Šta je novo?

Indukcione ploče za kuvanje

Dimenzoje otvora su 56,2x49,1
Kada stavis serpu, tiganj da radi da ne jurim po ploci gde greje, da moze male dzezve za kafu ne u lonac da kuvam jednu kafu
Nisam video full surface indukcionu plocu ispod 80cm. - Ne kazem da nema, ali se nisam sreo sa tako necim.
Ne znam bas oko cena, ali racunaj bar jos jedno 100 000 preko tih 60-70k sto si namenio za takvu plocu, a mozda i vise.

Kada nadjes plocu koja ti se svidja, potrazis uputstvo i tamo pise koji su minimalni precnici posudja po zonama koji ce raditi 100%. Najverovatnije ce raditi i sa posudjem (dosta) manjeg precnika, ali eto, ogradili su se.

Nisam video full surface indukcionu plocu ispod 80cm. - Ne kazem da nema, ali se nisam sreo sa tako necim.
Ne znam bas oko cena, ali racunaj bar jos jedno 100 000 preko tih 60-70k sto si namenio za takvu plocu, a mozda i vise.

Kada nadjes plocu koja ti se svidja, potrazis uputstvo i tamo pise koji su minimalni precnici posudja po zonama koji ce raditi 100%. Najverovatnije ce raditi i sa posudjem (dosta) manjeg precnika, ali eto, ogradili su se.
Gledao upustvo ovih ploca na sajtu bosh o posudji nema ni reci koju velicinu prihvata

Zna neko sta znaci wifi na ovoj ploci BOSCH Serija 6 PIX61RHC1E, citam i nista mi nije jasni, a koliko citao ima neka aplikacija za telefon i kucni net cemu to sluzi, to da upravljam plocom preko telefona.

Nazad
Vrh Dno