Šta je novo?

Indukcione ploče za kuvanje

Kako se porede ovi resoi oko 3000-5000 din. Ima i silvercrest.

Dimenzoje otvora su 56,2x49,1
Kada stavis serpu, tiganj da radi da ne jurim po ploci gde greje, da moze male dzezve za kafu ne u lonac da kuvam jednu kafu
Nisam video full surface indukcionu plocu ispod 80cm. - Ne kazem da nema, ali se nisam sreo sa tako necim.
Ne znam bas oko cena, ali racunaj bar jos jedno 100 000 preko tih 60-70k sto si namenio za takvu plocu, a mozda i vise.

Kada nadjes plocu koja ti se svidja, potrazis uputstvo i tamo pise koji su minimalni precnici posudja po zonama koji ce raditi 100%. Najverovatnije ce raditi i sa posudjem (dosta) manjeg precnika, ali eto, ogradili su se.

Nisam video full surface indukcionu plocu ispod 80cm. - Ne kazem da nema, ali se nisam sreo sa tako necim.
Ne znam bas oko cena, ali racunaj bar jos jedno 100 000 preko tih 60-70k sto si namenio za takvu plocu, a mozda i vise.

Kada nadjes plocu koja ti se svidja, potrazis uputstvo i tamo pise koji su minimalni precnici posudja po zonama koji ce raditi 100%. Najverovatnije ce raditi i sa posudjem (dosta) manjeg precnika, ali eto, ogradili su se.
Gledao upustvo ovih ploca na sajtu bosh o posudji nema ni reci koju velicinu prihvata

Zna neko sta znaci wifi na ovoj ploci BOSCH Serija 6 PIX61RHC1E, citam i nista mi nije jasni, a koliko citao ima neka aplikacija za telefon i kucni net cemu to sluzi, to da upravljam plocom preko telefona.

• Like
Reagovanja: fix
Nazad
Vrh Dno