Tako je. Revolut jeste napravio veliki pomak kad je u pitanju digitalizacija finansija i naterao banke da se malo dovedu u red po tom pitanju, ali i dalje ima imidž banke u pokušaju.
Baš sam pre 2 meseca imao situaciju da sam izdao fakturu klijentu iz ovog regiona na svoje pravno lice u EU i dobio pitanje “da li imate neki račun u nekoj pravoj banci ili samo Revolut”
A jedini razlog zašto koristim Revolut je zato što je proces otvaranja računa za novoosnovano pravno lice izuzetno jednostavan i što je Business aplikacija solidno urađena i solidno optimizovana za poslovne korisnike, prave banke generalno izbegavaju da otvaraju račune “novajlijama” osim ako ih baš mnogo lepo ne zamoliš.
Inače da, Raiffeisen je dobar samo za osnovne stvari ali za kreditne proizvode je smrt, naročito od septembra kad krenu nova poskupljenja.
Baš sam pre 2 meseca imao situaciju da sam izdao fakturu klijentu iz ovog regiona na svoje pravno lice u EU i dobio pitanje “da li imate neki račun u nekoj pravoj banci ili samo Revolut”
Inače da, Raiffeisen je dobar samo za osnovne stvari ali za kreditne proizvode je smrt, naročito od septembra kad krenu nova poskupljenja.