili 5 - ozbiljno ću da se naljutim.

Ima ih i zaključani su.

Nazad
Vrh Dno